Használt Mac, iPhone, iPad és kiegészítők garanciával

Ellenőrzött forrásból származó használt és garanciásan cserélt új Apple termékek, Mac, iPad, iPhone és kiegészítőkE lapon az iJoe.hu AAR által új termék vásárlásakor beszámított, ellenőrzött minőségű használt termékek kerülnek megjelenítésre. Az eszközökre minden esetben legalább 90 nap garancia vonatkozik, egyes esetekben ennél hosszabb gyári garancia is rendelkezésre állhat.

Használt Mac gépek

Használt iPad készülékek és iPad kiegészítők

Használt Apple Watch készülékek

Használt vagy főegységcserés iPhone modellek

Mit jelent a főegységcserés termék?

Olyan bontott csomagolású készülék, amelynek dobozában lévő eredeti eszköz 72 órán belüli hibával visszakerült az Apple-höz, és a főegységet, tehát az iPhone-t kicserélték, egy új, fóliás készülék található a csomagban. A főegységcserés iPhone tehát egy új készülék, amelynek doboza bontott, tartozékai általában ki vannak bontva, de újszerű állapotúak.

Fontos kiemelni, hogy nem javított, nem alaplapcserés, nem használt készülékekről van szó a főegységcserés darabok esetén, hanem minden esetben új készülékkel, amelynek szoftverét a boltban aktualizálva tartjuk, akkumulátorát pedig a kondíció fenntartása érdekében szabályos időközönként töltjük, hogy kicsomagolva azonnal használhatóak legyenek.

JELENLEG NINCSEN A KÍNÁLATBAN AJÁNLAT.

Használt vagy főegységcserés kiegészítők

Moshi USB-C DisplayPort 5K kábel (1,5m) (bontott csomagolás) Akció

A Moshi 5K kijelzőkhöz használható Thunderbolt 3 (USB-C) DisplayPort kábele 1,5 méter hosszúságban. Bontott csomagolású termék teljes értékű jótállással.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

Bruttó 15 990 Ft

QNAP 10 GbE Thunderbolt 3 Adapter Akció

Thunderbolt 3 alapú, RJ-45 konnektorral szerelt 10 GbE adapter mellékelt félméteres Thunderbolt 3 kábellel, aktív hűtéssel a gyors hálózati kommunikációhoz.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

23 614,17 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft

Bruttó 29 990 Ft

Griffin kapacitív toll lila színben (bontott)

Zseb szélére csíptethető egyszerű kapacitív toll a Griffintől lila színű külsővel.

Doboz nélküli bontott termék.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

779,53 Ft + áfa

Bruttó 990 Ft

Ethernet hálózati kábel, 1 méter, fehér

Fehér színű, egy méter hosszúságú, RJ-45 csatlakozós hálózati kábel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

787,40 Ft + áfa

Bruttó 1 000 Ft

Ethernet hálózati kábel, 1 méter, sárga

Sárga színű, egy méter hosszúságú, RJ-45 csatlakozós hálózati kábel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

787,40 Ft + áfa

Bruttó 1 000 Ft


Filléres használt tokok

iPhone XS Max szilikontok - rózsakvarc (bontott csomagolás) Akció

Strapabíró szilikontok az Apple-től az iPhone XS Max halovány rózsakvarc árnyalatban.

(Új termék, bontott csomag.)
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Bruttó 9 990 Ft

iPad Pro 9,7" Silicone Case Akció

Piros színű szilikon védőtok az iPad Pro hátoldalára az iPad Pro Smart Cover tokkal való együttes használatra. Karitatív PRODUCT(RED) termék.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft


Az iJoe.hu kizárólag ügyfelektől beszámított, kifogástalan műszaki színvonalú Apple számítógépeit ezen a lapon kedvező áron kínálja megvásárlásra. A gépek mindegyike az iJoe.hu saját értékesítéseiből származik, és minden termékre legalább 3 hónap garanciát vállalunk, illetve természetesen garancián túl is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az iJoe.hu beszámítási* opciót csak saját korábbi eladású számítógépeire kínál - ezáltal megkönnyítve korábbi ügyfeleink vásárlását és a géppark frissen tartását.

A gépek legnagyobb többsége még garanciás, de kivétel nélkül minden gépre biztosítjuk a törvény által előírt három (3) hónap jótállást, amely a termék műszaki hibáinak elhárítására vonatkozik. (A felhasználó vagy a használat által okozott meghibásodásokra a garancia nem érvényes.)

AZ IJOE.HU NEM VÁSÁROLJA MEG ÖNTŐL KÉSZPÉNZÉRT HASZNÁLT KÉSZÜLÉKÉT. AZ E LAPON SZEREPLŐ TERMÉKEK KIZÁRÓLAG BESZÁMÍTÁS ÚTJÁN KERÜLNEK CÉGÜNK TULAJDONÁBA. HASZNÁLT TERMÉK FELVÁSÁRLÁSÁVAL NEM FOGLALKOZUNK.