Használt Mac, iPhone, iPad és kiegészítők garanciával

Ellenőrzött forrásból származó használt és garanciásan cserélt új Apple termékek, Mac, iPad, iPhone és kiegészítőkE lapon az iJoe.hu AAR által új termék vásárlásakor beszámított, ellenőrzött minőségű használt termékek kerülnek megjelenítésre. Az eszközökre minden esetben legalább 90 nap garancia vonatkozik, egyes esetekben ennél hosszabb gyári garancia is rendelkezésre állhat.

Használt iPad modellek

Mit jelent a főegységcserés termék?

Olyan bontott csomagolású készülék, amelynek dobozában lévő eredeti eszköz 72 órán belüli hibával visszakerült az Apple-höz, és a főegységet, tehát az iPhone-t kicserélték, egy új, fóliás készülék található a csomagban. A főegységcserés iPhone tehát egy új készülék, amelynek doboza bontott, tartozékai általában ki vannak bontva, de újszerű állapotúak.

Fontos kiemelni, hogy nem javított, nem alaplapcserés, nem használt készülékekről van szó a főegységcserés darabok esetén, hanem minden esetben új készülékkel, amelynek szoftverét a boltban aktualizálva tartjuk, akkumulátorát pedig a kondíció fenntartása érdekében szabályos időközönként töltjük, hogy kicsomagolva azonnal használhatóak legyenek.

Használt és kifutó, bontatlan Apple Watch készülékek

Használt Apple töltők

Apple 61 Watt USB-C falitöltő (használt, doboz nélküli)

A MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellekhez gyárilag biztosított nagy teljesítményű, 61 Wattos falitöltő USB-C kapuval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 165,35 Ft + áfa

Bruttó 17 990 Ft

Használt vagy főegységcserés kiegészítők

Kifutó Apple bőrtokok akciós áron

Az Apple által kínált, kifutó, bontatlan kivitelű MacBook 12” és MacBook Pro 15" bőrtok alapanyaga Európából importált kiváló minőségű cserzett bőr. A tervezés során több remek ötlet is megjelenik a vékony kialakítású és viszonylag könnyű tokban: cipzárat nem tartalmaz az egyszerű használat érdekében, viszont a MacBook gumitappancsaival kapaszkodik a tokba, hogy ne csússzon ki váratlanul akkor sem, ha nem jól fognánk meg. Ez ugyan nem jelent tökéletes védelmet, de arra pont elegendő, hogy amíg észbe kapunk, a gép nem csúszik ki a tokból. Mivel a MacBook bőrtok cipzármentes, az egyik fő hibaforrás ki van védve, ráadásul nem kell vastagítani a tok kivitelét egy kötött vastagságú komponenssel. 

Apple MacBook 12" bőrtok - barna Akció

Eredeti Apple bőrtok a MacBook 12" Retina modellekhez prémium minőségű európai bőrből barna színben, cipzár nélküli kivitelben.

Kompatibilis: MacBook 12" (2015-2017.)
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 54 990 Ft

Bruttó 19 990 Ft

Apple MacBook 12" bőrtok - éjkék Akció

Eredeti Apple bőrtok a MacBook 12" Retina modellekhez prémium minőségű európai bőrből éjkék színben, cipzár nélküli kivitelben.

Kompatibilis: MacBook 12" (2015-2017.)
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 54 990 Ft

Bruttó 19 990 Ft

Használt vagy bontott tokok

iPhone XS Max szilikontok - rózsakvarc (bontott csomagolás)

Strapabíró szilikontok az Apple-től az iPhone XS Max halovány rózsakvarc árnyalatban.

(Új termék, bontott csomag.)
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 291,34 Ft + áfa

Bruttó 7 990 Ft


Az iJoe.hu kizárólag ügyfelektől beszámított, kifogástalan műszaki színvonalú Apple számítógépeit ezen a lapon kedvező áron kínálja megvásárlásra. A gépek mindegyike az iJoe.hu saját értékesítéseiből származik, és minden termékre legalább 3 hónap garanciát vállalunk, illetve természetesen garancián túl is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az iJoe.hu beszámítási* opciót csak saját korábbi eladású számítógépeire kínál - ezáltal megkönnyítve korábbi ügyfeleink vásárlását és a géppark frissen tartását.

A gépek legnagyobb többsége még garanciás, de kivétel nélkül minden gépre biztosítjuk a törvény által előírt három (3) hónap jótállást, amely a termék műszaki hibáinak elhárítására vonatkozik. (A felhasználó vagy a használat által okozott meghibásodásokra a garancia nem érvényes.)

AZ IJOE.HU NEM VÁSÁROLJA MEG ÖNTŐL KÉSZPÉNZÉRT HASZNÁLT KÉSZÜLÉKÉT. AZ E LAPON SZEREPLŐ TERMÉKEK KIZÁRÓLAG BESZÁMÍTÁS ÚTJÁN KERÜLNEK CÉGÜNK TULAJDONÁBA. HASZNÁLT TERMÉK FELVÁSÁRLÁSÁVAL NEM FOGLALKOZUNK.