iPad Pro

Csúcs teljesítményű táblagépek az Apple bámulatos erejű processzorával, 11" és 13" képátlóval. Face ID hitelesítéssel. Bámulatos kijelzőkkel!

Indulóár: bruttó 499 990 Ft-tólAz Apple saját processzor családja, az Apple Silicon kategóriában megjelent M-sorozat páratlan számítási teljesítményt mutatott be a Mac termékcsaládban, majd 2021-től az iPad Pro termékvonalon is. Ennek a sorozatnak a legfrissebb generációja, az elsőként e termékben bemutatott M4 processzor teszi még erőteljesebbé az iPad Pro családot, amely egy kisebb 11 hüvelykes és egy nagyobb 13 hüvelykes darabból áll.

Az iPad Pro készülékek a számítási teljesítmény mellett olyan professzionális képességekkel is kiegészülnek, mint például a Thunderbolt kapcsolat, az Apple Pro Display XDR 6K kijelző meghajtásának képessége, illetve az akár 2 TB beépített kapacitás. A fényképészek és mozgóképes szakemberek örömére az eszköz akár nanotexturált (matt) kijelzővel is rendelhető.

Emellett az iPad Pro megőrizte azokat a paramétereket, amelyek miatt a profik körében is népszerű:  a hátoldali kamerarendszer fejlesztésével nem csak kiváló 4K videókat készíthetünk, de a LiDAR szkenner segítségével lézeresen tapogatható le a beltéri elrendezés, valamint portré mód használatakor a téma.

Az iPad Pro 256 GB, 512 GB, 1 TB és 2 TB kapacitási opciókkal kapható, ezüst és asztrofekete színekben. Mobilinternetes változata eSIM konfigurálásával használható a nemzetközileg támogatott 5G képességével, bármely modellje pedig a WiFi leggyorsabb verziójával, a WiFi 6E képességgel válik teljessé.

Az M4 processzor immáron a második generációs 3 nanométeres technológiára épül. Ennek köszönhetően még jobb az energiahatékonysága, így az iPad Pro úgy tud még vékonyabbá válni, hogy ugyanazt a 10 órás akkumulátor időt biztosítja, mint az elődei.

A saját fejlesztésű processzor fő vonzereje, hogy az Apple maximálisan képes volt optimalizálni az operációs rendszerét erre az erőforrásra, miközben az Apple Silicon immáron több mint egy évtizedes fejlődés eredményeként ér el olyan csúcsteljesítményt, amely valóban a professzionális kategóriába hívja ezt a központi vezérlőegységet. Ezt maximálisan kiaknázza például az Apple saját Final Cut Pro videószerkesztő alkalmazása is.

Az Apple M4 processzor 3 nanométeres tranzisztorokat tartalmaz, amely révén elképesztően alacsony fogyasztás mellett tud nagy teljesítményt elérni. A tranzisztorok kicsinyítése azért fontos, mert az órajel emelésével a hőtermelés növekszik. Ha a tranzisztorok kisebbek, akkor egységnyi helyen ugyanazon hőtermelés mellett több tranzisztor fér el, tehát nagyobb a számítási teljesítmény. Az iPad Pro esetében az M4 processzor éppen itt játszott fontos szerepet: a saját rendszerchip alacsony fogyasztása és kis hőtermelése tette lehetővé, hogy az iPad Pro aktív hűtés nélkül is képes legyen kiemelkedő teljesítménnyel üzemeltetni a mobil eszközt, amelynek megjelenését így továbbra is a kijelző élménye határozza meg, és nem a processzor hűtésének van alárendelve.

Az Apple titka az elképesztően integrált kivitelű processzor. Nem csak a grafikus vezérlő és a Neural Engine van integrálva a processzor képezte rendszerbe (SoC - system on a chip), hanem még a memória is. A memória ilyen módon való integrálása okán nem kell órajelekről beszélnünk, hiszen a memória elérése és kezelése annyira gyors, mint semmilyen másféle rendszernél. Gyakorlatilag a processzor gyorsítótárából lett a memória, így az hihetetlenül gyors hozzáférést kínál. A memória sávszélessége egyébként 120 GB/s, vagyis az alap M3 processzornál 20%-kal magasabb.

Az iPad Pro 256 GB-os és 512 GB-os verziói kilencmagos, az 1 TB és 2 TB változatok 10-magos M4 processzort tartalmaznak 10-magos grafikus processzorral és 16-magos Neural Engine gépi tanulási segédprocesszorral. Ezek az erőforrások a 256 GB és 512 GB modellek esetén 8 GB, az 1 TB és 2 TB iPad Pro modellek esetén 16 GB integrált memóriával érkeznek. A memória elképesztő gyorsasága okán a benne tárolt adatok dinamikusan feldolgozásra kerülnek, így a memória sokkal gyorsabban felszabadul, mint rivális processzor architektúráknál, ahol különszintű gyorsítótárakon is átfutnak az adatok. 

Az Apple M4 processzor azonnali előnyt jelent olyan feladatoknál, amelyek az Apple képezte architektúrára vannak optimalizálva. Az iMovie például használja a Neural Engine erejét a remegő felvételek javítására, a személyek és témák követésére a méretre vágásnál, a Photos / Fotók az elemzése során képes arra, hogy a Neural Engine segítségével elemezze a fotókat, és így nem a processzor aktív magjaitól köt le erőforrásokat, hanem egy erre szakosodott, gépi tanulást támogató segédprocesszor végzi a számításokat. 

A processzor teljesítmény több előnnyel is rendelkezik azon túl, hogy túlszárnyalja a legtöbb laptopot a piacon: az iPad Pro képes például rögzíteni és feldolgozni ProRes és ProRes RAW 4K videót, lehetőséget ad többféle 3D tervező alkalmazások futtatására, alapvető szolgáltatás rajta a zene élő felvétele és effektelve visszajátszása, és persze nem mindennapi játék élményt nyújt, ráadásul az új kamerarendszerben lévő lézeres térérzékelő, a LiDAR képes elemezni a térbeli objektumokat valós időben, ezzel látványos kibővített valóság élményt nyújtani számunkra. 

Mi több, a Thunderbolt kapcsolat révén akár meghajt egy külső 6K kijelzőt is az abszolút kreatív használathoz. Az M4 rendszerchip egy tízmagos grafikus processzorral is kiegészül, amely ennek a teljesítménynek a kulcsa, így akár az Apple Pro Display XDR kijelzőt is használhatjuk a megjelenítéshez, a munkafelület kiterjesztéséhez.

Az Apple természetesen szoftver fejlesztéssel is igyekszik elérni azt, hogy a processzorok hatékonyan dolgozzanak. Míg más gyártók a gyatrán megírt rendszereket sokmagos energiazabálókkal igyekeznek táplálni, addig az Apple a 64-bites kilenc- vagy tízmagos processzorának teljesítményére úgy optimalizálja az iPadOS operációs rendszert, hogy közben például a fejlesztők számára is elérhetővé tesz olyan keretrendszereket, amelyek segítik az energiahatékony programozást. Ilyen megoldás a Metal nevű keretrendszer, amely a bonyolult grafikus programozás nagyját váltja ki a fejlesztők számára, megőrizve ugyanakkor a nagy teljesítményt, és nem terhelve feleslegesen a CPU-t a GPU számára ideális feladatokkal.

OLED kijelző - tandemben a megfelelő XDR fényerő érdekében

Ultra Reina XDR kijelzők OLED panelekkel

A kisebb, 11 hüvelykes modell felbontása 2420 x 1668 képpont, míg a 13 hüvelykes példány esetén bámulatos 2752 x 2064 képpont. 

Az Apple hosszú évek óta dolgozott azon, hogy az OLED technológiát az iPhone készülékeknél nagyobb méretben is bevesse, ám egyúttal nem kívánta feladni az iPad Pro modelleknél már elért fényerőt sem. A megoldás az lett, hogy a fényerő elérése céljából gyakorlatilag dupla rétegű OLED panel, úgynevezett tandem panel található a kijelző üvege alatt - ennek vezérlését az M4 processzor végzi, amelynek ez a képessége csak ebben az erőforrásban érhető el.

A paraméterei nyomán Ultra Retina XDR-nak nevezett kijelző akár 1000 nites állandó fényerőre képes, míg szükség esetén akár 1600 nit fényerővel is tud világítani. Ez természetesen nem beltéren hasznos, hanem amikor napsütésben, kültéren használjuk a terméket, de egy beltéri stúdióban is láthatjuk az előnyét, illetve a nagy dinamikatartományú tartalmak esetén is kiaknázható a fényerő extra.

2.000.000:1 kontraszt aránya révén a fekete színek valóban fénytelenek, így a fekete ténylegesen sötét lesz, és nem szín nélkül megvilágított panel.

Az iPad Pro Ultra Retina XDR-kijelző láthatóan szebb képet nyújt a nagy dinamikatartományú fényképek és mozgóképek megjelenítésekor - akár egy iPhone segítségével készített Dolby Vision film visszajátszásakor. 

Az iPad Pro a szem számára kellemes 264 ppi képpont sűrűséget vonultat fel a néző lenyűgözésére, amely révén gyakorlatilag már nem érzékeljük, hogy a képet pontok alkotják, hanem folytonosnak tűnik a látvány. 

ProMotion

Az Apple nem mindennapi fejlesztői erőforrásokat mozgatott meg az iPad Pro mindkét méretének Ultra Retina XDR kijelzőjének működése esetén: az eszköz érzékeli ugyanis, hogy éppen milyen tevékenységet végzünk. Ha könyvet olvasunk, a képfrissítés alacsony frekvenciára csökken, azáltal csökken a fogyasztás és a kijelző élettartama számára is kedvezőbb működés valósul meg. Ha azonban éppen görgetünk egy weblapon vagy egy játékkal játszunk, akkor az iPad Pro megemeli a kijelző frissítési frekvenciát akár 120 Herzig, így folytonos képet látunk akadozás és szaggatás nélkül. Ezáltal sokkal kisebb a kijelző fogyasztása, növekszik annak élettartama, és a szemünk számára is kíméletesebb a kijelző. Ezt a fejlesztést nevezi ProMotion technológiának az Apple. 

A modern TFT kijelzők 60 Hertz képfrissítési rátával üzemelnek, amely azt jelenti, hogy egy másodperc alatt hatvanszor frissül a kijelző a szemünk előtt. Ezt természetesen a szemünk nem érzékeli, hiszen az emberi szem csak a 24 Hertz alatti frissítést látja szaggatottnak. Ha azonban a tartalom a képen mozog - például lefelé görgetünk egy weblapon, vagy finom áttűnések animálódnak a fényképeink diabemutatójából -, akkor már előfordulhat, hogy a 60 Hertzes frissítést is szaggatottnak látjuk, hiszen a kijelző a mozgással kevert frissítést nem tudja olyan dinamizmussal lekövetni, amit a szemünk igényelne. Erre az eshetőségre alkotta meg az Apple azt a lehetőséget, hogy az iPad Pro modellek Ultra Retina XDR kijelzője akár 120 Hertz képfrissítéssel is képes működni, vagyis egy másodperc alatt százhússzor rajzolja újra a tartalmát. Ennek persze csak akkor van haszna, ha valóban mozgások vannak a kijelzőn, vagy éppen Apple Pencil segítségével rajzolunk, és kritikus fontosságú a gyors visszajelzés a ceruza mozzanatairól.

A témát a másik oldalról megközelítve felmerül a gondolat, hogy ha egy könyv lapját olvassuk, és a kijelző tartalma nem változik, amíg nem lapozunk, akkor miért kellene terhelnie az iPad Pro kijelzőt másodpercenként hatvan frissítéssel, hiszen előfordul, hogy 48 vagy akár csak 24 is elegendő. Az iPad Pro kijelzője tehát képes levinni a képfrissítési rátát 48 Hertz-re, vagy álló tartalmak esetén 24 Hertzre. Ennek köszönhetően képes csökkenti az energiafogyasztás, és növekszik a kijelző élettartama is.

TrueTone

Emellett az iPad Pro képes arra, hogy érzékeli a környezete színét, és ahhoz igazítja a kijelző képét - ez az úgynevezett TrueTone Display. Ezáltal mindig természetes, valós kijelző élményt kapunk a használat során. Ez a funkció természetesen akkor előnyös, ha kímélni kívánjuk a szemünket, és harmonikus színárnyalatú megvilágítást szeretnénk elérni. Ha éppen fényképeket retusálunk, videó színegyensúlyát állítjuk, természetesen nem jelent előnyt, ha a háttérfény változásaihoz igazodik a fehéregyensúly.

A 11 hüvelykes (26,56 centiméter) és 13 hüvelykes (32,76 centiméter) Ultra Retina XDR kijelzőn lehetőségünk van prezentációkat tervezni, rajzolni, 4K videókat szerkeszteni, és mindezt az Apple finomított Multi-Touch technológiájával, amely még precízebben érzékeli az ujjunk mozzanatait, és lehetőséget ad olyan eszköz alkalmazására, mint az Apple Pencil, amely elképesztően kifinomult interakcióra képes, megnyitva a teret a tervezés és a művészi ábrázolás számára. Az Apple Pencil használata mellett a kijelző teljesen kizárja az ujjunk érintését, és csak a ceruza érintését rögzíti, amelyet azonban négyszer sűrűbben pásztáz, mint a szabad kezes műveleteknél.

P3 színskála

Egy évekkel ezelőtti iMac modellnél mutatta be az Apple, manapság már minden új terméknél alapvető a kijelzők páratlan színválasztéka és telítettsége. Az Apple az sRGB színskálához képest 25%-kal gazdagabb, a digitális filmrögzítés világában standard P3 színskálát alkalmazza, amely révén az iPad Pro kijelzőjén sokkal gazdagabb a vörös és zöld színek árnyalata, részletgazdagabbak az átmenetek, folytonosabb a képek megjelenése.

Mindez a bámulatos kijelző technológia alig 5,3 milliméterbe sűrűsödik az iPad Pro 11 és 5,1 milliméterbe a 13 hüvelykes modell esetén is, vagyis mindkét példány vékonyabbá vált elődeihez képest - az iPad Pro 13" vékonyabb, mint a néhai iPod nano, így ez a termék az Apple valaha készült legvékonyabb készüléke. Az Apple a teljes mértékben laminált kijelző technológiát valósította meg, azaz nincsenek légrések a rétegek között, hanem azok teljesen egybe vannak gyártva. Az oxid TFT az iMac Retina 5K készülékben alkalmazott technológia, csakúgy, mint a fotó elrendezés, amely révén a készülék belül ultraviola sugarakkal biztosítja a színek és fények egységes megjelenését. Szintén az iMac Retina 5K modellnél dolgozta ki az Apple a saját időzítés vezérlő (TCON) chip alkalmazását, amelyet az iPad Pro esetén is használ.

Nanotexturált bevonat

Az Apple a professzionális igényekre reagálva tette lehetővé, hogy a fényes környezetekben még a tükröződésgátló bevonat ellenére is nyilván valamelyest fényt visszaverő kijelző helyett némi felárért az Apple Pro Display XDR esetén is elérhetőhöz hasonlatos, természetesen érintőkijelzőre alkalmazott nanotexturált bevonattal rendeljük az iPad Pro készüléket. Ez a lehetőség az 1 TB és 2 TB modellek esetén érhető el, amelyet a csúcs kategóriának szán az Apple - ezekben a modellekben erősebb M4 processzor és dupla memória is található a kreatív felhasználáshoz.

A nanotexturált bevonattal ellátott kijelző kiválóan alkalmas a kültéri munkára is, és ugyanazt a kontraszt arányt és fényerőt biztosítja, mint a sima kijelző.

Face ID: Jelszó, amit sosem felejtünk el és mindig nálunk van

A 2018-ban megjelent, teljes előoldali kijelző felületű iPad Pro modellek talán legkomolyabb fejlesztése a Face ID alapú azonosítás volt, s ezt a képességet természetesen az újabb változatok is alkalmazzák. Az iPad Pro az immáron tájkép orientáció szerint középre helyezett kamerája az üzembe helyezés során megtanulja az arcképünket, és ennek segítségével tudjuk feloldani, ráadásul a feloldás vízszintesen és függőlegesen is működik, köszönhetően az intelligens kamera rendszernek és az M4 processzornak.

A Face ID hitelesítés esetén 1:1.000.000 az esélye annak, hogy valaki más hozzáférhet a készülékhez, vagyis szinte lehetetlen. Az Apple számára a biztonság és a kényelem egyaránt kiemelten fontos területek a készülékek használata kapcsán. A két fogalom azonban gyakorta szembehelyezkedik egymással: a jelszavak alkalmazása egyáltalán nem kényelmes, a biztonságunk szempontjából azonban elengedhetetlenek. Mi sem kényelmesebb, mint ha nem kell jelszavakat használnunk? Az Apple volt az első cég, amely villámgyorsan működő ujjlenyomat alapú azonosítást tett lehetővé, a több évig fejlesztett, maszkmesterek bevonásával tesztelt TrueDepth kamerarendszer segítségével pedig immáron az arcunk alapján képes azonosítani a rendszer.

A Face ID azonosítás előnye, hogy a gépi tanulás jóvoltából folyamatosan fejlődik, így ha szakállat növeszünk vagy sálat veszünk fel, akkor is tökéletesen azonosít a mechanizmus. Köszönhetően a TrueDepth kamera működési mechanizmusának az azonosítás sötétben is jól működik: a kamerarendszer 30.000 önálló pontot készít az arcunkról, és ez alapján képes azonosítani. Ennek köszönhetően egymillió az egyhez az esélye, hogy valamilyen illetéktelen személy fel tudja nyitni a telefont - ilyen eséllyel van szinte tökéletes hasonmásunk a világban.

Az új hitelesítési megoldás akkor működik, ha rápillantunk az iPad Pro készülékre, vagyis nem kell attól rettegni, hogy valaki álmunkban felénk tartja az eszközt, és hozzáfér a bizalmas anyagainkhoz. A Face ID természetesen nem csak a készülék zárolásának feloldására alkalmas, hanem a vásárlások során is használhatjuk - egyetlen pillantással jóváhagyhatunk egy App Store letöltést.

A TrueDepth kamera egy játékos alkalmazási területe az Animoji nevű vicces megoldás: népszerű Emoji karakterek képesek animált módon megjelenni az arcunk mozgását követve a kamera jóvoltából. Az Animoji garantáltan az egyik legtöbb mosolyt előidéző funkciója az iPad Pro készülék összetett és modern kamerarendszerének.

Modern megoldások kívül és belül: Thunderbolt 4 kapu

Az iPad Pro alapvető célja, hogy a profi felhasználók számára biztosítson értékes használati élményt. Ennek egyik eleme az iparág legmodernebb külső csatolója, a Thunderbolt 4 kapu érhető el a készülék alján, amely szabvány USB-C formátumú. 

Az USB-C a kor elterjedt szabványa, amely a következő évtizedekben bizonyosan része lesz a számítástechnikának, hiszen roppant praktikus, kicsi és sokoldalú formátum. A Thunderbolt képesség segítségével az iPad Pro modellekre számos gyors és hasznos kiegészítőt csatlakoztathatunk: például ez a kapu a kulcsa a modern 6K és kisebb kijelző vagy kivetítő kapcsolatnak, de végre kedvezőbb árú HDMI átalakítóval is megjeleníthetjük a prezentálni kívánt tartalmakat. Az M4 processzoros iPad Pro a Thunderbolt kapun keresztül képes meghajtani az Apple Pro Display XDR bámulatos 6K kijelzőt, de csatlakoztathatunk hozzá praktikus funkciókat kínáló dokkokat, professzionális kártyaolvasókat, külső meghajtókat és számos olyan eszközt, amely kiaknázza a Thunderbolt kapu 40 Gb/s sávszélességét és tudását.

Az iPad Pro modell alapszolgáltatása, hogy a Thunderbolt / USB-C csatolóján letöltött RAW képeket ugyanúgy fel tudja dolgozni, mint az iPhone-ról letöltött vagy a saját kamerájával rögzített ProRes és ProRes RAW 4K videót. E célra az Apple egyébként az iMovie filmszerkesztő alkalmazásnak egy kitűnően átgondolt mobil változatát is bemutatta, amely az iPad Pro modellre optimalizált változatban is elérhető. Továbbá megjelent a Mac alatt alapvető Final Cut Pro alkalmazás mobil változata is az iPad Pro készüléken alkotó videós szakemberek számára.

De a Thunderbolt kapu révén akár a Sonnet SF3™ Series RED MINI-MAG Pro Card Reader segítségével beolvasott, professzionális minőségű, emelt felbontású videókat is letölthetjük az iPad Pro tárhelyére, feldolgozhatjuk akár olyan, az iMovie-tól eltérő profi alkalmazással, mint a Final Cut Pro vagy a külső fejlesztő által készített Filmic Pro, és akár egy szállodai ágyban lehetőségünk van arra, hogy kreatív szabadságunkkal élve új ölteteket próbáljunk ki az iPad Pro nagyszerű képminőséget nyújtó kijelzőjén.

A Thunderbolt kapcsolat a zenészek számára is megnyit számos lehetőséget: MIDI billentyűzetet, mint az iRig Keys termékcsalád, eddig is probléma nélkül tudtunk az iPad Pro készülékre csatlakoztatni. Vannak azonban a piacon olyan több sávot támogató, modern és erőforrás igényes hangkártyák, amelyek eddig csupán a Mac-kel voltak hajlandóak szóba állni. Most a Thunderbolt kapu révén megnyílik a lehetőség, hogy az iPad Pro is kiaknázza ezeknek a tudását, legyen szó akár a GarageBand, akár komolyabb képességű hangrögzítő alkalmazásról. Ilyen például az Apple által biztosított Logic Pro, amelynek mobil változata elérhető az iPad Pro készülékre, és sokoldalú szerkesztési és alkotási lehetőségeket biztosít hatalmas hangminta tárral, megannyi gépi tanulási funkcióval. 

Külön területet jelentenek azok a dokkok, amelyeken több csatlakozó is található. Az iPadOS ezeket remekül képes kezelni: nem csak egy kaput tud használni a dokkolókról, hanem a kártyaolvasókat, az USB-A kapukat, a rájuk csatlakoztatott meghajtókat, HDMI külső kijelzőt vagy éppen Gigabit Ethernet hálózaton érkező internet kapcsolatot is. Az Apple felkészítette az iPadOS operációs rendszert arra, hogy összetett feladatokat legyen képes ellátni, így a dokkolókon csatlakoztatott eszközöket széles körűen képes kiszolgálni az iPad Pro.

Gyors WiFi 6E, Bluetooth 5.0 és akár 5G mobilinternet

Az iPad Pro természetesen a kor legmodernebb vezeték nélküli technológiáit alkalmazza: 802.11ax, azaz WiFi 6E több kimeneti és bemeneti csatornát alkalmaz, másképpen ütemezi a hozzáférést és a késleltetési időt, ezáltal több klienst tud kiszolgálni, illetve nagyobb sávszélességet tud biztosítani a kliensek számára. Illetve elsőként a WiFi szabványok közül 6 GHz-en is képes kommunikálni az erre szintén képes eszközökkel, ez az üres sáv pedig csökkenti az interferenciát és gyorsabb átvitelt tesz lehetővé. Az Apple és több más gyártó ezért is hivatkozik a WiFi 6E funkcióra Gigabit WiFi képességként. 

Mélyebb technikai részleteket elemezve a WiFi 6E immáron 1024 kvadratúra amplitúdó modulációval (QAM) emeli a sebességet a WiFi 5-höz képest akár 35%-kal. Ortogonális frekvenciaosztásos többszörös hozzáférésű (OFDMA) ütemezést valósít meg, amellyel fennakadás nélkül képes csökkenteni a várakozási időt és a késleltetést. Alacsonyabb jelzéserősséggel is képes az antennarendszer jobb hatásfokon jelet fogadni. Továbbá precízebb ütemezést valósít meg a csomagok továbbításakor vezeték nélküli kapcsolat esetén 2,4 GHz-en és 5 GHz-en. Ezen funkciók révén éri el a WiFi 6E révén az iPad Pro a dinamikusabb és stabilabb WiFi élményt. Eközben kompatibilis marad a már forgalomban lévő régebbi WiFi bázisokkal, amelyek még nem nyújtanak WiFi 6E képességet. 

A Bluetooth vezeték nélküli hang- és adattovábbítás terén a rendkívül energiatakarékossá vált 5.3 generációt támogatja. A Bluetooth 5.3 az elréhető legjobb hangminőséget és a legnagyobb sávszélességet éri el, amely nem csak akkor fontos, amikor Bluetooth eszközöket használunk: a technológia segítségével eszközeink azonosítják egymást, információt küldenek a helyzetükről, és akár anonim helymeghatározásra is képesek - mint például az AirTag egység. 

A Bluetooth 5.3 szabvány az elődjéhez képest duplázza a sávszélességet 5 Mb/s átviteli maximumra, amely kiemelkedően fontos a csúcs minőségű zenehallgatás esetén ahhoz, hogy fennakadástól mentesen, tömörítési veszteség nélkül élvezhessük a zenei tartalmainkat. Ezt a Bluetooth 5 nagyobb csomag méretekkel éri el: 255 byte egy csomag szemben a korábbi 31 byte-tal. Ezzel párhuzamban az aktív hatósugár is növekedett, és a Bluetooth 5.3 a hatósugár nagy részén képes fenntartani a jelerősséget, vagyis nem tapasztalható a távolodással érzett minőség romlás, csak a hatósugár végén szűnik meg a jel. 

Ezen előnyöket az Apple számos kiegészítője, például a népszerű AirPods fülhallgatók éppúgy kiaknázzák, mint az AirTag tárgykereső.

Az iPad Pro WiFi változata mellett minden színből és tárkapacitásból létezik az Apple kínálatában mobilinternetes változat is. Ez azért lehet racionális döntés, mert bár sokan úgy vélik, hogy az iPhone-ról történő internet megosztás elegendő, valójában ez a működési mód igen intenzíven meríti az iPhone akkumulátorát, rövidíti annak élettartamát, és szükségessé teszi az iPhone gyakori töltését. Az iPad Pro ezzel szemben mobilinternet használat mellett is nyújtja az ígért 9 órás üzemidőt köszönhetően a kijelző hátoldalába épített hatalmas méretű akkumulátorának. (Zárójelben jegyezzük meg, hogy a mobilinternetes iPad Pro GPS/GLONASS chipet is tartalmaz, amely a WiFi modellben nem található meg.)

Az iPad Pro mobilinternetes változataianak alap szolgáltatása az 5G. A mobilinternetes adattovábbítás ötödik generációja az eddigieknél jóval magasabb frekvencia tartományban, 28, 37 és 39 GHz-en sugároz. Ezek a sávok eddig nem voltak használva, így nincsen interferencia, nincsenek lehetherlve, ellenben a hullámok kicsit, milliméter nagyságúak, ezáltal a továbbítás nem igényel többlet energiát, nagyobb sugárzási teljesítményt ahhoz, hogy a sávszélesség növekedni tudjon. Az Apple szorosan együttműködött a szolgáltatókkal világszerte, hogy a lehető legtöbb 5G sávot támogassa, így az iPad Pro ezen képességét a világ számos országában kiaknázhatjuk a szolgáltatásunk korlátainak megfelelően.

Magyarországon elsősorban a sűrűn lakott térségekben, legelőször a fővárosban és a Balaton környékén vált elérhetővé a szolgáltatás, de minden mobilcég komoly erőforrásokat mozgósít a hálózat fejlesztésére, így manapság már az ország egyre több pontján alapvető ennek hozzáférhetősége.

Ahol nincsen 5G, ott az iPad Pro természetesen a 4G (LTE) hálózatot használja, amely kapcsán szintén képes Gigabites sávszélességet elérni, ha a szolgáltató lehetővé teszi. (A szolgáltatás minősége a lefedettség és a tornyoktól való távolság függvényében változat, gyorsan mozogva is eltérhet.) 

Az iPad Pro azonban egy páratlan mobil eszköz, és képességeinek egy részét úgy tudjuk igazán kiaknázni, ha folyamatosan csatlakozik az internethez - letöltődnek a leveleink, szinkronizálódnak az iCloud szolgáltatáshoz kapcsolódó tartalmaink, és számos egyéb előnye van annak, ha egy eSIM formájában mobilinternetre fizetünk elő. A legtöbb szolgáltató akár az iPhone készülékben lévő telefonszámhoz kapcsolódó társ mobilinternet előfizetést is kínál annak érdekében, hogy ezt az eszközt is kiaknázhassuk ebben a formában. 

Fontos megjegyezni, hogy míg korábban volt lehetőség fizikai SIM behelyezésére, a 2024-ben megjelent iPad Pro modellek immáron kizárólag eSIM konfigurálását teszik lehetővé, nincsen rajtuk kivehető SIM fiók!

iPad Pro hátoldali kamerarendszer: mélyre lát

Az iPad Pro kamerarendszere az iPhone modellekre emlékeztet a megjelenésében, ám itt a két érzékelő közül az egyik a nagy látószögű lencse, míg a másik egy lézeres érzékelő, úgynevezett LiDAR szkenner, amelyet többek között a tudomány és a térképészet világában használnak.

Az iPad Pro alap kamerája egy 12 megapixeles, ƒ1,8-es fényérzékenységű, 3840 x 2160 képpont felbontású 4K-s, 60 Hertzes videó rögzítésére is alkalmas hátoldali kamera. Lassított felvételeket is tud rögzíteni akár 120 fps képkocka rátával 1080p felbontásban, 240 fps rátával 720p felbontásban. Mozi szintű videó stabilizátora van. Ez a kamera 5x-ös digitális nagyítást tud stabilizálni - természetesen a digitális „közelítés” minősége nem az a kategória, amellyel a minőségi alkotás terén érdemes próbálkoznunk.

Az iPad Pro mindkét modellje képes GPS adatokat tárolni a fényképekhez és videókhoz, rendelkezik arc felismerési képességgel, ezáltal jobb élesítési paraméterekkel, valamint képes gyorsított felvételt is rögzíteni lehelyezett állapotban.

Az iPad Pro egy TrueTone vakuval is kiegészül, amely révén természetes árnyalatú LED megvilágítást kapunk a fényképeinkhez, és például az árnyékolva szkennelt dokumentumok esetén az iPadOS gépi tanulással (mesterséges intelligenciával) képes az árnyék kivonásával több kép együtteséből tökéletes minőésűg lapolvasást megvalósítani.

Igazi különlegességet és újszerűséget a LiDAR szkenner jelent a kamerarendszerben. A Light Detection and Ranging technológia lényege, hogy az érzékelő az emberi szem számára nem látható lézersugarakat bocsát ki, amelyek visszaverődését elemzi az eszköz, és ebből határozza meg az előtte látható távolságot. A távolság pontjaiból képes felépíteni a teret, és ennek segítségével gyakorlatilag egy háromdimenziós térképet tud kialakítani, amely az iPad Pro használata során a kibővített valóság élményhez járul hozzá. Az Apple nem mulasztja el megemlíteni, hogy a NASA a Marsra küldött eszközeinél is alkalmazza ezt a technológiát, amely megtalálható az iPad Pro vékony házába. Az iPad Pro LiDAR érzékelője beltéren és kültéren is működik, de öt méteres távolságban van maximalizálva a lézer ereje okán, vagyis nem tudunk városokat feltérképezni vele, egy szobáról vagy teremről, pincéről viszont kiváló három dimenziós képet alkothatunk annak érdekében, hogy például bútorozását megtervezhessük.

A LiDAR segítségével lehetőségünk van USD fájlok létrehozására is tárgyakról vagy helyiségek felépítéséről. Az USD a Universal Scene Description rövidítése, amely a Pixar által alkotott, de ipari szabvánnyá vált formátum.

A kibővített valóság tartalomra a játékokon túl az egyik klasszikus példa, amelyet az Apple is előszeretettel mutat be, az IKEA szoftvere, amely segítségével a kínálatban lévő bútorokat valós méretükben elhelyezhetjük az adott helyiségben a kamera látványát használva. Most az ultraszéles látószögű kamera még jobb betekintést enged abba, hogy egy-egy bútor hogyan mutatna az adott helyen.

Hangszórók és mikrofonok

Az iPad Pro kiváló megoldás a beszélgetésekhez éppúgy, mint a kültéri felvételekhez: öt darab mikrofonja az előtérből érkező hangokra fókuszál, és a háttérhangokat ezáltal képes kiszűrni az olyan alkalmazás, mint a FaceTime. 

Az öt mikrofonnal rendelkező hangrendszer jól használható a zenei programokban akusztikus gitárjáték rögzítésére, vokális produkciók és otthoni demók kiváló minőségű felvételére. A mikrofon rendszer révén a videófelvételeink hangja is nagyszerű lesz.

A kijelző filmélményéhez a beépített, négy hangszórós sztereó hangtechnika tartozik. Az iPad Pro érzékeli, hogy hogyan tartjuk, és a hangszórókat ennek megfelelően vezérli, hogy a sztereó élmény mindig megmaradjon, ha a beépített hangszórókat használjuk. 

Az Apple termékeknél már-már szabványosnak mondható térhangzás, a Dolby Atmos természetesen részét képezi a négy hangszóróból álló rendszernek. A márkanév arra utal, hogy a hangzásvilág egyfajta atmoszférát teremt, ahol körülvesz a hang. Az eredetileg megalkotott sokhangszórós mozi rendszerek után a Dolby olyan irányú fejlesztéseket hajtott végre, hogy kisebb méretben és kevesebb hangszóróból is elérhető legyen egyfajta térhang élmény. Az Apple természetesen hajlamos itt a marketing kapcsán túlzásokba esni, természetesen nincsen szó arról, hogy hazavisszük egy mozi hangját a beépített hangszórók révén, de az Apple TV+ tartalmak és számos egyéb produkció esetén valóban kialakul a tér, el tudjuk helyezni a hangokat, és nem egyszerűen csak az iPad Pro széleiből halljuk őket. 

Ezen tudás előnyös lehet utazás közben, vagy éppen egy szállodai szobában. Otthon pedig természetesen modern vezeték nélküli szabványok támogatásával tudjuk kiváló minőségű külső hangfalakra továbbítani a hangot.


Részletes technikai paraméterek

Méretek: 11" és 13"
• 11": 249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm; 444 gramm tömeg a WiFi modell esetén, 446 gramm a mobilinternetes modell esetén
• 13": 281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm; 579 gramm tömeg a WiFi modell esetén, 582 gramm a mobilinternetes modell esetén

Kijelző:
• Mindkét modell esetén: Ultra Retina XDR kijelző tandem OLED panel elrendezéssel, 264 ppi képpont sűrűséggel, 1000 nit állandó fényerő és 1600 nit csúcs fényerő támogatással, ProMotion technológia, True Tone technológia, P3 széles színskála, teljesen laminált kijelző, tükröződésmentes réteg, 1,8% tükröződés, Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C támogatás
• 11": 2420 x 1668 képpontos felbontás
• 13": 2752 x 2064 képpontos felbontás

Processzor és memória: Apple M4 rendszerchip
• 9 magos CPU 3 nagy teljesítményre optimalizált és 6 energia­takarékos maggal a 256 GB és 512 GB modellek esetén; valamint 10 magos CPU 4 nagy teljesítményre optimalizált és 6 energiatakarékos maggal az 1 TB-os és 2 TB-os modellek esetén
• 10 magos GPU (videó vezérlő grafikus chip)
• 16 magos Neural Engine (gépi tanulás segédprocesszor)
• 8 GB RAM a 256 GB‑os és az 512 GB‑os tárhelyű modellben 120 GB/s memória sávszélességgel
• 16 GB RAM az 1 TB‑os és a 2 TB‑os tárhelyű modellben 120 GB/s memória sávszélességgel

Tárhely opciók:
256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB

Csatlakozók:
• Thunderbolt 4 / USB4 kapu benne integrálva: töltési funkció, DisplayPort, Thunderbolt 4 (akár 40 Gb/s), USB4 (akár 40 Gb/s), USB 3.2 (akár 10 Gb/s)
• Smart Connector (Magic Keyboard csatlakoztatásához)

Kamerarendszer:
• Széles látószögű hátoldali kamera: 12 megapixel, ƒ/1,8-as fényrekesz
• Öttagú objektív (széles látószögű és ultraszéles látószögű kamera)
• Adaptív True Tone vaku
• Panorámaképek (akár 63 megapixeles felbontásban)
• Zafírkristály objektívvédő
• Automatikus élességállítás Focus Pixels techno­lógiával (széles látószögű kamera)
• Smart HDR 4 intelligens nagy dinamikatartomány
• Fényképek geocímkézése
• Automatikus kép­stabilizálás
• Sorozatfelvételek
• Rögzítési képformátumok: HEIF (kiemelkedő minőségű, kis méretű formátum) és JPEG (széles körben kompatibilis formátum)

Videófelvétel:
• 4K-s videofelvétel (24, 25, 30 vagy 60 képkocka/másodperc sebességgel) (széles látószögű kamera)
• 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (25, 30 vagy 60 képkocka/másodperc sebességgel)
• 720p felbon­tású videofelvétel (30 képkocka/másodperc sebességgel)
• Adaptív True Tone vaku
• Lassított felvétel (Slo-Mo)(1080p felbontás 120 vagy 240 képkocka/s sebességgel)
• Gyorsított felvétel (Time-Lapse)
• Kiterjesztett dinamika­tartományú videofelvétel (legfeljebb 30 képkocka/s sebességgel)
• Moziminőségű mozgókép-stabilizálás (4K, 1080p és 720p felbontásban)
• Folyamatos automatikus élességállítás felvétel közben
• Rögzítési video­formátumok: HEVC (kiemelkedő minőségű, kisebb méretű formátum, H.265) és H.264 (szélesebb körű kompatibilitás)

Előoldali TrueDepth kamerarendszer:
• 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, 122°-os látószög
• ƒ/2,4-es fényrekesz
• Portré mód bokeh effektussal és mélységállítással
• Portré­meg­világítás hat effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény, Monó high-key fény)
• Animoji és Memoji
• Smart HDR 4
• 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (25, 30 vagy 60 képkocka/s sebességgel)
• Gyorsított felvétel (time-lapse) kép­stabilizálással
• Kiterjesztett dinamika­tartományú videofelvétel (legfeljebb 30 képkocka/s sebességgel)
• Moziminőségű mozgókép-stabilizálás (1080p és 720p felbontásban)
• Retina Flash kijelzővaku
• Önműködő kép­stabilizátor
• Sorozatfelvételek

Videohívások:
• FaceTime-videohívások
• Rivaldafény
• Az iPadről bármilyen FaceTime-kompatibilis eszköz hívható WiFi- és mobilhálózaton

Vezeték nélküli képességek:
• 802.11ax Wi‑Fi 6E; egyidejű háromsávos (2,4 GHz és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
• Bluetooth 5.3 technológia
Továbbá a mobilinternetes változatok esetén
• 5G NR (sávok: n1, n2, n3, n5, n7, n8, n12, n20, n25, n28, n38, n40, n41, n66, n71, n77, n78, n79)4
• FDD-LTE (sávok: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 66, 71)
• TD-LTE (sávok: 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)
• UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
• eSIM

Helymeghatározási képesség:
• Digitális iránytű
• Wi‑Fi
• iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás
Továbbá a mobilinternetes változatok esetén
• Beépített GPS/GLONASS
• Mobilhálózat alapú helymeghatározás

Érzékelők:
Face ID, LiDAR-szkenner, háromtengelyes giroszkóp, gyorsulásmérő, barométer, intelligens fényérzékelő

Energia­ellátás és akkumulátor
• 11 hüvelykes iPad Pro: beépített 31,29 wattórás lítium-polimer akkumulátor
• 13 hüvelykes iPad Pro: beépített 38,99 wattórás lítium-polimer akkumulátor

A doboz tartalma:
iPad Pro, USB‑C töltőkábel (1 m), valamint a nanotexturált kijelzővel szerelt változatok mellé Apple törlőkendő is jár.

M4 processzoros modellek

iPad Pro 11" M4 processzoros WiFi 6E modellek ezüst színben

iPad Pro 11" (M4) WiFi 256 GB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

393 692 Ft + áfa

Bruttó 499 990 Ft

(bruttó 19 925 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 512 GB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

472 433 Ft + áfa

Bruttó 599 990 Ft

(bruttó 23 910 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 1 TB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

629 913 Ft + áfa

Bruttó 799 990 Ft

(bruttó 31 880 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 2 TB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 1 TB - ezüst | nanotexturált üveg

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 2 TB - ezüst | nanotexturált

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

826 763 Ft + áfa

Bruttó 1 049 990 Ft

(bruttó 41 842 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" M4 processzoros WiFi 6E modellek asztrofekete színben

iPad Pro 11" (M4) WiFi 256 GB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

393 692 Ft + áfa

Bruttó 499 990 Ft

(bruttó 19 925 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 512 GB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

472 433 Ft + áfa

Bruttó 599 990 Ft

(bruttó 23 910 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 1 TB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

629 913 Ft + áfa

Bruttó 799 990 Ft

(bruttó 31 880 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 2 TB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 1 TB - asztrofekete | nanotexturált üveg

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi 2 TB - asztrofekete | nanotexturált

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

826 763 Ft + áfa

Bruttó 1 049 990 Ft

(bruttó 41 842 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" M4 processzoros WiFi + 5G modellek ezüst színben

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 256 GB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

472 433 Ft + áfa

Bruttó 599 990 Ft

(bruttó 23 910 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 512 GB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

551 173 Ft + áfa

Bruttó 699 990 Ft

(bruttó 27 895 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 1 TB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

708 653 Ft + áfa

Bruttó 899 990 Ft

(bruttó 35 865 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 2 TB - ezüst

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

866 133 Ft + áfa

Bruttó 1 099 990 Ft

(bruttó 43 835 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 1 TB - ezüst | nanotexturált

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

748 023 Ft + áfa

Bruttó 949 990 Ft

(bruttó 37 857 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 2 TB - ezüst | nanotexturált

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

905 503 Ft + áfa

Bruttó 1 149 990 Ft

(bruttó 45 827 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" M4 processzoros WiFi + 5G modellek asztrofekete színben

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 256 GB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

472 433 Ft + áfa

Bruttó 599 990 Ft

(bruttó 23 910 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 512 GB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

551 173 Ft + áfa

Bruttó 699 990 Ft

(bruttó 27 895 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 1 TB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

708 653 Ft + áfa

Bruttó 899 990 Ft

(bruttó 35 865 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 2 TB - asztrofekete

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

866 133 Ft + áfa

Bruttó 1 099 990 Ft

(bruttó 43 835 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 1 TB - asztrofekete | nanotexturált

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

748 023 Ft + áfa

Bruttó 949 990 Ft

(bruttó 37 857 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 11" (M4) WiFi + 5G 2 TB - asztrofekete | nanotexturált

11 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2420 x 1668 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
444 gramm tömeg
249,7 mm x 177,5 mm x 5,3 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (gyártói készlethiány)
Mennyiség:

905 503 Ft + áfa

Bruttó 1 149 990 Ft

(bruttó 45 827 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" M4 processzoros WiFi 6E modellek ezüst színben

iPad Pro 13" (M4) WiFi 256 GB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

511 803 Ft + áfa

Bruttó 649 990 Ft

(bruttó 25 902 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 512 GB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 1 TB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

748 023 Ft + áfa

Bruttó 949 990 Ft

(bruttó 37 857 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 2 TB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

905 503 Ft + áfa

Bruttó 1 149 990 Ft

(bruttó 45 827 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 1 TB - ezüst | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 2 TB - ezüst | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

944 874 Ft + áfa

Bruttó 1 199 990 Ft

(bruttó 47 820 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" M4 processzoros WiFi 6E modellek asztrofekete színben

iPad Pro 13" (M4) WiFi 256 GB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

511 803 Ft + áfa

Bruttó 649 990 Ft

(bruttó 25 902 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 512 GB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 1 TB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

748 023 Ft + áfa

Bruttó 949 990 Ft

(bruttó 37 857 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 2 TB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

905 503 Ft + áfa

Bruttó 1 149 990 Ft

(bruttó 45 827 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 1 TB - asztrofekete | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi 2 TB - asztrofekete | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

944 874 Ft + áfa

Bruttó 1 199 990 Ft

(bruttó 47 820 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" M4 processzoros WiFi 6E + 5G modellek ezüst színben

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 256 GB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 512 GB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 1 TB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

826 763 Ft + áfa

Bruttó 1 049 990 Ft

(bruttó 41 842 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 2 TB - ezüst

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

984 244 Ft + áfa

Bruttó 1 249 990 Ft

(bruttó 49 812 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 1 TB - ezüst | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

866 133 Ft + áfa

Bruttó 1 099 990 Ft

(bruttó 43 835 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 2 TB - ezüst | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

1 023 614 Ft + áfa

Bruttó 1 299 990 Ft

(bruttó 51 805 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" M4 processzoros WiFi 6E + 5G modellek asztrofekete színben

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 256 GB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 512 GB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (9-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 1 TB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

826 763 Ft + áfa

Bruttó 1 049 990 Ft

(bruttó 41 842 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 2 TB - asztrofekete

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

984 244 Ft + áfa

Bruttó 1 249 990 Ft

(bruttó 49 812 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 1 TB - asztrofekete | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

866 133 Ft + áfa

Bruttó 1 099 990 Ft

(bruttó 43 835 Ft × 36 hó Részletek)

iPad Pro 13" (M4) WiFi + 5G 2 TB - asztrofekete | nanotexturált

13 hüvelykes átlójú Ultra Retina XDR tandem OLED kijelző 2752 x 2064 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M4 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral (10-magos CPU, 10-magos GPU, 16-magos Neural Engine)
8 GB memória (120 GB/s memória sávszélesség)
Hardver gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW visszajátszás, AV1-dekódolás
FaceID hitelesítés az előoldali kamera révén
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil Pro és Apple Pencil USB-C kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységű rekesszel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval, ƒ/2,4-es érzékenységű rekesszel
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6E 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.3
Thunderbolt 4/USB-C csatlakozó
579 gramm tömeg
281,6 mm x 215,5 mm x 5,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) található.

Mobilinternet:
Szolgáltatótól igényelhető eSIM.
Az iPad Pro eSIM-technológiát használ, és nem kompatibilis a fizikai SIM-kártyákkal.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

1 023 614 Ft + áfa

Bruttó 1 299 990 Ft

(bruttó 51 805 Ft × 36 hó Részletek)

Cégek, egyéni vállalkozások és önkormányzatok számára kedvező, tervezhető finanszírozási megoldás információ technológiai eszközök beszerzésére a konstrukció végén egyszerű megvásárlási lehetőséggel. 24 és 36 hónapos futamidővel.

Bővebben…