Használt Mac, iPhone, iPad és kiegészítők garanciával

Ellenőrzött forrásból származó használt és garanciásan cserélt új Apple termékek, Mac, iPad, iPhone és kiegészítőkE lapon az iJoe.hu AAR által új termék vásárlásakor beszámított, ellenőrzött minőségű használt termékek kerülnek megjelenítésre. Az eszközökre minden esetben legalább 90 nap garancia vonatkozik, egyes esetekben ennél hosszabb gyári garancia is rendelkezésre állhat.

Használt Mac gépek

Mit jelent a főegységcserés termék?

Olyan bontott csomagolású készülék, amelynek dobozában lévő eredeti eszköz 72 órán belüli hibával visszakerült az Apple-höz, és a főegységet, tehát az iPhone-t kicserélték, egy új, fóliás készülék található a csomagban. A főegységcserés iPhone tehát egy új készülék, amelynek doboza bontott, tartozékai általában ki vannak bontva, de újszerű állapotúak.

Fontos kiemelni, hogy nem javított, nem alaplapcserés, nem használt készülékekről van szó a főegységcserés darabok esetén, hanem minden esetben új készülékkel, amelynek szoftverét a boltban aktualizálva tartjuk, akkumulátorát pedig a kondíció fenntartása érdekében szabályos időközönként töltjük, hogy kicsomagolva azonnal használhatóak legyenek.

Használt és kifutó, bontatlan Apple Watch készülékek

Használt Apple töltők

Apple 61 Watt USB-C falitöltő (használt, doboz nélküli)

A MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellekhez gyárilag biztosított nagy teljesítményű, 61 Wattos falitöltő USB-C kapuval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 165,35 Ft + áfa

Bruttó 17 990 Ft

Használt vagy főegységcserés kiegészítők

iPad Dock Connector to VGA Adapter Akció

A 30-tűs csatlakozóval rendelkező iPad, iPhone és iPod touch modellek VGA kijelzőre vagy kivetítőre csatlakoztatására szolgáló adapter.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

1 566,93 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft

Bruttó 1 990 Ft

Kifutó Apple bőrtokok akciós áron

Az Apple által kínált, kifutó, bontatlan kivitelű MacBook 12” és MacBook Pro 15" bőrtok alapanyaga Európából importált kiváló minőségű cserzett bőr. A tervezés során több remek ötlet is megjelenik a vékony kialakítású és viszonylag könnyű tokban: cipzárat nem tartalmaz az egyszerű használat érdekében, viszont a MacBook gumitappancsaival kapaszkodik a tokba, hogy ne csússzon ki váratlanul akkor sem, ha nem jól fognánk meg. Ez ugyan nem jelent tökéletes védelmet, de arra pont elegendő, hogy amíg észbe kapunk, a gép nem csúszik ki a tokból. Mivel a MacBook bőrtok cipzármentes, az egyik fő hibaforrás ki van védve, ráadásul nem kell vastagítani a tok kivitelét egy kötött vastagságú komponenssel. 

Bontatlan tokok korábbi iPad modellekhez akciós áron

Kifutott iPad modellekhez még elérhető tokok az iJoe.hu kínálatában bontatlan kiszerelésben rendkívül kedvezményes árakon.

La Robe Mocca 11" védőtok Akció

A La Robe elegáns barna csíkozású, emlékezőhab alapanyagú védőtokja a MacBook Air 11" és MacBook 12" mobil számítógépekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 2 990 Ft

Moshi VersaCover iPad mini 4 tok - fekete Akció

Állványként használható védőtok áttetsző háttlap, hajtogatható fekete színű előlappal, ébresztési és altatási funkcióval, vékony kivitelben a Moshi cégtől.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft

Aiino Roller Case iPad Mini 4 tok - fekete Akció

Fekete színű, elő- és hátlapot egyaránt védő, állványként hajtogatható fekete poliuretán tok, amelynek előlapja ébresztési és altatási funkcióval is rendelkezik.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 2 990 Ft

AIINO Roller Case iPad mini 4 tok - szürke Akció

Szürke színű, elő- és hátlapot egyaránt védő, állványként hajtogatható fekete poliuretán tok, amelynek előlapja ébresztési és altatási funkcióval is rendelkezik.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 2 990 Ft

AIINO iPad mini 4/5 üvegfólia Akció

Átlátszó, 9H keménységű üvegfólia az iPad mini 4 és iPad mini 5 modellre víztiszta kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

1 574,80 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 2 000 Ft

SDesign iPad mini 5 / 4 átlátszó kemény hátlap Akció

Kemény hátlap az iPad mini 5 és iPad mini 4 modellekhez, amely támogatja az iPad mini Smart Cover használatát ezen készülékek esetén.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 2 990 Ft

Tájékoztató a használt termékekről és beszámításról

Az iJoe.hu kizárólag ügyfelektől beszámított, kifogástalan műszaki színvonalú Apple számítógépeit ezen a lapon kedvező áron kínálja megvásárlásra. A gépek mindegyike az iJoe.hu saját értékesítéseiből származik, és minden termékre legalább 3 hónap garanciát vállalunk, illetve természetesen garancián túl is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az iJoe.hu beszámítási* opciót csak saját korábbi eladású számítógépeire kínál - ezáltal megkönnyítve korábbi ügyfeleink vásárlását és a géppark frissen tartását.

A gépek legnagyobb többsége még garanciás, de kivétel nélkül minden gépre biztosítjuk a törvény által előírt három (3) hónap jótállást, amely a termék műszaki hibáinak elhárítására vonatkozik. (A felhasználó vagy a használat által okozott meghibásodásokra a garancia nem érvényes.)

AZ IJOE.HU NEM VÁSÁROLJA MEG ÖNTŐL KÉSZPÉNZÉRT HASZNÁLT KÉSZÜLÉKÉT. AZ E LAPON SZEREPLŐ TERMÉKEK KIZÁRÓLAG BESZÁMÍTÁS ÚTJÁN KERÜLNEK CÉGÜNK TULAJDONÁBA. HASZNÁLT TERMÉK FELVÁSÁRLÁSÁVAL NEM FOGLALKOZUNK.