Használt Mac, iPhone, iPad és kiegészítők garanciával.

Ellenőrzött forrásból származó használt Apple termékek, Mac, iPad, iPhone és kiegészítők

E lapon az iJoe.hu AAR által új termék vásárlásakor beszámított, ellenőrzött minőségű használt termékek kerülnek megjelenítésre. Az eszközökre minden esetben legalább 90 nap garancia vonatkozik, egyes esetekben ennél hosszabb gyári garancia is rendelkezésre állhat.

Használt Mac gépek

Használt iPhone modellek

Használt iPad modellek

Használt Apple Watch készülékek

Használt Apple TV modellek

Használt kiegészítők

1 TB 2,5" 5400 fpp SATA merevlemez

Korábbi Mac mini modellek bővítésekor a gépből kikerült új, Apple számára gyártott, nem használt merevlemezek 5400 fpp fordulatszámmal, SATA csatlakozóval, 2,5" kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft

iPhone 8 Plus / 7 Plus szilikontok - fekete (bontott)

Az Apple alaposan tesztelt, finom szövet belsővel rendelkező, egyedi stílusú szilikontokjai az iPhone 8 Plus és iPhone 7 Plus modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 299,21 Ft + áfa

Bruttó 8 000 Ft

iPhone XS Max szilikontok - fekete (bontott) Akció

Strapabíró szilikontok az Apple-től az iPhone XS Max készülékekre fekete színben. Bontott csomag, újszerű termék féláron.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 299,21 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Bruttó 8 000 Ft

Twelve South BackPack - aluszürke (bontott)

Az iMac talpára illeszthető alumínium polc. Bontott csomag. Dobozában, tartozékaival.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 6 000 Ft

Az iJoe.hu kizárólag ügyfelektől beszámított, kifogástalan műszaki színvonalú Apple számítógépeit ezen a lapon kedvező áron kínálja megvásárlásra. A gépek mindegyike az iJoe.hu saját értékesítéseiből származik, és minden termékre legalább 3 hónap garanciát vállalunk, illetve természetesen garancián túl is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az iJoe.hu beszámítási* opciót csak saját korábbi eladású számítógépeire kínál - ezáltal megkönnyítve korábbi ügyfeleink vásárlását és a géppark frissen tartását. 

A gépek legnagyobb többsége még garanciás, de kivétel nélkül minden gépre biztosítjuk a törvény által előírt három (3) hónap jótállást, amely a termék műszaki hibáinak elhárítására vonatkozik. (A felhasználó vagy a használat által okozott meghibásodásokra a garancia nem érvényes.) 

AZ IJOE.HU NEM VÁSÁROLJA MEG ÖNTŐL KÉSZPÉNZÉRT HASZNÁLT KÉSZÜLÉKÉT. AZ E LAPON SZEREPLŐ TERMÉKEK KIZÁRÓLAG BESZÁMÍTÁS ÚTJÁN KERÜLNEK CÉGÜNK TULAJDONÁBA. HASZNÁLT TERMÉK FELVÁSÁRLÁSÁVAL NEM FOGLALKOZUNK.