Apple USB-C töltőkábelek

Töltésre szolgáló, hófehér színű, USB-C végű kábelek az Apple-től 1 méter és 2 méter hosszúságban.

Indulóár: bruttó 9990 Ft-tól


Az Apple USB-C szabványú töltőihez és a MacBook, MacBook Air, MacBook Pro számítógépekhez, valamint az iPad Pro, iPad Air és iPad mini újabb generációihoz használható az 1 és 2 méteres hosszúságban elérhető USB-C töltőkábel, amely segítségével a gyári töltőkábellel azonos töltési paraméterekkel rendelkező töltő eszköz birtokába jutunk. 

Megjegyzés: A kábel egyúttal két USB-C eszköz, például MacBook és MacBook közötti 480 Mb/s adatátvitelre is alkalmas, ám ez nem számít gyorsnak, így erre a célra más USB 3.1 szabványú kábelek használatát javasoljuk.

Az Apple USB-C töltőkábele a szokásos halványszürke-fehér szín összeállítású, és mindkét végén USB-C fej található, hogy az egyik vége a MacBook, MacBook Air, MacBook Pro számítógépekbe, valamint az iPad Pro, iPad Air és iPad mini újabb generációba, a másik pedig az azt tölteni hivatott Apple töltőbe vagy más USB-C táp forrásra, például az AIINO Willy 78 Wattos autós töltőbe csatlakozzon. Ideális megoldás a kábel, ha tartalék töltőt is szeretnénk rendszeresíteni a készülékünk mellé. (Mivel a kábel elsősorban töltésre szolgál, adatátviteli képessége megreked az USB 2.0 szabványnál, így 480 Mb/s elméleti átvitelre alkalmas csupán.)

Figyelem! A kábel nem alkalmas arra, hogy MacBook Pro Thunderbolt 3 kapuja és MacBook (Early-2015, Early-2016) között adatátvitelt, például TargetDisk / Céllemez módot tegyen lehetővé! E célra más gyártó, például OWC vagy Apple Thunderbolt 3 kábelt kell használnunk. 

A kábel USB 2.0 szabványú, tehát dokkolók, gyors USB-C adathordozók csatlakoztatására nem, vagy erősen korlátozottan alkalmas. Megvásárlását kizárólag töltésre javasoljuk, adatátvitelre külső gyártók termékét ajánjluk. 

Az Apple USB-C töltőkábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.