iPad Air (5. generációs)

Egész előoldalt kitöltő kijelző, Touch ID hitelesítés, USB-C, Smart Connector, M1 processzor és öt vonzó szín. 64 és 256 GB kapacitás.

Indulóár: bruttó 299 990 Ft-tólAz iPad Air rendkívül népszerű termékcsalád az alap iPad modellek és az iPad Pro közötti ár- és tudássávban, amely ráadásul öt vonzó színben nyűgözi le rajongótáborát. 

Az Apple 2022. márciusában méltó frissítést adott ki a termékhez, amely a nagy teljesítményű Apple M1 processzort és az 5G mobilinternet képességet is magába olvasztotta, miközben kétszeresére növelte az USB-C kapu átviteli sebességét, és az előoldalán 12 megapixeles, 120° látószögű kamerával egészült ki annak érdekében, hogy a több iPad modellnél már megjelent Center Stage / Rivaldafény funkciót is biztosítani tudja. 

Az iPad Air megjelenése részben ismert, részben pedig mégis teljesen új. A termék az iPad Pro 11” 1. generációs modellre emlékeztet, de egységes szélességű oldalsó kerete révén megoldást kínál azon felhasználók számára, akiknek problémás volt az iPad Pro modellt megfogni a kijelző érintése nélkül: itt egyenletes szélességgel van egy jól érzékelhető keret, amely nem kijelző, hanem érinthető üveg. A kijelző átlója így 10,9 hüvelyk, ám ez valóban minden irányból egyenletes fekete színű kerettel van ellátva. A Liquid Retina kijelző P3 színskálát támogat, vagyis rendkívül gazdag átmeneteket tud megjeleníteni az élénk színek világából is. A True Tone képességű kijelző felbontása 2360 x 1640 képpont, azaz sűrűsége 264 ppi.

Köszönhetően ezen hasonlóságának, az iPad Pro első generációval kompatibilis kiegészítők mind-mind kiválóan illeszkednek a termékre, és az iPad Pro Smart Folio termékcsalád is új értelmet nyer az iPad Air megjelenésével. Ami még izgalmasabb, hogy immáron lehetőségünk van például a Magic Keyboard használatára is, amely révén állvány, megvilágított billentyűzet, valamint ujjkövető is elérhető a termék használati élményét kiegészítve.

Az iPad Air nem csak a Magic Keyboard egységet támogatja, hanem rajta keresztül az USB-C töltést a Smart Connector csatlakozón keresztül. Ennek alapja pedig, hogy az iPad Air immáron USB-C kapcsolattal rendelkezik, vagyis külső kijelzők gazdag kínálata mellett számos izgalmas perifériát csatolhatunk hozzá ezen a kapcsolaton keresztül, akár az AIINO “All-in” többportos adaptert, amely révén HDMI, klasszikus USB-A, Gigabit Ethernet és kártya-olvasó is kerül az iPad Air repertoárjába.

A megjelenés legvonzóbb paramétere azonban, hogy az eszköz öt gyönyörű színben érhető el: az ezüst és az asztroszürke mellett a korábban már ismert rozéarany némileg új változata, valamint egy halványzöld és egy égkék szín teszi teljessé a választékot. Így nem csak nagyszerű új funkciókkal, hanem ízléses külső megjelenéssel is fokozódik az iPad Air élménye.

A vonzó külső mellett természetesen az izgalmakat és innovációkat a belső biztosítja, mégpedig elsősorban az iparágat forradalmasító Apple M1 processzor megjelenése az iPad Air termékben. Ez az új erőforrás a korábban használt A14 Bionic processzornál 30%-kal gyorsabb számítási teljesítmény, 20%-kal jobb grafikus képességeket és 10x gyorsabb gépi tanulási lehetőségeket kínál. Ezek a nehezen megfogható számok rögtön érződnek, ha aktívan kezdjük használni a terméket.Az iPad Air hátoldali kamerájával is módunk van akár 4K videó felvételeket rögzíteni, de más forrásból, például memóriakártya olvasóval drónról vagy az iPhone készülékről is áttölthetünk nyersanyagokat, amelyek kiváló hatékonysággal képes feldolgozni a hardver. A teljesítmény ugyan a videók kezelése kapcsán a leglátványosabb, de az Apple M1 processzor erejét olyan területeken is érzékelhetjük, mint a fényképek szerkesztése, effektelése, javítása, vagy a zeneszerkesztés a GarageBand alkalmazásban. A megnövelt grafikus teljesítményt a játékok aknázzák ki, a gépi tanulást pedig több és több területen használja mind az iPadOS, mind pedig a külső fejlesztők által kínált alkalmazások.

Az iPad Air kiváló videóstúdió lehet vloggerek számára, hiszen egy olyan állvány rögzítő megoldás, mint az iKlip 3 Deluxe segíthet abban, hogy a hátoldali kamerát az ideális magasságra és szögre állítsuk be, illetve a gyári Camera / Kamera alkalmazáson túl olyan profi szoftverek is elérhetőek, mint a Filmic Pro, amellyel számos professzionális finom beállítási megoldást is elérhetünk. A videók feldolgozására a Mac gépeken már évtizedek óta népszerű iMovie alkalmazás áll rendelkezésünkre, amellyel színvonalas és gyors munkavégzésre nyílik lehetőségünk sokoldalú publikálási opciókkal. Az iMovie felületén is módunk van videót felvenni, és itt helyben állíthatjuk a felbontást és képkocka sűrűséget: ez maximum 4K és 60 fps. A széles látószögű kamera fényerőssége ƒ/1,4, vagyis elsősorban kültérre optimális, de ideális megvilágítási körülmények között beltéren is jól használható.Az iPad Air formatervének vonzó eleme, hogy támogatja az Apple két úttörő termékét, a Magic Keyboard nevű billentyűzetet és az Apple Pencil 2 nevű kapacitív ceruzát. A Magic Keyboard elegánsan emeli a levegőbe a 10,9 hüvelykes Liquid Retina kijelzőt, és a segítségével akár sötétben is jól megvilágított billentyűzeten gépelhetünk nagy hatékonysággal, illetve az ujjkövető segítségével egy egérkurzor segédletével navigálhatunk az iparág legjobb érintés érzékelőjével rendelkező kijelzőjén.

Az Apple Pencil integráció az iPadOS rendszerben szintén nem mindennapi: a rendszer szinte minden alkalmazásban támogatja az ilyen jellegű jegyzetelést, és képes érzékelni, hogy éppen rajzot vagy illusztrációt készítünk, vagy szöveg bevitelről van szó. Így például a Pages szövegszerkesztő felületén történő munka során akár kézírással és készíthetünk tartalmakat, azokat az iPadOS a szövegkurzor helyére illeszti immáron karakteres formában. A rendszer például a Notes / Jegyzetek alkalmazásban arra is alkalmas, hogy a formákat, alakzatokat az ügyetlen kézi megjelenésből tökéletes mértani alakokká helyesbítse, ha ezt igényeljük.

Az iPad Air modelleknél az Apple nem alkalmazta az arckép alapú azonosítás lehetőségét, hanem egy teljesen újszerű megoldást dolgozott ki: a bekapcsoló gombot látta el ujjlenyomat érzékeléssel. A Touch ID ugyan más arányokkal nyújt biztonságot, mint a Face ID, ám az iPad Air esetén az ujjlenyomatunk a jelszónk: az első üzembe állításkor megtaníthatunk a hardvernek egy ujjat, amelyet később további ujjakkal egészíthetünk ki. Ennek lenyomata alapján a bekapcsoló gomb összetett szenzorai néhány pillanat alatt képesek érzékelni, hogy valóban a megtanult ujjlenyomattal próbáljuk-e feloldani a készüléket. Ennek vannak előnyei abban az időszakban, amikor a maszkviselés kényelmetlenségei okán a Face ID nem aknázható ki.

A Touch ID adatokat az Apple az eszközön tárolja: az Apple M1 processzor egy Secure Enclave nevű részében találhatóak meg titkosítva az ujjlenyomat adatok, és ezt olvassa ki érintéskor az eszköz, hogy az összevetés alapján villámgyorsan feloldja az eszközt, vagy megtagadja annak használatát. Az Apple az ujjlenyomatunk adatait nem tárolja a szerverein, nem osztja meg másokkal, így ezek az adatok nem kerülnek ki az eszközről. A készülék kikapcsolása után mindenképpen jelkóddal kell azt feloldani, amely lehet számjegyekből álló kód, vagy bonyolultabb betű és szám kombináció.

Az iPad Air 64 GB és 256 GB kapacitásokkal elérhető - az utóbbi kiválóan elegendő lehet a videó feldolgozásra, nagyobb mennyiségű fénykép tárolására. A készülék csak WiFi és WiFi + LTE modellek formájában vásárolható meg. A WiFi képesség immáron a szabvány 6-os számmal jelzett változata, azaz 802.11ax standardnak megfelelő, 2,4 GHz-et és 5 GHz-et egyaránt támogató megoldás. A gyors WiFi mellett az LTE képes modellekben Gigabit kategóriás modem található, amely révén a 4G hálózatok legjavát a rendelkezésünkre bocsátják, a klasszikus nano-SIM mellett pedig akár eSIM konfigurációval is használhatjuk őket.

Az iPad Air gyártása során az Apple komoly figyelmet fordított a környezetvédelmi szempontoknak is: nem csak a termék alacsony tömege és fogyasztása segít abban, hogy az eszköz zöld legyen, hanem például az a paraméter, hogy a burkolat teljes mértékben újrahasznosított alumíniumból készült - kizárólag korábbi eszközök burkolatának beolvasztásával és megtisztításával nyert nyersanyagból épül fel a ház. A forrasztáshoz használt ón szintén teljes mértékben újrahasznosított, korábbi alaplapokban már alkalmazott, onnan kiolvasztott és megtisztított alapanyagból lett visszanyerve. A hangszórók és más komponensekben használt ritka földfémek szintén 100%-ban újrahasznosított anyagokból állnak, vagyis ezek alkalmazása az iPad Air készülékben nem igényel újabb bányászati tevékenységet. A papír alapú doboz nagyrészt újrahasznosított rostokból készül, míg a mellékelt dokumentáció papírja felelős erdőgazdálkodásból származó fából.iPad Air (5. generáció) vásárlás 

iPad Air 64 GB WiFi modellek

iPad Air (5.) 64 GB WiFi - lila

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

236 212 Ft + áfa

Bruttó 299 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi - kék

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

236 212 Ft + áfa

Bruttó 299 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi - rózsaszín

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

236 212 Ft + áfa

Bruttó 299 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi - csillagfény

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

236 212 Ft + áfa

Bruttó 299 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi - asztroszürke

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

236 212 Ft + áfa

Bruttó 299 990 Ft

iPad Air 256 GB WiFi modellek

iPad Air (5.) 256 GB WiFi - lila

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi - kék

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi - rózsaszín

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi - csillagfény

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi - asztroszürke

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 GHz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
458 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air 64 GB WiFi + LTE modellek

iPad Air (5.) 64 GB WiFi + 5G - lila

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi + 5G - kék

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi + 5G - rózsaszín

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi + 5G - csillagfény

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air (5.) 64 GB WiFi + 5G - asztroszürke

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

295 267 Ft + áfa

Bruttó 374 990 Ft

iPad Air 256 GB WiFi + LTE modellek

iPad Air (5.) 256 GB WiFi + 5G - lila

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi + 5G - kék

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi + 5G - rózsaszín

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi + 5G - csillagfény

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft

iPad Air (5.) 256 GB WiFi + 5G - asztroszürke

10,9 hüvelykes átlójú Liquid Retina kijelző 2360 x 1640 képpontos felbontással, P3 színskálával
Apple M1 processzor Neural Engine gépi tanulás motorral
Touch ID érzékelő a bekapcsoló gombban
Smart Connector a Magic Keyboard kompatibilitáshoz
Apple Pencil 2 kompatibilitás
12 megapixeles hátoldali kamera ƒ/1,8-as érzékenységgel, 4K videó felvételi opcióval
12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamera Rivaldafény funkcióval
10 óra akkumulátor idő
802.11ax WiFi 6 2,4 GHz és 5 Ghz kapcsolat
Bluetooth 5.0
USB-C csatlakozó
eSIM lehetőség és nano-SIM foglalat, 5G mobilinternet
460 gramm tömeg
247,6 mm x 178,5 mm x 6,1 mm
A csomagban USB-C kábel (1 méter) és 20 Wattos USB-C töltő is található
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

354 322 Ft + áfa

Bruttó 449 990 Ft