AIINO Willy 78 Watt összteljesítményű autós töltő

Nagy teljesítményű autós töltő egy 60 Wattos USB-C és egy 18 Wattos USB-A töltő kapuval. iPad, iPhone és MacBook Air és Pro töltésére is alkalmas.

Ár: bruttó 12 990 Ft


AIINO Willy 78 Watt összteljesítményű autós töltő

A töltő elektronikák fejlődése révén egyre hatékonyabbak a kis méretű töltő megoldások, mint a viszonylag kötött méretű autós töltők is. Az AIINO ennek megfelelően immáron akár 78 Watt töltésre is alkalmas konstrukciót kínál az autóba egy USB-C és egy USB-A töltő kapuval a mobil eszközök széles körének töltéséhez - beleértve számos mobil Mac gépet is. 

AIINO Willy 78 Watt összteljesítményű autós töltő

Az AIINO Willy 78 Wattos autós töltő a szivargyújtó aljzatba illeszkedik, alumínium kivitelű, így hatékonyan leadja a hőt, és ideális a tapintása a foglalatból való kiemeléskor. 

USB-C kapuja 60 Watt teljesítményt biztosít, amely nem csak az iPad Pro és iPhone gyorstöltésére alkalmas, de a MacBook Air és MacBook Pro 13” modellek töltésére is elegendő, és a MacBook Pro 14” modelleket is képes majdnem a gyári falitöltőnek megfelelő hatékonysággal tölteni. (A MacBook Pro 16” esetén a töltés lassú, aktív használat közben lassú merülés tapasztalható. Az alvó vagy kikapcsolt gépet viszont képes feltölteni a megoldás az alap töltésnél másfélszer hosszabb idő alatt.)

Az USB-A kapu szintén emelt teljesítményű: akár 18 Watt teljesítménnyel is tud tölteni, amely révén az USB-A kábeleinkkel gyorstölteni tudjuk az iPhone készüléket, a korábbi iPad modelleket, de sok más eszközt is, amely USB-A kapun keresztül kapja a tápellátást - számos Android eszköz például kifejezetten USB-A kapuról tölthető még akkor is, ha egyébként az eszközön USB-C kapu található. Az Apple Watch és az AirPods modellek 5 Watt töltési teljesítményt használnak ki ebből, de természetesen az eszközök maguk menedzselik, hogy a rendelkezésre álló teljesítményből mennyit használnak fel. 

A töltés hatékonyságának több komponense is van: a kimenet ennek megfelelően lehet 5 Volt feszültségű és 12 Amper áramerősségű, 9 Volt feszültségű és 3 Amper áramerősségű, 12 Volt feszültségű és 3 Amper áramerősségű, 15 Volt feszültségű és 3 Amper áramerősségű, illetve 20 Volt feszültségű és 3 Amper áramerősségű. 

AIINO Willy 78 Watt összteljesítményű autós töltő

A bemenet az autó méretének függvényében lehet 12 Voltos vagy 24 Voltos váltóáramú, a szivargyújtó töltőnek megfelelően. 

Az USB-A kapu képes 5 Volt feszültségű, 3 Amper áramerősségű töltést biztosítani, továbbá 9 Volt feszültségű 2 Amper áramerősségű és 12 Volt feszültségű 1,5 Amper áramerősségű töltést is nyújtani. 

Az AIINO Willy 78 Wattos autós töltő hasznos kiegészítője lehet bármely modern gépjárműnek, amelyben nagy teljesítményű töltésre lehet igény. Elegáns sötétszürke színe jól illeszkedik a gépkocsik belsejébe is.