BusinessBox Vásárlói Gondoskodás

Biztosítás és kiterjesztett garancia az Apple termékekre.

Az iJoe.hu AAR nagyon fontosnak tartja, hogy ügyfeleink értékes befektetései a lehető legjobb védelmet élvezhessék, és egy-egy véletlen hiba, kellemetlen baleset miatt ne keletkezzék jelentős kár. Ebben a szellemben választottuk ki a BusinessBox Vásárlói Gondoskodás szolgáltatását, amely ideális lehetőség akkor is, ha például AppleCare Protection Plan védi a gépünket, és akkor is, ha a gyári egy éves jótállás után szeretnénk a garanciás jellegű meghibásodásokkal szemben biztonságot. 

A BusinessBox Vásárlói Gondoskodás csomagjai közül kétféle lehetőséget kínálunk a vásárlóink számára, amelyeket a vásárláskor kezdeményezett árajánlat generálást követően személyesen, az interneten meg tudnak vásárolni: az egyik lehetőség azzal számol, hogy a kiterjesztett, AppleCare garanciával rendelkező termékre 1, 2 vagy 3 év baleseti garanciát vásárolnak. Ez biztonságot jelent a leejtés és egyéb kellemetlen eseményekkel szemben. Amennyiben a vásárló körültekintő, tokban tárolja a készüléket, megfelelően vigyázva használja, még önrészt sem kell fizetnie a javításnál. De ha elővigyázatlanságból vagy ügyetlenségből törik össze egy termék, az első alkalommal a javítási ár töredékét képező önrésszel végeztethető el a javítás. 
A BusinessBox Vásárlói Gondoskodás részletes önrész tájékoztatóját itt olvashatja el…

Fontos kiemelni, hogy a BusinessBox Vásárlói Gondoskodás keretében a javítás minden esetben gyári alkatrészekkel, az Apple irányelveivel egyező módon kerül elvégzésre, vagyis néhány rivális biztosítási szolgáltatással szemben itt nem a minősítés nélküli, eBay-ről rendelt hamisított alkatrészek beépítésével kerül kijavításra a termék, amely nagyon fontos a vásárolt termék élményének hosszú távú megőrzéséhez. 

A BusinessBox Vásárlói Gondoskodás nem számol avulással, vagyis ha két és fél évesen sérül meg egy készülék javíthatatlanul, akkor nem a vásárláskori érték 20%-ának kifizetésével rendelkezik a káreseményt, hanem egy típusban és funkciókban azonos termékre történő cserével. Ha Ön akciósan vásárol terméket - például egy iPhone SE készüléket -, és javíthatatlanságot eredményező káresemény történik, akkor sem a készülék árának 80%-át kapja meg, mint más biztosítások esetén, hanem egy új készüléket kap annak ellenére, hogy az adott készülék szervizára esetleg magasabb, mint a vásárláskori akciós ára volt. 

A BusinessBox Vásárlói Gondoskodás 84.000 és 1.500.000 Ft közötti árú termékekre vonatkozik, vagyis ebben az ársávban van lehetőség az Apple termékek biztosítására. 

A baleseti garancia minden esetben kibővített garanciára épül, vagyis ha nincsen AppleCare garancia a termékre, akkor a baleseti garanciával párhuzamban mód van a BusinessBox által kínált garancia kiterjesztést is vásárolni azon gépekre, amelyek csak a gyári egy év jótállással rendelkeznek. A kiterjesztett garancia révén a rendeltetésszerű használat mellett meghibásodó termékek javítását is fedezi a csomag, vagyis nem csak a balesetet szenvedett termékek javítása vagy cseréje ingyenes, hanem az esetleges gyártási hiba miatt elromló termékek javítását is fedezi a szolgáltató. A kiterjesztett garancia szintén 2 vagy 3 éves lehet - egy év gyári garancia minden készülékre elérhető. A kiterjesztett garancia és a ráépülő baleseti garancia időtartama azonos.

Megjegyzés: A baleseti garanciát akkor tudjuk igényelni a gépre, ha vagy AppleCare kiterjesztett garancia, vagy BusinessBox kiterjesztett garancia él a termékre. 

Igény esetén a termék megvásárlásakor boltunkban néhány perc alatt kitöltünk egy rövidke adatlapot, amely alapján a BusinessBox közvetlen emailt küld Önnek, és onnan befejezve a termék regisztrációját meg is tudja kötni a szerződést. A garancia díját például bankkártyával tudja online kifizetni. 

Nagyon fontos kényelmi lehetőség, hogy káreseménynél a BusinessBox ügyfélszolgálata áll az Ön rendelkezésére, és akár a javítást is pontosan levezénylik, hogy Ön a lehető legrövidebb ideig nélkülözze a gépét. (Az iJoe.hu AAR a javítás idejére biztosított cserekészülék lehetősége ettől függetlenül él.) 

Figyelem! A weblapon olvasható tájékoztató nem teljes körű. A BusinessBox Vásárlói Gondoskodás részleteiről a cég saját lapján olvashat részletesen, illetve a szerződéskötést megelőzően megküldött ajánlat kapcsán van módja tájékozódni. Kérdéseivel a cég ügyfélszolgálata áll a rendelkezésére. Az iJoe.hu AAR mint közvetítő vesz részt a szolgáltatás értékesítésében az ügyfeleink számára kínált kedvező opció átadásával. 

A BusinessBox Vásárlói Gondoskodás részletes önrész tájékoztatóját itt olvashatja el…