Helyszín - Rottenbiller utca 38.

iJoe.hu Apple Authorized Reseller - 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38. // Nyitva: 11-19 óra között

2018. szeptembertől új címünk: 
1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.

Nyitva tartás: hétköznap munkanapokon 11 órától 19 óráig 

1077 Budapest, Rottenbiller utca 38. 

Parkolási segédlet boltunk környékére 

Az iJoe.hu Apple Authorized Reseller 2018. szeptemberében részben azért választotta a Rottenbiller utca 38-ban található üzletét, hogy autóval érkező ügyfeleink számára könnyebb megközelítési és parkolási lehetőséget kínáljon. A nagy forgalmú Rottenbiller úton dinamikusan lehet megközelíteni a helyszínt, és a közelben lévő utcákban viszonylag hatékonyan lehet parkolni akár forgalmas hétköznapokon is. A következőkben néhány tippet foglalunk össze arra vonatkozóan, hogy hol érdemes parkolót keresni a hozzánk érkezőknek. 

Parkolás a Rottenbiller utcán

Boltunk homlokzatától jobbra, 40 méterre parkolási zóna kezdődik a Rottenbiller utca páros oldalán. Itt viszonylag nehéz szabad helyet találni, így az itt történő megálláshoz valamennyi szerencsére is szükség van. Hasonló a helyzet a páratlan oldallal is: az Állatorvosi Egyetem melletti, páratlan oldali útszakaszon lehetőség van parkolásra, ám ezek a helyek is erősen kihasználtak. Ha azonban elhaladás közben itt van szabad hely, teljes nyugalommal meg lehet állni ezen parkolóhelyeken. 

Javasoljuk, hogy a páros oldalon haladók a Wesselényi utcán forduljanak be, és valamelyik, a következőkben részletezett helyszínen bizonyosan fognak találni parkolóhelyet. (Befordulás híján legközelebb a Péterfy Sándor utcában van jobbra fordulási lehetőség, tehát kisebb kerülőt kell tenni a visszajutáshoz.) 

Parkolás a Wesselényi utcában

Boltunk a Rottenbiller utca és a Wesselényi utca sarok területén található. A Wesselényi utca mindkét oldalán van megállási lehetőség, és itt viszonylag gyakori a szabad hely. Innen boltunk bruttó 2 perc sétával elérhető, így ajánljuk az itt történő parkolást! A Wesselényi utca a városközpont felé egyirányú, a Rottenbiller utcáról lehetőség van befordulni. 

Parkolás a Rózsa utcában

Szinte mindig akad néhány szabad parkolóhely a Rózsa utcában, amely a boltunkat is magában foglaló tömb túloldala, innen körülbelül 4 perc sétával érhető el a bolt, és az utcából minden irányba tovább lehet hajtani távozáskor a Baross tér irányába. 

Parkolás a Hutyra Ferenc utcában

A Rózsa utcából balra fordulva érhető el a Hutyra Ferenc utca, ahol szintén van parkolási lehetőség. Ez a boltunkat magában foglaló tömb másik oldala, ahonnan jobbra és balra is lehetőség van kifordulni. Kellemes, csendes utca, ahol akár hosszabb parkolási manőverekbe is bele lehet bonyolódni anélkül, hogy a háttérben sor képződne. 

Aki biztosra szeretne menni: Ligetváros és Dembinszky utca

A Rottenbiller utca páratlan oldalán tovább haladva, és a Damjanich utcára jobbra tartva érhető el a Ligetváros Bevásárlóközpont. Ez a helyszín hatalmas parkolóval rendelkezik, ahol mindig áll rendelkezésre több tucat szabad hely. Aki nem szeretne a parkolóhelyek keresésével vesződni, itt biztosan talál szabad helyet: ebből a parkolóból boltunk 5-7 perc kényelmes sétával elérhető a Dembinszky utcán sétálva. Távozáskor jelen állás szerint a recepción kell fizetni a parkolásért, tehát nem a kijáratnál lévő sorompónál. 

A Dembinszky utca a másik olyan helyszín, ahol szinte biztosan vannak elfoglalható helyek. Ennek folytatása a Wesselényi utca, így lehetőség van közelebbi helyek keresésére is.