Használt Mac, iPhone, iPad és kiegészítők garanciával

Ellenőrzött forrásból származó használt és garanciásan cserélt új Apple termékek, Mac, iPad, iPhone és kiegészítőkE lapon az iJoe.hu AAR által új termék vásárlásakor beszámított, ellenőrzött minőségű használt termékek kerülnek megjelenítésre. Az eszközökre minden esetben legalább 90 nap garancia vonatkozik, egyes esetekben ennél hosszabb gyári garancia is rendelkezésre állhat.

Használt Mac gépek

Bontott csomagolású vagy főegységcserés AirPods fülhallgatók akár flotta mennyiségben is

Bontott csomagolású új, főegységcserés iPad modellek

Használt iPad Pro készülék

Bontatlan, kifutó M1 processzoros iPad Pro készülékek

Használt, bontott és főegységcserés Apple Watch készülékek, óra kiegészítők

Az órákon watchOS 10 rendszer fut, így iPhone 8 vagy újabb készülékekkel kompatibilisek. 

Bontatlan, kifutó iPad billentyűzetek akciós áron


Használt Apple töltők

Apple MagSafe 2 60 Watt falitöltő (használt, doboz nélkül)

A MacBook Pro Retina 13" 2012-től 2015-ig forgalomba került mobil számítógépek mágneses csatlakozófejű töltője tápkábelfejjel doboz nélkül.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

17 314,96 Ft + áfa

Bruttó 21 990 Ft

Tárhely megoldások régebbi Mac gépekhez

Transcend JetDrive 500 - 480 GB Akció

Professzionális színvonalú SATA szilárdtest meghajtó a MacBook Air 13" 2010-2011 modellek, illetve a MacBook Air 11" 2011 modell gyári meghajtója helyett.
Kompatibilis: MacBookAir3,2; MacBookAir4,1; MacBookAir4,2
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

23 622,05 Ft + áfa

Bruttó 120 000 Ft

Bruttó 30 000 Ft

Transcend JetDrive Lite 350 - 128 GB (MacBook Pro 15" Retina 2012, 2013) Akció

A MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 és Early 2013) gépek SD-kártya nyílásába helyezhető 128 GB-os külső tárhely, amely belesimul a gép oldalába, nem lóg ki belőle.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 35 990 Ft

Bruttó 14 990 Ft

Használt, kifutó, bontott vagy főegységcserés kiegészítők

iPad Dock Connector to VGA Adapter Akció

A 30-tűs csatlakozóval rendelkező iPad, iPhone és iPod touch modellek VGA kijelzőre vagy kivetítőre csatlakoztatására szolgáló adapter.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

1 566,93 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft

Bruttó 1 990 Ft

Kifutó Apple bőrtokok akciós áron

Az Apple által kínált, kifutó, bontatlan kivitelű MacBook 12” és MacBook Pro 15" bőrtok alapanyaga Európából importált kiváló minőségű cserzett bőr. A tervezés során több remek ötlet is megjelenik a vékony kialakítású és viszonylag könnyű tokban: cipzárat nem tartalmaz az egyszerű használat érdekében, viszont a MacBook gumitappancsaival kapaszkodik a tokba, hogy ne csússzon ki váratlanul akkor sem, ha nem jól fognánk meg. Ez ugyan nem jelent tökéletes védelmet, de arra pont elegendő, hogy amíg észbe kapunk, a gép nem csúszik ki a tokból. Mivel a MacBook bőrtok cipzármentes, az egyik fő hibaforrás ki van védve, ráadásul nem kell vastagítani a tok kivitelét egy kötött vastagságú komponenssel.

Bontatlan tokok korábbi iPad és iPod touch modellekhez akciós áron

Kifutott iPad és iPod touch modellekhez még elérhető tokok az iJoe.hu kínálatában bontatlan kiszerelésben rendkívül kedvezményes árakon.

DEVIA Naked iPod touch szilikontok Akció

Átlátszó, víztiszta szilikontok az iPod touch 6. és 7. (aktuális) generációjához. Szabadon hagyja a portokat, hangszórókat és a kamerát, védi a készülék oldalát és hátlapját.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

393,70 Ft + áfa

Bruttó 2 500 Ft

Bruttó 500 Ft

AIINO iPad mini 4/5 üvegfólia Akció

Átlátszó, 9H keménységű üvegfólia az iPad mini 4 és iPad mini 5 modellre víztiszta kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

393,70 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 500 Ft

Régi tokok Apple termékekhez

adidas miCoach kartok (iPhone 4/4s) Akció

Rugalmas anyagú, tépőzáras kartok a sportolni vágyóknak az iPhone 4/4S és az iPod touch 1-4. generáció biztonságos szállítására a felkaron kulcstartó nyílással.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

779,53 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 990 Ft

XtremeMac SportWrap LED iPhone SE kartok Akció Utolsó darabok

Biztonsági LED fényekkel ellátott sport kartok az iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5 és iPod touch 5. generációs modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

779,53 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 990 Ft

Antik termékek

XtremeMac InCharge Microbooster (30-tűs)

Kis méretű, kulcstartón is elhelyezhető tartalék akkumulátor a régi iPhone modellekhez USB töltési lehetőséggel, 25% tartalék töltés lehetőségével.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

393,70 Ft + áfa

Bruttó 500 Ft

FiiO L1 iPhone dock-jack kábel

Dokk csatlakozós jack kábel külső erősítőhöz, magas minőségű OFC kábel, precíz, réz csatlakozók és tökéletes árnyékolás gondoskodik a tiszta hangzásról.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

393,70 Ft + áfa

Bruttó 500 FtMit jelent a főegységcserés termék?

Olyan bontott csomagolású készülék, amelynek dobozában lévő eredeti eszköz 72 órán belüli hibával visszakerült az Apple-höz, és a főegységet, tehát az iPhone-t kicserélték, egy új, fóliás készülék található a csomagban. A főegységcserés iPhone tehát egy új készülék, amelynek doboza bontott, tartozékai általában ki vannak bontva, de újszerű állapotúak.Fontos kiemelni, hogy nem javított, nem alaplapcserés, nem használt készülékekről van szó a főegységcserés darabok esetén, hanem minden esetben új készülékkel, amelynek szoftverét a boltban aktualizálva tartjuk, akkumulátorát pedig a kondíció fenntartása érdekében szabályos időközönként töltjük, hogy kicsomagolva azonnal használhatóak legyenek.

Tájékoztató a használt termékekről és beszámításról

Az iJoe.hu kizárólag ügyfelektől beszámított, kifogástalan műszaki színvonalú Apple számítógépeit ezen a lapon kedvező áron kínálja megvásárlásra. A gépek mindegyike az iJoe.hu saját értékesítéseiből származik, és minden termékre legalább 3 hónap garanciát vállalunk, illetve természetesen garancián túl is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az iJoe.hu beszámítási* opciót csak saját korábbi eladású számítógépeire kínál - ezáltal megkönnyítve korábbi ügyfeleink vásárlását és a géppark frissen tartását.

A gépek legnagyobb többsége még garanciás, de kivétel nélkül minden gépre biztosítjuk a törvény által előírt három (3) hónap jótállást, amely a termék műszaki hibáinak elhárítására vonatkozik. (A felhasználó vagy a használat által okozott meghibásodásokra a garancia nem érvényes.)

AZ IJOE.HU NEM VÁSÁROLJA MEG ÖNTŐL KÉSZPÉNZÉRT HASZNÁLT KÉSZÜLÉKÉT. AZ E LAPON SZEREPLŐ TERMÉKEK KIZÁRÓLAG BESZÁMÍTÁS ÚTJÁN KERÜLNEK CÉGÜNK TULAJDONÁBA. HASZNÁLT TERMÉK FELVÁSÁRLÁSÁVAL NEM FOGLALKOZUNK.