AirPods vezeték nélküli fülhallgató

Az Apple forradalmi, valóban vezeték nélküli fülhallgatópárja az iOS, watchOS és macOS eszközeinkhez.

Ár: bruttó 59 990 Ft
AirPods vezeték nélküli fülhallgató

Több év kutatás, megannyi innováció, és a vezeték nélküli technikába vetett hit eredménye az Apple varázslatos fülhallgató konstrukciója, az AirPods. 

Az EarPods formavilága teljes mértékben vezetékek nélkül, Bluetooth kapcsolattal, akár 5 óra akkumulátor idővel, és 24 óra akku időt biztosító utazó tokkal - nagy vonalakban ezek jellemzik az AirPods terméket, amely természetesen mikrofonnal is kiegészül, és használhatjuk az iPhone mellett a Mac, az Apple Watch és az iPad társaságában is. 

Az Apple egy külön chipet fejlesztett ki annak érdekében, hogy a fülhallgató ne csak egy buta periféria legyen, hanem szerves része az Apple termékek használati élményének. Az Apple W1 chip nem csak a hangzásért felel, hanem fenntartja az optimális kapcsolatot a fülhallgatópár és a hang forrás között, illetve optimálisan kezeli az akkumulátor használatot is az elérhető maximális játékidő érdekében nehézkes akku test alkalmazása nélkül. Az AirPods gyakorlatilag akkora, mint egy EarPods két feje, csak a vezeték hiányzik. Az Apple tehát a méret jelentősebb növelése nélkül oldotta meg az újratölthető akkumulátor elhelyezését, elérve a lenyűgözőnek számító 5 óra játékidőt. 

Az akkumulátor egyébként a mobilitásra lett alkotva: az AirPods hófehér tokja, amely Lightning kábellel tölthető fel, behelyezve szintén képes többször is feltölteni az AirPods párt, ezzel összesen 24 óra akkumulátor időt kölcsönözve a terméknek. Hogy ne szakadjon meg a zeneélmény, 15 perc töltéssel 3 órányi akku időt tölthetünk az AirPods fülhallgatóra, vagyis ha rosszkor merül le a termék, akkor sem kell sokat várni a használatára. 

Az Apple saját formátumára, a Dolby hanglaboratóriummal közösen kifejlesztett AAC szabványra optimalizálta az AirPods hangját, vagyis a legteljesebb tömörített zeneélményt az AAC hangsávok nyújtanak. Ilyen formátumban az iTunes is képes a lemezeinket digitalizálni, illetve ebben a formában vásárolhatunk az iTunes Store-ból, ezt használja az Apple Music is, valamint a filmeknek is ilyen szabványú a hangsávja. 

Az AirPods nem csak fülhallgató, hanem mikrofon is: az iPhone mellé szánt remek kiegészítő. A termék a beszédhang forrását dupla mikrofonnal azonosítja, és a hanghullámainkat érzékelve szűri ki a háttérzajt, ezáltal az élő beszédhez nagyban hasonló beszélgetés élményt biztosítva. A megoldás révén élvezetesebb a hangunk a telefon hívás közben, és akár Siri is jobban érti a szavainkat, nem beszélve a diktálás alapú szöveg rögzítésről. 

Az AirPods beállítása rendkívül egyszerű az eszközeinkhez: az iCloud kontónk jóvoltából az AirPods könnyedén veszi fel a ritmust akár egy macOS Sierra rendszert futtató Mac géppel, akár az iOS 10 rendszert futtató iPhone vagy iPad készülékkel, iPod touch modellel, valamint a watchOS 3 rendszerű Apple Watch karórával. 

Részletes technikai paraméterek

Részletes technikai paraméterek
Tömeg: 4 gramm / darab, 38 gramm a töltő tok
Méretek: 16,5 x 18 x 40,5 milliméter a fülhallgató, 44,3 x 21,3 x 53,5 milliméter a töltő tok
Kapcsolat: Bluetooth, a töltő tok Lightning kapcsolattal tölthető
Érzékelők: dupla hullámforma érzékelő mikrofon, dupla optikai érzékelő, mozgásérzékelő gyorsulásmérő, beszéd érzékelő gyorsulásmérő
Táp és akku:
• 24 óra fölötti zenehallgatási idő a töltő tok újratöltési képessége révén
• 11 óra beszélgetési idő a töltő tok újratöltési képessége révén
• 5 óra zenehallgatási idő az AirPods belső akkumulátora jóvoltából
• 2 óra beszélgetési idő az AirPods belső akkumulátora jóvoltából
• 15 perc töltés a tokban 3 óra zenehallgatási időt biztosít, illetve egy óra beszélgetési időt
Kompatibilis az iPhone, iPad és iPod touch modellekkel iOS 10 vagy újabb rendszerrel, az Apple Watch modellekkel watchOS 3 vagy újabb rendszerrel, Mac modellekkel macOS Sierra vagy újabb rendszerrel
Hardveres kompatibilitása a Lightning csatlakozós iPhone modelleket, az iPod touch 6. generációját, az iPad mini 2 vagy újabb 7,9 hüvelykes táblagépeket, az iPad Air 1 vagy újabb 9,7 hüvelykes táblagépeket és minden iPad Pro modellt magában foglal.

(Az iPadek korábbi generációival, az iPod touch 5. generációval nem kompatibilis függetlenül a Lightning kapcsolattól!)

(Az iPadek korábbi generációival, az iPod touch 5. generációval nem kompatibilis függetlenül a Lightning kapcsolattól!) 

Az AirPods egy adott Apple ID-vel rendelkező három eszközünkkel együttműködik.

AirPods

Az Apple forradalmi, valóban teljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatója az iOS, watchOS és macOS készülékeinkhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

47 236,22 Ft + áfa

Bruttó 59 990 Ft