iPad mini (6. generációs)

Az Apple 8,3 hüvelykes Retina kijelzővel rendelkező, Touch ID hitelesítésű táblagépe. Apple Pencil 2 támogatással.

Indulóár: bruttó 249 990 Ft-tól


iPad mini - Óriási apróság! Teljesen új formaterv és kijelző

Az iPad mini az évek alatt a piac legvonzóbb kis méretű táblagépévé vált: 8,3 hüvelykes, TrueTone képességű, 500 nit fényerejű, egész előoldalt borító Liquid Retina kijelzőjének tartalma látványosan többet jelenít meg, mint piaci riválisai, 3,37 millió ragyogó képpont alkotja. Masszív alumínium háza négy gyönyörű színben jelenik meg: asztroszürke, rózsaszín, lila és csillagfény árnyalatokban.

Az iPad mini hatodik generációja külsőleg látványosan változott az elődeihez képest: a Touch ID érzékelő átkerült a bekapcsoló gomb belsejébe, vagyis ennek feladata ellenőrizni az ujjlenyomatot a feloldáshoz. Ennek köszönhetően az előlapja teljes egészében kijelző, egy vékony kerettel a kényelmes megfogás érdekében. A termék lapos oldala 6,3 milliméter vékonyságú, mindkét típusa 300 gramm alatti tömegű.

Kézben tartani valószínűtlenül könnyű, miközben kialakítása kellően masszív ahhoz, hogy a mindennapi igénybevétel feladatainak hosszú távon megfeleljen. A kijelző fekete kávája szintén elégséges méretű, hogy ügyetlenebb kezű felhasználók is stabilan meg tudják tartani, és ne aktiváljanak olyan funkciókat a kijelző szélén, amelyet nem kívánnak.

A15 Bionic - Az iparág leggyorsabb mobilchipje

Az iPad mini 6 sokkal inkább egy összetömörített iPad Air, mint egy lekicsinyített példány. Az eszköz az Apple fejlett, asztali számítógép szinten is versenyképes tudású, az iPhone 13 sorozatot is ellátó A15 Bionic processzorára épül, amely 64-bites architektúrát kínál, megnyitva a lehetőséget a komolyabb számítási igényű és memória címzésű alkalmazások előtt. Ez a hatmagos processzor 2,9 GHz órajelen üzemel, és két nagy teljesítményű, illetve négy nagy hatékonyságú maggal rendelkezik. A két első mag akkor dolgozik, amikor nagyon komoly igénybevételnek van kitéve az eszköz, míg a nagy hatékonyságú magok minden más esetben rendkívül energiatakarékos üzemet biztosítva számítanak.

Ilyen például a gépi tanulás, amelyhez az A15 Bionic processzor neurális motorral is kiegészül. A gépi tanulás révén egyrészt az iPad mini megfigyel bizonyos felhasználói szokásokat, és több alkalmazás ahhoz igazodik, másrészt képes élőben villámgyorsan elemezni a környezetet, és olyan alkalmazásokban segíteni a megjelenítést, mint a kibővített valóság felületek - például amikor egy bútordarabot egy helyiség megjelenéséhez szeretnénk próbálni a kamera élő képe segítségével. Ez a funkció szükséges az iPad OS 15 rendszerben bemutatkozott Live Text elemzésekhez, amikor a Photos / Fotók alkalmazás azonnal érzékeli, hogy egy képen belül megjelenő szöveg milyen karakterekből áll, így újfajta keresést tesz lehetővé a fényképeink között. A Neural Engine végzi a képek tartalom elemzését, így ha rákeresünk arra, hogy „kutya”, akkor megjelennek a kutyát ábrázoló fényképek függetlenül attól, hogy nem neveztük így el a fájlt, illetve nem adtunk ilyen kulcsszót a képnek.

Az Apple a rendszer erőforrások kihasználását olyan operációs rendszer szintű technológiákkal támogatja, mint a Metal nevű keretrendszer, amely révén a fejlesztők több éves grafikus optimalizálás nélkül képesek arra, hogy gazdag megjelenésű alkalmazásokat készítsenek, és azok kellően jól fussanak az iPad mini készüléken.

Az iPad mini a kíváló teljesítményhez 10 óra akkumulátor időt biztosít, amely révén gyakorlatilag egész nap használhatjuk, és elegendő csak este áramforráshoz csatlakoztatni, amely lehet a gyárilag mellékelt 20 Wattos USB-C falitöltő, vagy bármely, az iJoe.hu által forgalmazott egyéb töltő, mint a népszerű Satechi 30 Wattos duál töltő megoldás.

Hálózati képességek - WiFi 6 és 5G

Az iPad mini meggyőző 64 GB-os kapacitással kapható, illetve a nagyobb tárhely igényű felhasználók akár 256 GB-os változatban is megvásárolhatják. Az iPad mini a dupla csatornás 802.11ax (a/b/g/n kompatibilis) WiFi 6 (2,4 és 5 GHz egyaránt) mellett mobilinternetes változatban is elérhető, amely szabványok széles körét, és az ultragyors 5G vezeték nélküli technológiát is támogatja, és nano SIM foglalattal rendelkezik, illetve eSIM konfigurációt is támogat, így a világ szinte bármely táján használhatjuk anélkül, hogy fizikailag SIM kártyát helyeznénk bele. (Minden iPad mini modell kártyafüggetlen. Előfizetést kártyát bármelyik elterjedt szolgáltatótól vásárolhatunk.)

Az iPad mini mobilinternetes változatai beépített GPS chippel is rendelkeznek. A készülékek úgynevezett Assisted GPS képességgel rendelkeznek, amely révén a legelső helymeghatározásuk is igen dinamikus. Emellett építenek az orosz GLONASS helymeghatározási rendszerre is, amely szintén globális lefedettséget kínál. 

Kamerák - Megörökítésre és videó alapú kommunikációra

Az iPad mini kiváló minőségű, 12 megapixeles beépített kamerákkal rendelkezik, amelyek révén nem csak kültéri fényképeket és videókat készíthetünk remek minőségben, de FaceTime hívásokat is bonyolíthatunk. 

Az iPad OS révén készülék hátoldali kamerája olyan képességekkel is kiegészült, mint a panoráma készítés, illetve a gyorsított és lassított felvétel. 

Az iOS/iPad OS panorámakészítésről külön cikkünk ír részletesen… 

A hátoldali kamera ötelemes lencse rendszere révén kiváló társ a gyors kültéri fényképezésnél: a Smart HDR 3 technológia révén képes arra, hogy egy fénykép exponálásakor több képet készítsen az adott tárgyról, és így átlagolja a fényes és sötét részeket, és kiégésmentes, jó fényképet készítsen el. Ezt a kamerát használja például a Notes / Jegyzetek alkalmazás dokumentumok szkenneléséhez. Egyszerűen csak lefotózunk egy iratot, és a rendszer optikai karakterfelismerést hajt végre, így a dokumentum kereshetővé válik, a rajta lévő képi információ karakteres információvá változik.

Videófelvételek terén 4K felbontást támogat, így a segítségével például állványra helyezve elkészíthetjük vlog adásunk egyes jeleneteit, amelyeket akár az iPad mini felületén megvághatunk és publikálhatunk.

Az előoldali FaceTime kamera 122° látószögű, amelynek célja, hogy az iPad OS 15 rendszerben bemutatott Center Stage funkciót kielégítse. Ez a képesség jó példája annak, miként aknázza ki a hardvert az Apple szoftver fejlesztő csapata: a nagy látószögű kamera képes arra, hogy a Neural Engine folyamatos feldolgozása révén azonosítsa a beszélőt, és a kamera kövesse a FaceTime, Zoom vagy más videó alapú kommunikációs alkalmazás főszereplőjét. Vagyis ha elmozdulunk a kommunikáció közben, a kamera követ a látószög határain belül, és a beszélgetőpartner folytonosan, jó minőségben lát.

Mindkét kamera képes a földrajzi helyzetet elmenteni a képbe WiFi hálózati adatok alapján, illetve a mobilinternetes modell akár GPS információ alapján. Lehetőségünk van akár visszaszámlálóval fotózni, ha családi portrét akarunk készíteni, vagy oda kell mennünk az éppen lefotózni tervezett témához.

A videófelvételek készítése kapcsán igen hasznos tulajdonság, hogy akár állóképet is rögzíthetünk a felvételből.

Touch ID - Ujjlenyomat alapú hitelesítés a bekapcsoló gombban

Az iPad mini második generációjától kezdve hasznos és alapvető funkciója a Touch ID, azaz ujjlenyomat alapú hitelesítés. Ez a rendszer úgy működik, hogy megtanítjuk az eszköznek maximum öt ujjunk lenyomatát, és ezzel tudjuk felnyitni az iPad mini kijelzőjét, azaz hozzáférni a rajta tárolt anyagokhoz. Az ujjunk segítségével tudunk programokat, zenéket, filmeket, könyveket vásárolni, és nem kell jelszavakat beírnunk, mert az ujjnyomunkkal azonosítani tudjuk magunkat. Szintén az ujjlenyomat hitelesít az Apple Pay alapú tranzakciók esetén. Az iPad mini az ujjlenyomatunkat az A15 Bionic processzor egy zárt szekciójában tárolja el, azaz sosem küldi az Apple szervereire. Ezáltal ez a privát adatunk örökké privát marad. 

Több hibás ujjlenyomat kísérlet után az iPad mini csak jelkóddal enged belépni, illetve újraindítás után vagy több nap intaktivitás után is mindenképp jelkóddal oldható fel a biztonságunk érdekében.

USB-C - Szabványos csatlakozó kiegészítők széles köréhez

Az iPad mini 6. generációjánál az Apple a Lightning kapuról áttért az USB-C foglalatra, amely USB 3.1 szabványú, 5 Gb/s sebességű, és DisplayPort támogatással is rendelkezik.

Ez forradalmi újításnak számít, hiszen nem csak a töltés vált sokkal könnyebbé szabványos megoldásokkal, de az adatátvitel is egyszerűbb, és az USB-C kapura könnyedén kapcsolhatunk például külső USB adathordozót, SSD-t vagy éppen olyan elosztó egységet, amely számos porttal rendelkezik.

Az iPad mini alján lévő USB-C kapu jóvoltából például egy LMP USB-C Mini Dock jóvoltából USB kiegészítőket, vezetékes billentyűzetet vagy egeret, adathordozót kapcsolhatunk a termékhez, SD-kártyát és mikró-SD kártyát olvashatunk be, HDMI kijelzőhöz kapcsolódhatunk, miközben töltjük az iPad mini akkumulátorát. Köszönhetően a DisplayPort támogatásnak, az iPad mini akár 4K-s külső kijelzőt is képes meghajtani. A külső meghajtók, merevlemezek, szilárdtest meghajtók, USB-kulcsok vagy memóriakártyák pedig megjelennek a Files / Fájlok alkalmazásban, ahol könnyedén dolgozhatunk róluk vagy másolhatunk rájuk adatokat.

Az USB-C szabvány révén a termék töltése is sokkal könnyebbé vált, hiszen elterjedt USB-C kábelről tudjuk tölteni akár egy Mac-ről, akár autóban is.

Immáron Apple Pencil 2 támogatással!

Az iPad mini hatodik generációtól kezdődően az Apple Pencil második generációját kezdte el támogatni, amely vezeték nélkül, egyszerűen az iPad mini oldalára helyezve párosítható, és akkumulátorának töltése is itt hajtható végre. Számos tok teszi lehetővé ennek a fajta szállítási módnak az alkalmazását az iPad mini és az Apple Pencil 2 számára.

Az iPad OS 15 operációs rendszertől kezdődően megjelenik egy Quick Note / Gyorsjegyzet nevű felület a rendszerben, ahová bármilyen kontextusban azonnal kézzel jegyzetelhetünk, még több értékes adva az Apple Pencil számára. 

Az Apple Pencil 2 a kreatív alkalmazásokban lehetőséget ad arra is, hogy a felületén való koppintásokkal váltsunk a funkciói között. Szögletes kialakítása révén könnyedebb a fogása és használata.


iPad mini (6.) WiFi modellek

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 64 GB – lila

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

196 842 Ft + áfa

Bruttó 249 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 64 GB – rózsaszín

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

196 842 Ft + áfa

Bruttó 249 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 64 GB – csillagfény

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

196 842 Ft + áfa

Bruttó 249 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 64 GB – asztroszürke

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

196 842 Ft + áfa

Bruttó 249 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 256 GB – lila

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 256 GB – rózsaszín

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 256 GB – csillagfény

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi, 256 GB – asztroszürke

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (6.) WiFi + LTE modellek

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 64 GB – lila

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 64 GB – rózsaszín

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 64 GB – csillagfény

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 64 GB – asztroszürke

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

255 897 Ft + áfa

Bruttó 324 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 256 GB – lila

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

314 952 Ft + áfa

Bruttó 399 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 256 GB – rózsaszín

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

314 952 Ft + áfa

Bruttó 399 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 256 GB – csillagfény

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

314 952 Ft + áfa

Bruttó 399 990 Ft

iPad mini (2021) Wi‑Fi + 5G, 256 GB – asztroszürke

8,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijelző IPS-techno­lógiával
2266 x 1488 képpontos felbontás (326 ppi)
Széles szín­tartományú kijelző (P3)
True Tone kijelző
A15 Bionic chip 64 bites architektúrával (6 magos processzor, 5 magos grafikus processzor, 16 magos Neural Engine)
12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamera, ƒ/1,8-as fényrekesz
12 megapixeles ultraszéles, 122°-os látószögű előlapi kamera
Sztereó hangs­zórók (fekvő tájolásban)
Kettős mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez
802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
Bluetooth 5.0 technológia
5G NR, FDD-LTE, TD-LTE, UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA, Wi‑Fi-hívás
Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)
eSIM
Touch ID
USB‑C port az alábbiak támogatásával: töltés, DisplayPort, 1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
Beépített, 19,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
A csomagban: iPad mini, USB‑C töltőkábel (1 m), 20 wattos USB‑C hálózati adapter
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

314 952 Ft + áfa

Bruttó 399 990 Ft