Apple 96 Wattos USB-C töltő MacBook Pro 16" modellekhez

Nagy teljesítményű töltő az Apple-től a MacBook Pro 16" és kisebb tápigényű gépek töltéséhez.

Indulóár: bruttó 7990 Ft-tól

Az Apple a 2019. októberében bemutatott MacBook Pro 16" termékvonal esetén az eddigieknél még nagyobb, 96 Wattos teljesítményű töltőt honosított meg, amely már-már a USB-C Power Delivery 100 Wattos határait ostromolja. Ez a nagy teljesítményű, 96 Wattos töltő külön is megvásárolható a MacBook Pro 16" modellekhez, illetve a segítségével tölthetünk kisebb teljesítmény igényű számítógépeket, iPhone, iPad készüléket, vagy akár Apple Watch karórát is.

A cserélhető fejű töltő Magyarországon az európai szabványú fejjel érkezik, de köszönhetően a cserélhetőségének, utazásaink során elegendő az Apple világjáró csomagját megvásárolni, és máris nemzetközileg használható MacBook Pro töltő áll a rendelkezésünkre. 

A töltéshez szükség van egy külön megvásárolható USB-C töltőkábelre. Az Apple USB-C töltőkábele kétméteres és egyméteres kivitelben is elérhető a töltő elhelyezésének igényei szerint. 

Az Apple 96 Wattos USB-C töltő és a töltőkábel része minden újonnan vásárolt MacBook Pro 16" (Thunderbolt 3) csomagjának, de természetesen praktikus lehet tartalékkal felvértezni magunkat. 

Részletes technikai paraméterek

Típusszám: MX0J2ZM/A
Kompatibilis: MacBook Pro 16", MacBook Pro 15" (Late 2016 és újabb), valamint használható bármely MacBook 12" Retina, MacBook Air 13" Retina és MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modell töltéséhez a géphez mellékelt USB-C kábellel
A töltő csomagja a 96 Wattos töltőt és az európai adapterfejet tartalmazza.
USB-C töltőkábel külön vásárolható meg…
Európai táphosszabbító kábel külön vásárolható meg…
A töltő alkalmas egy külön beszerezhető Lightning USB-C adatkábel segítségével az iPhone és iPad modellek töltésére is.

Apple 96 Watt USB-C falitöltő

A MacBook Pro 16" (Thunderbolt 3) modellekhez gyárilag biztosított nagy teljesítményű, 96 Wattos falitöltő USB-C kapuval, cserélhető fejjel a nemzetközi használat érdekében.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

27 551 Ft + áfa

Bruttó 34 990 Ft

Apple táphosszabbító kábel

Az Apple MagSafe és MagSafe 2 töltőinek szériatartozéka, a MacBook Air és MacBook Pro modellek csomagjának is része az Apple fehér színű, polivinilkloridot nem tartalmazó, kellemes tapintású, másfél méter hosszú táphosszabbító kábele. Ez a kiegészítő - szemben a töltők villájával - földelt kialakítású.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft

Apple USB-C töltőkábel (2 méter)

Az USB-C kapuval szerelt MacBook, MacBook Air és MacBook Pro töltésére szolgáló USB-C kábel 100 Watt teljesítmény átvitelének képességével 2 méter hosszúságban fehér színben.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft

Apple USB-C töltőkábel (1m)

Töltésre szolgáló, hófehér színű, USB-C végű kábel az Apple-től 1 méter hosszúságban.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft

Satechi USB-C 100 Wattos töltőkábel (2 m) - asztroszürke

Megerősített fejekkel és erős szövet bevonattal rendelkező, 2 méter hosszúságú töltőkábel a Satechi cégtől az USB-C eszközeinkhez.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

6291 Ft + áfa

Bruttó 7990 Ft