iPad Pro

Csúcs teljesítményű táblagépek az Apple bámulatos erejű processzorával, 11" és 12,9" képátlóval. Face ID hitelesítéssel. Bámulatos kijelzőkkel!

Indulóár: bruttó 399 990 Ft-tólAz Apple saját processzor családja, az Apple Silicon kategóriában megjelent M-sorozat páratlan számítási teljesítményt mutatott be a Mac termékcsaládban, majd 2021-től az iPad Pro termékvonalon is. Ennek a sorozatnak a második generációja, az M2 processzor teszi még erőteljesebbé az iPad Pro családot, amely egy kisebb 11 hüvelykes és egy nagyobb 12,9 hüvelykes darabból áll.

Az iPad Pro készülékek a számítási teljesítmény mellett olyan professzionális képességekkel is kiegészülnek, mint például a Thunderbolt kapcsolat, az Apple Pro Display XDR 6K kijelző meghajtásának képessége, illetve a megnövekedett tárhely méret akár 2 TB beépített kapacitással.

Emellett az iPad Pro megőrizte azokat a paramétereket, amelyek miatt a profik körében is népszerű:  a hátoldali kamerarendszer fejlesztésével nem csak kiváló 4K videókat készíthetünk, de a nagy látószög révén a beltéri tervezés is fokozható, illetve egy LiDAR szkenner segítségével lézeresen tapogatható le a beltéri elrendezés, amely révén még kiválóbb kibővített valóság élményben lehet részünk. Az iPad Pro 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB és elképesztő 2 TB kapacitási opciókkal is kapható, ezüst és asztroszürke színekben. Mobilinternetes változata a nemzetközileg támogatott 5G képességével, bármely modellje pedig a WiFi leggyorsabb verziójával, a WiFi 6E képességgel válik teljessé.

Az M2 processzor fő vonzereje, hogy az Apple maximálisan képes volt optimalizálni az operációs rendszerét erre az erőforrásra, miközben az Apple Silicon immáron több mint egy évtizedes fejlődés eredményeként ér el olyan csúcsteljesítményt, amely valóban a professzionális kategóriába hívja ezt a központi vezérlőegységet. 

Az Apple M2 processzor 5 nanométeres tranzisztorokat tartalmaz, amely révén elképesztően alacsony fogyasztás mellett tud nagy teljesítmény elérni. A tranzisztorok kicsinyítése azért fontos, mert az órajel emelésével a hőtermelés növekszik. Ha a tranzisztorok kisebbek, akkor egységnyi helyen ugyanazon hőtermelés mellett több tranzisztor fér el, tehát nagyobb a számítási teljesítmény. Az iPad Pro esetében az M2 processzor éppen itt játszott fontos szerepet: a saját rendszerchip alacsony fogyasztása és kis hőtermelése tette lehetővé, hogy az iPad Pro aktív hűtés nélkül is képes legyen kiemelkedő teljesítménnyel üzemeltetni a mobil eszközt, amelynek megjelenését így továbbra is a kijelző élménye határozza meg, és nem a processzor hűtésének van alárendelve.

Az Apple titka az elképesztően integrált kivitelű processzor. Nem csak a grafikus vezérlő és a Neural Engine van integrálva a processzor képezte rendszerbe (SoC - system on a chip), hanem még a memória is. A memória ilyen módon való integrálása okán nem kell órajelekről beszélnünk, hiszen a memória elérése és kezelése annyira gyors, mint semmilyen másféle rendszernél. Gyakorlatilag a processzor gyorsítótárából lett a memória, így az hihetetlenül gyors hozzáférést kínál.

Az iPad Pro nyolcmagos M2 processzort tartalmaz 10-magos grafikus processzorral és 16-magos Neural Engine gépi tanulási segédprocesszorral. Ezek az erőforrások a 128 GB, 256 GB és 512 GB modellek esetén 8 GB vagy az 1 TB és 2 TB iPad Pro modellek esetén 16 GB integrált memóriával érkeznek. A memória elképesztő gyorsasága okán a benne tárolt adatok dinamikusan feldolgozásra kerülnek, így a memória sokkal gyorsabban felszabadul, mint rivális processzor architektúráknál, ahol különszintű gyorsítótárakon is átfutnak az adatok. 

Az Apple M2 processzor azonnali előnyt jelent olyan feladatoknál, amelyek az Apple képezte architektúrára vannak optimalizálva. Az iMovie például használja a Neural Engine erejét a remegő felvételek javítására, a személyek és témák követésére a méretre vágásnál, a Photos / Fotók az elemzése során képes arra, hogy a Neural Engine segítségével elemezze a fotókat, és így nem a processzor aktív magjaitól köt le erőforrásokat, hanem egy erre szakosodott, gépi tanulást támogató segédprocesszor végzi a számításokat. 

A processzor teljesítmény több előnnyel is rendelkezik azon túl, hogy túlszárnyalja a legtöbb laptopot a piacon: az iPad Pro képes például rögzíteni és feldolgozni 4K videót, lehetőséget ad többféle 3D tervező alkalmazások futtatására, alapvető szolgáltatás rajta a zene élő felvétele és effektelve visszajátszása, és persze nem mindennapi játék élményt nyújt, ráadásul az új kamerarendszerben lévő lézeres térérzékelő, a LiDAR képes elemezni a térbeli objektumokat valós időben, ezzel látványos kibővített valóság élményt nyújtani számunkra. 

Mi több, a Thunderbolt kapcsolat révén akár meghajt egy külső 6K kijelzőt is az abszolút kreatív használathoz. Az M2 rendszerchip egy tízmagos grafikus processzorral is kiegészül, amely ennek a teljesítménynek a kulcsa, így akár az Apple Pro Display XDR kijelzőt is használhatjuk a megjelenítéshez, a munkafelület kiterjesztéséhez.

Az Apple természetesen szoftver fejlesztéssel is igyekszik elérni azt, hogy a processzorok hatékonyan dolgozzanak. Míg más gyártók a gyatrán megírt rendszereket sokmagos energiazabálókkal igyekeznek táplálni, addig az Apple a 64-bites nyolcmagos processzorának teljesítményére úgy optimalizálja az iPad OS operációs rendszert, hogy közben például a fejlesztők számára is elérhetővé tesz olyan keretrendszereket, amelyek segítik az energiahatékony programozást. Ilyen megoldás a Metal nevű keretrendszer, amely a bonyolult grafikus programozás nagyját váltja ki a fejlesztők számára, megőrizve ugyanakkor a nagy teljesítményt, és nem terhelve feleslegesen a CPU-t a GPU számára ideális feladatokkal.

Az Apple valaha volt legjobb Liquid Retina kijelzője

Liquid Retina (11") és Liquid Retina XDR-kijelző (12,9")

A kisebb, 11 hüvelykes modell felbontása 2388 x 1668 képpont, míg a 12,9 hüvelykes példány esetén bámulatos 2732 x 2048 képpont.  A 12,9 hüvelykes iPad Pro formájában mutatkozik be elsőként az Apple mini-LED kijelző fejlesztési technológiája, amely révén az iPad Pro 12,9" Liquid Retina XDR-kijelzője extrém dinamikatartománnyal nyűgözi le a szemlélőt. Ez a kijelző akár 1000 nites fényerőre képes, míg szükség esetén akár 1600 nit fényerővel is tud világítani. 1.000.000:1 kontraszt aránya révén a fekete színek valóban feketék, a mini-LED technológia révén pedig a megvilágít különálló zónákban szabályozható, vagyis a fekete részeken ki is kapcsolható, így a fekete ténylegesen sötét lesz, és nem szín nélkül megvilágított panel.

Az iPad Pro 12,9" Liduid Retina XDR-kijelző láthatóan szebb képet nyújt a nagy dinamikatartományú fényképek és mozgóképek megjelenítésekor - akár egy iPhone 12 segítségével készített Dolby Vision film visszajátszásakor. 

Az iPad Pro a szem számára kellemes 264 ppi képpont sűrűséget vonultat fel a néző lenyűgözésére, amely révén gyakorlatilag már nem érzékeljük, hogy a képet pontok alkotják, hanem folytonosnak tűnik a látvány. 

ProMotion

Az Apple nem mindennapi fejlesztői erőforrásokat mozgatott meg az iPad Pro mindkét méretének Liquid Retina kijelzőjének működése esetén: az eszköz érzékeli ugyanis, hogy éppen milyen tevékenységet végzünk. Ha könyvet olvasunk, a képfrissítés alacsony frekvenciára csökken, azáltal csökken a fogyasztás és a kijelző élettartama számára is kedvezőbb működés valósul meg. Ha azonban éppen görgetünk egy weblapon vagy egy játékkal játszunk, akkor az iPad Pro megemeli a kijelző frissítési frekvenciát akár 120 Herzig, így folytonos képet látunk akadozás és szaggatás nélkül. Ezáltal sokkal kisebb a kijelző fogyasztása, növekszik annak élettartama, és a szemünk számára is kíméletesebb a kijelző. Ezt a fejlesztést nevezi ProMotion technológiának az Apple. 

A modern TFT kijelzők 60 Herz képfrissítési rátával üzemelnek, amely azt jelenti, hogy egy másodperc alatt hatvanszor frissül a kijelző a szemünk előtt. Ezt természetesen a szemünk nem érzékeli, hiszen az emberi szem csak a 24 Hz alatti frissítést látja szaggatottnak. Ha azonban a tartalom a képen mozog - például lefelé görgetünk egy weblapon, vagy finom áttűnések animálódnak a fényképeink diabemutatójából -, akkor már előfordulhat, hogy a 60 Herzes frissítést is szaggatottnak látjuk, hiszen a kijelző a mozgással kevert frissítést nem tudja olyan dinamizmussal lekövetni, amit a szemünk igényelne. Erre az eshetőségre alkotta meg az Apple azt a lehetőséget, hogy az iPad Pro modellek Retina kijelzője akár 120 Herz képfrissítéssel is képes működni, vagyis egy másodperc alatt százhússzor rajzolja újra a tartalmát. Ennek persze csak akkor van haszna, ha valóban mozgások vannak a kijelzőn, vagy éppen Apple Pencil segítségével rajzolunk, és kritikus fontosságú a gyors visszajelzés a ceruza mozzanatairól.

A témát a másik oldalról megközelítve felmerül a gondolat, hogy ha egy könyv lapját olvassuk, és a kijelző tartalma nem változik, amíg nem lapozunk, akkor miért kellene terhelnie az iPad Pro kijelzőt másodpercenként hatvan frissítéssel, hiszen előfordul, hogy 48 vagy akár csak 24 is elegendő. Az iPad Pro kijelzője tehát képes levinni a képfrissítési rátát 48 Hz-re, vagy álló tartalmak esetén 24 Herzre. Ennek köszönhetően képes csökkenti az energiafogyasztás, és növekszik a kijelző élettartama is.

TrueTone

Emellett az iPad Pro képes arra, hogy érzékeli a környezete színét, és ahhoz igazítja a kijelző képét - ez az úgynevezett TrueTone Display. Ezáltal mindig természetes, valós kijelző élményt kapunk a használat során. Ez a funkció természetesen akkor előnyös, ha kímélni kívánjuk a szemünket, és harmonikus színárnyalatú megvilágítást szeretnénk elérni. Ha éppen fényképeket retusálunk, videó színegyensúlyát állítjuk, természetesen nem jelent előnyt, ha a háttérfény változásaihoz igazodik a fehéregyensúly.

A 11 hüvelykes (26,56 centiméter) és 12,9 hüvelykes (32,76 centiméter) Retina kijelzőn lehetőségünk van prezentációkat tervezni, rajzolni, 4K videókat szerkeszteni, és mindezt az Apple finomított Multi-Touch technológiájával, amely még precízebben érzékeli az ujjunk mozzanatait, és lehetőséget ad olyan eszköz alkalmazására, mint az Apple Pencil 2, amely elképesztően kifinomult interakcióra képes, megnyitva a teret a tervezés és a művészi ábrázolás számára. Az Apple Pencil 2 használata mellett a kijelző teljesen kizárja az ujjunk érintését, és csak a ceruza érintését rögzíti, amelyet azonban négyszer sűrűbben pásztáz, mint a szabadkezes műveleteknél.

Az iPad Pro 11" Liquid Retina kijelzője 600 nit fényerejű, míg az iPad Pro 12,9" Liquid Retina XDR-kijelzője a fentebb említett 1000 nit fényerőt nyújtja 1600 nites időszakos, igényvezérelt csúcsértékkel. Az Apple ezt a paramétert a lehető legkisebb tükröződés mellett valósítja meg a fényes kijelzőn.

P3 színskála

Az iMac 27" Retina 5K modelleknél mutatta be az Apple, manapság már minden új terméknél alapvető a kijelzők páratlan színválasztéka és telítettsége. Az Apple az sRGB színskálához képest 25%-kal gazdagabb, a digitális filmrögzítés világában standard P3 színskálát alkalmazza, amely révén az iPad Pro kijelzőjén sokkal gazdagabb a vörös és zöld színek árnyalata, részletgazdagabbak az átmenetek, folytonosabb a képek megjelenése.

Mindez a bámulatos kijelző technológia alig 5,9 milliméterbe sűrűsödik az iPad Pro 11 és 12,9 hüvelykes modell esetén is, vagyis mindkét példány vékonyabbá vált elődeihez képest. Az Apple a teljes mértékben laminált kijelző technológiát valósította meg, azaz nincsenek légrések a rétegek között, hanem azok teljesen egybe vannak gyártva. Az oxid TFT az iMac Retina 5K készülékben alkalmazott technológia, csakúgy, mint a fotó elrendezés, amely révén a készülék belül ultraviola sugarakkal biztosítja a színek és fények egységes megjelenését. Szintén az iMac Retina 5K modellnél dolgozta ki az Apple a saját időzítés vezérlő (TCON) chip alkalmazását, amelyet az iPad Pro esetén is használ.

Face ID: Jelszó, amit sosem felejtünk el és mindig nálunk van

A 2018-ban megjelent, teljes előoldali kijelző felületű iPad Pro modellek talán legkomolyabb fejlesztése a Face ID alapú azonosítás volt, s ezt a képességet természetesen az újabb változatok is alkalmazzák. Az iPad Pro az üzembe helyezés során megtanulja az arcképünket, és ennek segítségével tudjuk feloldani, ráadásul a feloldás vízszintesen és függőlegesen is működik, köszönhetően az intelligens kamera rendszernek és az M2 processzornak. (A tanításnál mindenképpen álló módban kell használni az eszközt.)

A Face ID hitelesítés esetén 1:1.000.000 az esélye annak, hogy valaki más hozzáférhet a készülékhez, vagyis szinte lehetetlen. Az Apple számára a biztonság és a kényelem egyaránt kiemelten fontos területek a készülékek használata kapcsán. A két fogalom azonban gyakorta szembehelyezkedik egymással: a jelszavak alkalmazása egyáltalán nem kényelmes, a biztonságunk szempontjából azonban elengedhetetlenek. Mi sem kényelmesebb, mint ha nem kell jelszavakat használnunk? Az Apple volt az első cég, amely villámgyorsan működő ujjlenyomat alapú azonosítást tett lehetővé, a több évig fejlesztett, maszkmesterek bevonásával tesztelt TrueDepth kamerarendszer segítségével pedig immáron az arcunk alapján képes azonosítani a rendszer.

A Face ID azonosítás előnye, hogy a gépi tanulás jóvoltából folyamatosan fejlődik, így ha szakállat növeszünk vagy sálat veszünk fel, akkor is tökéletesen azonosít a mechanizmus. Köszönhetően a TrueDepth kamera működési mechanizmusának az azonosítás sötétben is jól működik: a kamerarendszer 30.000 önálló pontot készít az arcunkról, és ez alapján képes azonosítani. Ennek köszönhetően egymillió az egyhez az esélye, hogy valamilyen illetéktelen személy fel tudja nyitni a telefont - ilyen eséllyel van szinte tökéletes hasonmásunk a világban.

Az új hitelesítési megoldás akkor működik, ha rápillantunk az iPad Pro készülékre, vagyis nem kell attól rettegni, hogy valaki álmunkban felénk tartja az eszközt, és hozzáfér a bizalmas anyagainkhoz. A Face ID természetesen nem csak a készülék zárolásának feloldására alkalmas, hanem a vásárlások során is használhatjuk - egyetlen pillantással jóváhagyhatunk egy App Store letöltést.

A TrueDepth kamera egy játékos alkalmazási területe az Animoji nevű vicces megoldás: népszerű Emoji karakterek képesek animált módon megjelenni az arcunk mozgását követve a kamera jóvoltából. Az Animoji garantáltan az egyik legtöbb mosolyt előidéző funkciója az iPad Pro készülék összetett és modern kamerarendszerének.

Modern megoldások kívül és belül: Thunderbolt kapu

Az iPad Pro alapvető célja, hogy a profi felhasználók számára is szeretne értékes használati élményt nyújtani. Részben ennek a törekvésnek az eredménye, hogy az Apple a Lightning csatlakozót lecserélte a modern, gyorabb töltést nyújtó és sokféle kapcsolati lehetőséget kínáló USB-C kapura, amely a 2021-ben bemutatott M2 processzoros modellektől kezdődően immáron Thunderbolt képességet is tartalmaz. 

Az USB-C a kor új szabványa, amely a következő évtizedekben bizonyosan része lesz a számítástechnikának, hiszen roppant praktikus, kicsi és sokoldalú formátum. A Thunderbolt képesség segítségével az iPad Pro modellekre számos gyors és hasznos kiegészítőt csatlakoztathatunk: például ez a kapu a kulcsa a modern 6K és kisebb kijelző vagy kivetítő kapcsolatnak, de végre kedvezőbb árú HDMI átalakítóval is megjeleníthetjük a prezentálni kívánt tartalmakat. Az M2 processzoros iPad Pro a Thunderbolt kapun keresztül képes meghajtani az Apple Pro Display XDR bámulatos 6K kijelzőt, de csatlakoztathatunk hozzá praktikus funkciókat kínáló dokkokat, professzionális kártyaolvasókat, külső meghajtókat és számos olyan eszközt, amely kiaknázza a Thunderbolt kapu 40 Gb/s sávszélességét és tudását.

Az iPad Pro modell alapszolgáltatása, hogy a Thunderbolt / USB-C csatolóján letöltött RAW képeket ugyanúgy fel tudja dolgozni, mint az iPhone-ról letöltött vagy a saját kamerájával rögzített 4K videót. E célra az Apple egyébként az iMovie filmszerkesztő alkalmazásnak egy kitűnően átgondolt mobil változatát is bemutatta, amely az iPad Pro modellre optimalizált változatban is elérhető.

De a Thunderbolt kapu révén akár a Sonnet SF3™ Series RED MINI-MAG Pro Card Reader segítségével beolvasott, professzionális minőségű, emelt felbontású videókat is letölthetjük az iPad Pro tárhelyére, feldolgozhatjuk akár olyan, az iMovie-tól eltérő profi alkalmazással, mint a Filmic Pro, és akár egy szállodai ágyban lehetőségünk van arra, hogy kreatív szabadságunkkal élve új ölteteket próbáljunk ki az iPad Pro nagyszerű képminőséget nyújtó kijelzőjén.

A Thunderbolt kapcsolat a zenészek számára is megnyit számos lehetőséget: MIDI billentyűzetet, mint az iRig Keys termékcsalád, eddig is probléma nélkül tudtunk az iPad Pro készülékre csatlakoztatni. Vannak azonban a piacon olyan több sávot támogató, modern és erőforrás igényes hangkártyák, amelyek eddig csupán a Mac-kel voltak hajlandóak szóba állni. Most a Thunderbolt kapu révén megnyílik a lehetőség, hogy az iPad Pro is kiaknázza ezeknek a tudását, legyen szó akár a GarageBand, akár komolyabb képességű hangrögzítő alkalmazásról. 

Külön területet jelentenek azok a dokkok, amelyeken több csatlakozó is található. Az iPadOS ezeket remekül képes kezelni: nem csak egy kaput tud használni a dokkolókról, hanem a kártyaolvasókat, az USB-A kapukat, a rájuk csatlakoztatott meghajtókat, HDMI külső kijelzőt vagy éppen Gigabit Ethernet hálózaton érkező internet kapcsolatot is. Az Apple felkészítette az iPadOS operációs rendszert arra, hogy összetett feladatokat legyen képes ellátni, így a dokkolókon csatlakoztatott eszközöket széles körűen képes kiszolgálni az iPad Pro.

Gyors WiFi 6E, Bluetooth 5.0 és akár 5G mobilinternet

Az iPad Pro természetesen a kor legmodernebb vezeték nélküli technológiáit alkalmazza: 802.11ax, azaz WiFi 6E több kimeneti és bemeneti csatornát alkalmaz, másképpen ütemezi a hozzáférést és a késleltetési időt, ezáltal több klienst tud kiszolgálni, illetve nagyobb sávszélességet tud biztosítani a kliensek számára. Illetve elsőként a WiFi szabványok közül 6 GHz-en is képes kommunikálni az erre szintén képes eszközökkel, ez az üres sáv pedig csökkenti az interferenciát és gyorsabb átvitelt tesz lehetővé. Az Apple és több más gyártó ezért is hivatkozik a WiFi 6E funkcióra Gigabit WiFi képességként. 

Mélyebb technikai részleteket elemezve a WiFi 6E immáron 1024 kvadratúra amplitúdó modulációval (QAM) emeli a sebességet a WiFi 5-höz képest akár 35%-kal. Ortogonális frekvenciaosztásos többszörös hozzáférésű (OFDMA) ütemezést valósít meg, amellyel fennakadás nélkül képes csökkenteni a várakozási időt és a késleltetést. Alacsonyabb jelzéserősséggel is képes az antennarendszer jobb hatásfokon jelet fogadni. Továbbá precízebb ütemezést valósít meg a csomagok továbbításakor vezeték nélküli kapcsolat esetén 2,4 GHz-en és 5 GHz-en. Ezen funkciók révén éri el a WiFi 6E révén az iPad Pro a dinamikusabb és stabilabb WiFi élményt. Eközben kompatibilis marad a már forgalomban lévő régebbi WiFi bázisokkal, amelyek még nem nyújtanak WiFi 6E képességet. 

A Bluetooth vezeték nélküli hang- és adattovábbítás terén a rendkívül energiatakarékossá vált 5.3 generációt támogatja. A Bluetooth 5.3 az elréhető legjobb hangminőséget és a legnagyobb sávszélességet éri el, amely nem csak akkor fontos, amikor Bluetooth eszközöket használunk: a technológia segítségével eszközeink azonosítják egymást, információt küldenek a helyzetükről, és akár anonim helymeghatározásra is képesek - mint például az AirTag egység. 

A Bluetooth 5.3 szabvány az elődjéhez képest duplázza a sávszélességet 5 Mb/s átviteli maximumra, amely kiemelkedően fontos a csúcs minőségű zenehallgatás esetén ahhoz, hogy fennakadástól mentesen, tömörítési veszteség nélkül élvezhessük a zenei tartalmainkat. Ezt a Bluetooth 5 nagyobb csomag méretekkel éri el: 255 byte egy csomag szemben a korábbi 31 byte-tal. Ezzel párhuzamban az aktív hatósugár is növekedett, és a Bluetooth 5.3 a hatósugár nagy részén képes fenntartani a jelerősséget, vagyis nem tapasztalható a távolodással érzett minőség romlás, csak a hatósugár végén szűnik meg a jel. 

Ezen előnyöket az Apple számos kiegészítője, például a népszerű AirPods fülhallgatók éppúgy kiaknázzák, mint az AirTag tárgykereső.

Az iPad Pro WiFi változata mellett minden színből és tárkapacitásból létezik az Apple kínálatában mobilinternetes változat is. Ez azért lehet racionális döntés, mert bár sokan úgy vélik, hogy az iPhone-ról történő internet megosztás elegendő, valójában ez a működési mód igen intenzíven meríti az iPhone akkumulátorát, rövidíti annak élettartamát, és szükségessé teszi az iPhone gyakori töltését. Az iPad Pro ezzel szemben mobilinternet használat mellett is nyújtja az ígért 9 órás üzemidőt köszönhetően a kijelző hátoldalába épített hatalmas méretű akkumulátorának. (Zárójelben jegyezzük meg, hogy a mobilinternetes iPad Pro GPS/GLONASS chipet is tartalmaz, amely a WiFi modellben nem található meg.)

Az iPad Pro mobilinternetes változataianak alap szolgáltatása az 5G. A mobilinternetes adattovábbítás ötödik generációja az eddigieknél jóval magasabb frekvencia tartományban, 28, 37 és 39 GHz-en sugároz. Ezek a sávok eddig nem voltak használva, így nincsen interferencia, nincsenek lehetherlve, ellenben a hullámok kicsit, milliméter nagyságúak, ezáltal a továbbítás nem igényel többlet energiát, nagyobb sugárzási teljesítményt ahhoz, hogy a sávszélesség növekedni tudjon. Az Apple szorosan együttműködött a szolgáltatókkal világszerte, hogy a lehető legtöbb 5G sávot támogassa, így az iPad Pro ezen képességét a világ számos országában kiaknázhatjuk a szolgáltatásunk korlátainak megfelelően.

Magyarországon elsősorban a sűrűn lakott térségekben, legelőször a fővárosban és a Balaton környékén vált elérhetővé a szolgáltatás, de minden mobilcég komoly erőforrásokat mozgósít a hálózat fejlesztésére.

Ahol nincsen 5G, ott az iPad Pro természetesen a 4G (LTE) hálózatot használja, amely kapcsán szintén képes Gigabites sávszélességet elérni, ha a szolgáltató lehetővé teszi. (A szolgáltatás minősége a lefedettség és a tornyoktól való távolság függvényében változat, gyorsan mozogva is eltérhet.) 

Az iPad Pro azonban egy páratlan mobil eszköz, és képességeinek egy részét úgy tudjuk igazán kiaknázni, ha folyamatosan csatlakozik az internethez - letöltődnek a leveleink, szinkronizálódnak az iCloud szolgáltatáshoz kapcsolódó tartalmaink, és számos egyéb előnye van annak, ha akár egy nano-SIM, akár egy eSIM formájában mobilinternetre fizetünk elő. A legtöbb szolgáltató akár az iPhone készülékben lévő telefonszámhoz kapcsolódó társ mobilinternet előfizetést is kínál annak érdekében, hogy ezt az eszközt is kiaknázhassuk ebben a formában. 

iPad Pro hátoldali kamerarendszer: mélyre lát

Az iPad Pro kamerarendszere az iPhone modellekre emlékeztet a megjelenésében, ám itt a három érzékelő közül az egyik a nagy látószögű, a másik az ultraszéles látószögű kamera, míg a harmadik egy lézeres érzékelő, úgynevezett LiDAR szkenner, amelyet többek között a tudomány és a térképészet világában használnak.

Az iPad Pro alap kamerája egy 12 megapixeles, ƒ1,8-es fényérzékenységű, 3840 x 2160 képpont felbontású 4K-s, 60 Herzes videó rögzítésére is alkalmas hátoldali iSight. Lassított felvételeket is tud rögzíteni akár 120 fps képkocka rátával 1080p felbontásban, 240 fps rátával 720p felbontásban. Mozi szintű videó stabilizátora van. Ez a kamera 2x-es optikai közelítésre is képes, illetve 5x-os digitális nagyítást tud stabilizálni.

A másik kamera az ultraszéles látószögű megoldás, amely 10 megapixeles és ƒ2,4-es fényérzékenységű: 125° a látószöge.

Az iPad Pro mindkét modellje képes GPS adatokat tárolni a fényképekhez és videókhoz, rendelkezik arc felismerési képességgel, ezáltal jobb élesítési paraméterekkel, valamint képes gyorsított felvételt is rögzíteni lehelyezett állapotban.

Igazi különlegességet és újszerűséget a LiDAR szkenner jelent a kamerarendszerben. A Light Detection and Ranging technológia lényege, hogy az érzékelő az emberi szem számára nem látható lézersugarakat bocsát ki, amelyek visszaverődését elemzi az eszköz, és ebből határozza meg az előtte látható távolságot. A távolság pontjaiból képes felépíteni a teret, és ennek segítségével gyakorlatilag egy háromdimenziós térképet tud kialakítani, amely az iPad Pro használata során a kibővített valóság élményhez járul hozzá. Az Apple nem mulasztja el megemlíteni, hogy a NASA a Marsra küldött eszközeinél is alkalmazza ezt a technológiát, amely most belekerült az iPad Pro vékony házába. Az iPad Pro LiDAR érzékelője beltéren és kültéren is működik, de öt méteres távolságban van maximalizálva a lézer ereje okán, vagyis nem tudunk városokat feltérképezni vele, egy szobáról vagy teremről, pincéről viszont kiváló három dimenziós képet alkothatunk annak érdekében, hogy például bútorozását megtervezhessük.

A kibővített valóság tartalomra a játékokon túl az egyik klasszikus példa, amelyet az Apple is előszeretettel mutat be, az IKEA szoftvere, amely segítségével a kínálatban lévő bútorokat valós méretükben elhelyezhetjük az adott helyiségben a kamera látványát használva. Most az ultraszéles látószögű kamera még jobb betekintést enged abba, hogy egy-egy bútor hogyan mutatna az adott helyen.

Hangszórók és mikrofonok

Az iPad Pro kiváló megoldás a beszélgetésekhez éppúgy, mint a kültéri felvételekhez: öt darab mikrofonja az előtérből érkező hangokra fókuszál, és a háttérhangokat ezáltal képes kiszűrni az olyan alkalmazás, mint a FaceTime. 

Az öt mikrofonnal rendelkező hangrendszer jól használható a zenei programokban akusztikus gitárjáték rögzítésére, vokális produkciók és otthoni demók kiváló minőségű felvételére. A mikrofon rendszer révén a videófelvételeink hangja is nagyszerű lesz.

A kijelző filmélményéhez a beépített, négy hangszórós sztereó hangtechnika tartozik. Az iPad Pro érzékeli, hogy hogyan tartjuk, és a hangszórókat ennek megfelelően vezérli, hogy a sztereó élmény mindig megmaradjon, ha a beépített hangszórókat használjuk. 

Az Apple termékeknél már-már szabványosnak mondható térhangzás, a Dolby Atmos természetesen részét képezi a négy hangszóróból álló rendszernek. A márkanév arra utal, hogy a hangzásvilág egyfajta atmoszférát teremt, ahol körülvesz a hang. Az eredetileg megalkotott sokhangszórós mozi rendszerek után a Dolby olyan irányú fejlesztéseket hajtott végre, hogy kisebb méretben és kevesebb hangszóróból is elérhető legyen egyfajta térhang élmény. Az Apple természetesen hajlamos itt a marketing kapcsán túlzásokba esni, természetesen nincsen szó arról, hogy hazavisszük egy mozi hangját a beépített hangszórók révén, de az Apple TV+ tartalmak és számos egyéb produkció esetén valóban kialakul a tér, el tudjuk helyezni a hangokat, és nem egyszerűen csak az iPad Pro széleiből halljuk őket. 

Ezen tudás előnyös lehet utazás közben, vagy éppen egy szállodai szobában. Otthon pedig természetesen modern vezeték nélküli szabványok támogatásával tudjuk kiváló minőségű külső hangfalakra továbbítani a hangot.


Részletes technikai paraméterek

Méretek: 11" és 12,9"
• 11": 247,6 mm x 178,5 mm x 5,9 mm; 466 gramm tömeg a WiFi modell esetén, 468 gramm a mobilinternetes modell esetén
• 12,9": 280,6 mm x 214,9 mm x 6,4 mm; 682 gramm tömeg a WiFi modell esetén, 684 gramm a mobilinternetes modell esetén

Kijelző:
• Mindkét modell esetén: ProMotion technológia, True Tone technológia, P3 széles színskála, teljesen laminált kijelző, tükröződésmentes réteg, 1,8% tükröződés, Apple Pencil 2 támogatás
• 11": Liquid Retina kijelző, 2388 x 1668 képpontos felbontás 264 ppi képpont sűrűséggel, 600 nit fényerő
• 12,9": Liquid Retina XDR kijelző, 2732 x 2048 képpontos felbontás 264 képpont sűrűséggel, két dimenziós háttérvilágítás 2596 külön szabályozható megvilágítási zónával, 1000 nit fényerő (1600 nit időszakos csúcsértékkel)

Processzor és memória: Apple M2 rendszerchip
• 8 magos CPU 4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal
• 10 magos GPU (videó vezérlő grafikus chip)
• 16 magos Neural Engine (gépi tanulás segédprocesszor)
• 8 GB RAM a 128 GB‑os, a 256 GB‑os és az 512 GB‑os tárhelyű modellen
• 16 GB RAM az 1 TB‑os és a 2 TB‑os tárhelyű modellen

Tárhely opciók:
128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB

Csatlakozók:
• Thunderbolt / USB 4 kapu benne integrálva: töltési funkció, DisplayPort, Thunderbolt 3 (akár 40 Gb/s), USB 4 (akár 40 Gb/s), USB 3.2 (akár 10 Gb/s)
• Smart Connector (például Smart Keyboard Folio és Magic Keyboard csatlakoztatásához)

Kamerarendszer:
• széles és ultraszéles látószögű hátoldali kamera
• Széles látószögű kamera: 12 megapixel, ƒ/1,8-as fényrekesz
• Ultraszéles látószögű kamera: 10 megapixel, ƒ/2,4-es fényrekesz, 125°-os látószög
• Öttagú objektív (széles látószögű és ultraszéles látószögű kamera)
• True Tone vaku
• Panorámaképek (akár 63 megapixeles felbontásban)
• Zafírkristály objektívvédő
• Automatikus élességállítás Focus Pixels techno­lógiával (széles látószögű kamera)
• Smart HDR 3 intelligens nagy dinamikatartomány
• Fényképek geocímkézése
• Automatikus kép­stabilizálás
• Sorozatfelvételek
• Rögzítési képformátumok: HEIF (kiemelkedő minőségű, kis méretű formátum) és JPEG (széles körben kompatibilis formátum)

Videófelvétel:
• 4K-s videofelvétel (24, 25, 30 vagy 60 képkocka/másodperc sebességgel) (széles látószögű kamera)
• 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (25, 30 vagy 60 képkocka/másodperc sebességgel)
• 720p felbon­tású videofelvétel (30 képkocka/másodperc sebességgel)
• True Tone vaku
• Lassított felvétel (Slo-Mo)(1080p felbontás 120 vagy 240 képkocka/s sebességgel)
• Gyorsított felvétel (Time-Lapse)
• Kiterjesztett dinamika­tartományú videofelvétel (legfeljebb 30 képkocka/s sebességgel)
• Moziminőségű mozgókép-stabilizálás (4K, 1080p és 720p felbontásban)
• Folyamatos automatikus élességállítás felvétel közben
• Rögzítési video­formátumok: HEVC (kiemelkedő minőségű, kisebb méretű formátum, H.265) és H.264 (szélesebb körű kompatibilitás)

Előoldali TrueDepth kamerarendszer:
• 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, 122°-os látószög
• ƒ/2,4-es fényrekesz
• Portré mód bokeh effektussal és mélységállítással
• Portré­meg­világítás hat effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény, Monó high-key fény)
• Animoji és Memoji
• Smart HDR 3
• 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (25, 30 vagy 60 képkocka/s sebességgel)
• Gyorsított felvétel (time-lapse) kép­stabilizálással
• Kiterjesztett dinamika­tartományú videofelvétel (legfeljebb 30 képkocka/s sebességgel)
• Moziminőségű mozgókép-stabilizálás (1080p és 720p felbontásban)
• Retina Flash kijelzővaku
• Önműködő kép­stabilizátor
• Sorozatfelvételek

Videohívások:
• FaceTime-videohívások
• Rivaldafény
• Az iPadről bármilyen FaceTime-kompatibilis eszköz hívható WiFi- és mobilhálózaton

Vezeték nélküli képességek:
• 802.11ax Wi‑Fi 6E; egyidejű háromsávos (2,4 GHz és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
• Bluetooth 5.3 technológia
Továbbá a mobilinternetes változatok esetén
• 5G NR (sávok: n1, n2, n3, n5, n7, n8, n12, n20, n25, n28, n38, n40, n41, n66, n71, n77, n78, n79)4
• FDD-LTE (sávok: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 66, 71)
• TD-LTE (sávok: 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)
• UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
• Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
• eSIM

Helymeghatározási képesség:
• Digitális iránytű
• Wi‑Fi
• iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás
Továbbá a mobilinternetes változatok esetén
• Beépített GPS/GLONASS
• Mobilhálózat alapú helymeghatározás

Érzékelők:
Face ID, LiDAR-szkenner, háromtengelyes giroszkóp, gyorsulásmérő, barométer, intelligens fényérzékelő

Energia­ellátás és akkumulátor
• 11 hüvelykes iPad Pro: beépített 28,65 wattórás lítium-polimer akkumulátor
• 12,9 hüvelykes iPad Pro: beépített 40,88 wattórás lítium-polimer akkumulátor

A doboz tartalma:
iPad Pro, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C falitöltő

M2 processzoros modellek

iPad Pro 11" M2 processzoros WiFi 6E modellek

iPad Pro 11" (M2) 128 GB WiFi - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

314 952 Ft + áfa

Bruttó 399 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 256 GB WiFi - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 512 GB WiFi - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

433 062 Ft + áfa

Bruttó 549 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 1 TB WiFi - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 2 TB WiFi - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

748 023 Ft + áfa

Bruttó 949 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 128 GB WiFi - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

314 952 Ft + áfa

Bruttó 399 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 256 GB WiFi - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 512 GB WiFi - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

433 062 Ft + áfa

Bruttó 549 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 1 TB WiFi - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 2 TB WiFi - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

748 023 Ft + áfa

Bruttó 949 990 Ft


iPad Pro 11" M2 processzoros WiFi 6E + 5G modellek

Az iPad Pro 11" Liquid Retina kijelzőt tartalmaz ProMotion frekvencia állító technológiával.

iPad Pro 11" (M2) 128 GB WiFi + 5G - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

374 007 Ft + áfa

Bruttó 474 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 256 GB WiFi + 5G - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

413 377 Ft + áfa

Bruttó 524 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 512 GB WiFi + 5G - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

492 118 Ft + áfa

Bruttó 624 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 1 TB WiFi + 5G - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

649 598 Ft + áfa

Bruttó 824 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 2 TB WiFi + 5G - ezüstszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

807 078 Ft + áfa

Bruttó 1 024 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 128 GB WiFi + 5G - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

374 007 Ft + áfa

Bruttó 474 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 256 GB WiFi + 5G - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

413 377 Ft + áfa

Bruttó 524 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 512 GB WiFi + 5G - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

492 118 Ft + áfa

Bruttó 624 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 1 TB WiFi + 5G - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

649 598 Ft + áfa

Bruttó 824 990 Ft

iPad Pro 11" (M2) 2 TB WiFi + 5G - asztroszürke

11” Liquid Retina kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2388 x 1668 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 11", Smart Keyboard Folio 11"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

807 078 Ft + áfa

Bruttó 1 024 990 Ft

iPad Pro 12,9" M2 processzoros WiFi 6E modellek

Az iPad Pro nagyobb méretű modelljei Liquid Retina XDR kijelzőt tartalmaz mini-LED megvilágítással és ProMotion frekvencia állító technológiával.

iPad Pro 12,9" (M2) 128 GB WiFi - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

433 062 Ft + áfa

Bruttó 549 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 256 GB WiFi - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

472 433 Ft + áfa

Bruttó 599 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 512 GB WiFi - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

551 173 Ft + áfa

Bruttó 699 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 1 TB WiFi - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

708 653 Ft + áfa

Bruttó 899 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 2 TB WiFi - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

866 133 Ft + áfa

Bruttó 1 099 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 128 GB WiFi - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

433 062 Ft + áfa

Bruttó 549 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 256 GB WiFi - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

472 433 Ft + áfa

Bruttó 599 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 512 GB WiFi - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

551 173 Ft + áfa

Bruttó 699 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 1 TB WiFi - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

708 653 Ft + áfa

Bruttó 899 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 2 TB WiFi - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

866 133 Ft + áfa

Bruttó 1 099 990 Ft

iPad Pro 12,9" M2 processzoro WiFi 6E + 5G modellek

iPad Pro 12,9" (M2) 128 GB WiFi + 5G - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

492 118 Ft + áfa

Bruttó 624 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 256 GB WiFi + 5G - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

531 488 Ft + áfa

Bruttó 674 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 512 GB WiFi + 5G - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

610 228 Ft + áfa

Bruttó 774 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 1 TB WiFi + 5G - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

767 708 Ft + áfa

Bruttó 974 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 2 TB WiFi + 5G - ezüstszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

925 188 Ft + áfa

Bruttó 1 174 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 128 GB WiFi + 5G - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

492 118 Ft + áfa

Bruttó 624 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 256 GB WiFi + 5G - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

531 488 Ft + áfa

Bruttó 674 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 512 GB WiFi + 5G - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

610 228 Ft + áfa

Bruttó 774 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 1 TB WiFi + 5G - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

767 708 Ft + áfa

Bruttó 974 990 Ft

iPad Pro 12,9" (M2) 2 TB WiFi + 5G - asztroszürke

12,9” Liquid Retina XDR mini-LED kijelző ProMotion és True Tone technológiával, 2732 x 2048 képpont felbontás
M2 chip (8-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine gépi tanulási motor)
12 megapixeles széles látószögű és 10 megapixeles ultraszéles látószögű hátoldali kamera
12 megapixeles előoldali TrueDepth kamerarendszer ultraszéles látószögű kamerával, Face ID hitelesítés
USB‑C csatlakozó Thunderbolt- / USB 4‑támoga­tással
WiFi 6E és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli képesség
5G mobilinternet képesség (lefelé kompatibilis a 4G hálózatokkal)

Kompatibilis kiegészítők: Apple Pencil (2. generáció), Magic Keyboard 12,9", Smart Keyboard Folio 12,9"
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

925 188 Ft + áfa

Bruttó 1 174 990 Ft


Cégek, egyéni vállalkozások és önkormányzatok számára kedvező, tervezhető finanszírozási megoldás információ technológiai eszközök beszerzésére a konstrukció végén egyszerű megvásárlási lehetőséggel. 24 és 36 hónapos futamidővel.

Bővebben…