Használt Mac, iPhone, iPad és kiegészítők garanciával

Ellenőrzött forrásból származó használt Apple termékek, Mac, iPad, iPhone és kiegészítők

E lapon az iJoe.hu AAR által új termék vásárlásakor beszámított, ellenőrzött minőségű használt termékek kerülnek megjelenítésre. Az eszközökre minden esetben legalább 90 nap garancia vonatkozik, egyes esetekben ennél hosszabb gyári garancia is rendelkezésre állhat.

Használt Mac gépek

Bontatlan, kifutó iPhone modellek

Főegységcserés iPad modellek

Használt és főegységcserés Apple Watch készülékek

Használt vagy főegységcserés iPhone modellek

Teljes egység cserés Beats fülhallgatók

Használt vagy főegységcserés kiegészítők

Griffin kapacitív toll lila színben (bontott)

Zseb szélére csíptethető egyszerű kapacitív toll a Griffintől lila színű külsővel.

Doboz nélküli bontott termék.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

779,53 Ft + áfa

Bruttó 990 Ft

iPad Pro 9,7" Silicone Case Akció

Piros színű szilikon védőtok az iPad Pro hátoldalára az iPad Pro Smart Cover tokkal való együttes használatra. Karitatív PRODUCT(RED) termék.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

Bruttó 14 990 Ft

Az iJoe.hu kizárólag ügyfelektől beszámított, kifogástalan műszaki színvonalú Apple számítógépeit ezen a lapon kedvező áron kínálja megvásárlásra. A gépek mindegyike az iJoe.hu saját értékesítéseiből származik, és minden termékre legalább 3 hónap garanciát vállalunk, illetve természetesen garancián túl is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az iJoe.hu beszámítási* opciót csak saját korábbi eladású számítógépeire kínál - ezáltal megkönnyítve korábbi ügyfeleink vásárlását és a géppark frissen tartását.

A gépek legnagyobb többsége még garanciás, de kivétel nélkül minden gépre biztosítjuk a törvény által előírt három (3) hónap jótállást, amely a termék műszaki hibáinak elhárítására vonatkozik. (A felhasználó vagy a használat által okozott meghibásodásokra a garancia nem érvényes.)

AZ IJOE.HU NEM VÁSÁROLJA MEG ÖNTŐL KÉSZPÉNZÉRT HASZNÁLT KÉSZÜLÉKÉT. AZ E LAPON SZEREPLŐ TERMÉKEK KIZÁRÓLAG BESZÁMÍTÁS ÚTJÁN KERÜLNEK CÉGÜNK TULAJDONÁBA. HASZNÁLT TERMÉK FELVÁSÁRLÁSÁVAL NEM FOGLALKOZUNK.