MacBook Pro 14" és 16" (M3, Pro & Max)

Professzionális igényre alkotott erőgépek mini-LED megvilágítású Liquid Retina XDR kijelzővel, M3, M3 Pro vagy M3 Max processzorokkal.

Indulóár: bruttó 799 990 Ft-tól
A páratlan sikert arató, a professzionális közösségben kiemelkedő népszerűséget elért, teljesítményével és akkumulátor idejével is meggyőző Apple Silicon alapú MacBook Pro 14" és 16" modellek új generációját jelentette be 2023. október 30-án az Apple. E gépekben mutatkoztak be a Mac termékvonalon elsőként a 3 nanométeres tranzisztor technológiát alkalmazó M3 sorozatú processzorok.

Mindezt a cég akár 22 órás akkumulátor idővel kiegészítve kínálja, hogy még rugalmasabb munkavégzésre adjon lehetőséget a kreatív szakemberek számára.

A gépek lenyűgöző látványt nyújtó Liquid Retina XDR kijelzővel rendelkeznek, amely mini-LED megvilágítással és a megszokott nagy felbontással és képpont sűrűséggel üzemel. Az élmény része az 1080p felbontású webkamera és a beépített hangszórók világában szintén figyelemre méltó hangrendszer. A nagy erejű alapkonfigurációk tudása látványos mértékű memóriával és tárhellyel fokozható, amely előzetes konfigurálás útján lehetőséges. (A gép paraméterei utólag semmilyen módon nem változtathatóak.)Erőforrások - Apple Silicon M3 sorozat új fokozatra skálázva, akár 128 GB egyesített memóriával és 40 GPU maggal

Az Apple által 2020-ban bemutatott első M1 processzor család hihetetlen átalakulást indított el a piacon, és olyan teljesítményt és energiatakarékosságot valósított meg a mobil számítógépek piacán, amelyre addig nem volt példa. A fejlődés azonban nem állt meg. 

Az M3, M3 Pro és M3 Max processzorok fontos újdonsága a kisebb tranzisztorok révén a még inkább energiatakarékos kivitel, a Dynamic Caching révén a sokkal hatékonyabb GPU, emellett megemelt órajellel, valamint dedikált ProRes és AV1 motorral rendelkeznek, illetve több magot tartalmaznak, mint elődeik, ezáltal általános műveletekben közvetlen elődeikhez képest akár 40%-kal, az M1 sorozathoz képest akár 60%-kal gyorsabbak, a dedikált ProRes videóműveleteknél sebesség előnyük többszörös is lehet. 

A gépek a legutolsó Intel alapú MacBook Pro i9 modellekhez képest szintén tizenegyszeres sebesség növekményt hoznak el, és legalább háromszoros akkumulátor idő fejlődést is.

Az M3 processzor 25 milliárd tranzisztort tartalmaz (ez 5 milliárddal több, mint az M2 esetén). 10-magos GPU-val rendelkezik, és a grafikus teljesítménye 65%-kal jobb, mint az M1 processzor szintén lenyűgöző tudása. Ennek számos játék és grafika intenzív alkalmazás látja az előnyét. Az M3 sorozatú gépek akár 24 GB memóriával is konfigurálhatók.

Az M3 Pro alap változata 37 milliárd tranzisztort tartalmaz 12-magos CPU-val és 18-magos GPU-val rendelkezik rendelkezik. A 12-magos CPU révén 6 darab nagy teljesítményű és 6 darab energiatakarékos maggal dolgozik. Ennek köszönhetően a többmagos teljesítménye az M1 Pro erőforráshoz képest akár 30%-kal erősebb. A GPU technológia előnyeit például olyan felhasználási területeken érezni, mint egy óriási felbontású panorámakép szerkesztése az Adobe Photoshop alkalmazásban.

Az M3 Pro processzorok 18-magos GPU-val vannak szerelve, míg az M3 Max processzorok 30-magos vagy 40-magos GPU-val is elérhetőek.

Az M3 alapgépek 8 GB egyesített memóriát tartalmaznak, amely igény szerint előre konfigurálva 16 GB-ra vagy 24 GB-ra növelhető. Az M3 Pro processzoros gépek 18 GB egyesített memóriával vannak szerelve, de rendelhetőek 36 GB-tal is. Gyorsaságának kulcsa, hogy az Apple a memóriát úgy alkalmazta, mint más processzorok a gyorsítótárat - az egész kulcsa a rendszerchip (System on a Chip) megközelítés, ahol nem kell különböző szűk vagy nagyon drága interfészeken átjárnia az adatoknak a processzor, a memória, a videókártya és a videókártya memóriája között, hanem a processzor és a videóchip is egyetlen egység, amelyek osztoznak a szintén velük egy lapkán lévő memóriával, így gyakorlatilag a RAM is lehet 18-36-48-64-96-128 GB, és a videó memória is ugyanennyi, hiszen a CPU mellett a GPU is igénybe tudja venni a maximális memóriát.

Az M3 Max 30-magos GPU-s változatok 36 GB-tal szerelve érkeznek, de rendelhetőek 96 GB-tal, illetve a 40-magos GPU-val szerelt verzió alapból 48 GB memóriát tartalmaz, és 64 GB vagy 128 GB opciókkal is elérhető. Az M3 Max processzor 30-magos vagy 38-magos grafikus processzorral rendelkezik, amely elképesztő lehetőségeket nyit meg a mozgó grafikus szerkesztő alkalmazások, a videó feldolgozó szoftverek és a fotó feldolgozó megoldások esetén is. Nagyban gyorsítja a munkát az olyan alkalmazásokban, mint az Apple Motion nevű mozgó grafikus programja. Sebességének kulcsa többek között a fentebb említett Dynamic Caching, amely révén a memória használat sokkal hatékonyabb, és a kisebb memória címzés sebesség nyereséget is jelent.

Mindezt egészíti ki a gépi tanulási motor, a minden processzorban 16-magos Neural Engine, amely az erőforrásoktól függetlenül végez el bizonyos feladatokat, mint a fényképeink elemzése, a Final Cut Pro felületén a rezgések kijavítása, a személyek vagy obejtumok követése, az arcok megtalálása a felvételeken, stb. Ugyanígy a Neural Engine találja meg a fényképeken az arcokat és azonosítja azokat akár hatalmas tömegben, de ez a motor elemzi a képeket többezer kritérium alapján, hogyha a Photos / Fotók programban kutyára vagy hídra keresünk, a program akkor is megtalálja az érintett képeket, ha csak a tartalmuk felel meg a keresőszónak. Valamint kettő fajta médiamotor, amely natív H.264, HEVC és ProRes kódoló és dekódoló tudást nyújt - ebből az M3 Max modellben kettő is található a duplázott teljesítmény érdekében -, illetve az AV1 motor.Az Apple úgy éri el ezt a teljesítmény, hogy hihetetlenül energiatakarékos marad. Ennek kulcsa részben az 3 nanométeres architektúra, amelyben a teljesítmény nem jár akkora fogyasztással és hőtermeléssel, mint a nagyobb tranzisztorokat tartalmazó rendszerek esetén. A videó teljesítmény kulcsa is részben az energiahatékonyság: megannyi korábbi Apple gépben azért nem tudott az amúgy nagy teljesítményű videókártya sokáig magas fordulaton menni, mert a hőtermelés miatt vissza kellett venni a teljesítményt. Az Apple Silicon erre megoldást nyújt, hiszen takarékos kialakítása okán sokkal kevesebb hőt bocsát ki, így nem melegszik annyira, tehát folyamatosan leadhatja a teljesítményét. 

14” és 16” - Kijelzők és méretek

A MacBook Pro felső kategóriájának Apple Silicon alapú frissítése a formatervek változásával is járt. Az Apple letért egy bizonyos útról, amely mindenképpen a termék előnyére válik: a már semmiféle tartalmat nem nyújtó vékonyítás helyett átgondolt formátumot kaptak a termékek, amelyek picit vastagabbak és nehezebbek lettek, mint közvetlen elődeik, ám ennek köszönhetően technológiai előrelépések megvalósítására is lehetőség nyílt.

A MacBook Pro 16” még kevesebb fekete sávot tartalmaz a kijelző szélén, és helyette hasznos terület található itt: a kávé mindössze 3,5 milliméter. Ennek köszönhetően 16,2 hüvelykes lett az átló, és minden idők legnagyobb mobil számítógép felbontása valósult meg a 3456 x 2234 képpontos tartalom révén, amely 7,7 millió darab pontot jelent. A MacBook Pro 14” 3024 x 1964 képpontos felbontása nagyobb, mint a korábbi MacBook Pro 16” széria volt, amely révén a natív felbontáson több tartalmat látunk, nagyobb a munkafelület anélkül, hogy skálázott felbontással veszítenénk el a Retina élményt. A felbontás növelése mellett az Apple az iPad Pro 12,9” modelleknél bemutatott mini-LED megvilágítást, és a Pro Display XDR kijelzőnél meghonosított extra nagy dinamikatartományt alkalmazta. Ennek köszönhetően a MacBook Pro Liquid Retina XDR kijelzővel rendelkezik, amely mini-LED megvilágítású. Ezzel nagyobb az elérhető maximális fényerő, és csak azokon a területen van megvilágítva a kijelző, ahol azt a tartalom igényli. Így a kontraszt arány növekszik, és a fekete részek nem világítanak, hanem tényleg feketék maradnak. 

Mindehhez még társul a ProMotion technológia, amelyet néhány éve az iPad Pro modelleknél mutatott be az Appe. Ennek lényege, hogy a rendszer a tartalom függvényében intelligensen állítja a képernyő frissítést. Ha görgetünk, játszunk, filmet nézünk, akkor a frissítés 120 Herz gyakoriságúra ugorhat fel, vagyis másodpercenként ennyiszer rajzolódik újra a képernyő, és a mozgásokat simának, természetesnek érzékeljük. Amikor azonban könyvet olvasunk, vagy éppen szöveget szerkesztünk a Pages alkalmazásban, nem kell ilyen gyakran frissíteni a képernyőt, és a ProMotion technológia révén ilyenkor vissza tudja venni a rendszer a frissítés gyakoriságát. Ezzel a kijelző élettartama is növekszik, illetve az energiatakarékosságnak is fontos eszköze ez.

Billentyűzet

A MacBook Pro modellek billentyűzetét évek óta Magic Keyboard névvel illeti az Apple. Ennek megfelelően a 2021-es frissítés során tényegesen olyanná váltak, mint a külön megvásárolható Magic Keyboard, csak éppen feketében. A funkciógombok teljes méretűek, mint egy asztali billentyűzeten, az ujjlenyomat alapú hitelesítést biztosító Touch ID gombja szintén nagy és precíz. Az Apple ezt a billentyűzetet viszi tovább a MacBook Pro M3 frissítésével is.

Az olló mechanikás billentyűzetnél a lenyomás útja rövid, vagyis kényelmes a gépelés, a fekete háttér révén pedig egységes, szép megjelenése van a billentyűzetnek. 

Az Apple számítógépeinek alapvető eleme a Touch ID azonosítás: az első üzembe állításkor néhány érintéssel meg tudjuk tanítani a rendszert az ujjlenyomatunkra, amely aztán a gép feloldásához, jelszó megadáshoz, rendszerbeállítások feloldásához, Apple Pay fizetéshez is használható. Modern csatlakozók

Az elegáns megjelenésű mobil gépek azonos csatlakozó felülettel vannak felszerelve: mind a MacBook Pro 14", mind pedig a MacBook Pro 16" három darab Thunderbolt 4 / USB4 kapuval rendelkezik, amelyek mindegyike 40 Gb/s sebességre alkalmas, vagyis a piacon lévő ultragyors tárhelyekkel, mint az OWC megoldásai, kiválóan együttműködnek. Az USB-C formátumú Thunderbolt 4 kapuk videó kimenetként is funkcionálnak, így kettő darab 6K felbontású kijelzőt is a géphez csatlakoztathatunk, így az Apple Pro Display XDR kijelzőből akár két darabon is alkothatunk. A Thunderbolt kapuk egyben USB4 szabványú perifériák kapcsolatát is kínálják a gépeken, és természetesen töltésre is használhatjuk őket meglévő USB-C alapú töltő megoldással, mint a népszerű Satechi 200 Watt GaN asztali töltő. (Az USB-C emellett a perifériák számára is biztosít tápellátást 15 Watt teljesítménnyel.)

A csatlakozók kedvelt eleme a biztonságos mágneses töltést kínáló MagSafe 3, amely révén a lerántás veszélyét kizárjuk a töltés alatt álló MacBook Pro esetén, és a MacBook Pro 16" akár 140 Watt teljesítménnyel tölthető ezen a kábelen keresztül. Az Apple igényes szövet bevonatú kábelt csomagol a gép mellé. 

A bal oldalon található a 3,5 milliméteres minijack aljzat, amely analóg hang kimenetként és TRRS kiosztású fül- és fejhallgatók esetén mikrofon bemenetként is funkcionál.

 A gépek jobb oldalán az iparág egyik legmodernebb HDMI 2.0 kapuja található: akár 8K felbontású megjelenítőt csatlakoztathatunk így 60 Herz képfrissítési maximummal, de 4K kijelző esetén a 240 Herzes képfrissítés is elérhető. A HDMI emellett több csatornás hang kimenet és a HDR videó kimenet is - utóbbihoz az iJoe.hu AAR kínálatában kiváló minőségű AudioQuest kábelek is megtalálhatóak. 

Végül egy SD kártya foglalat zárt a sort, amely író és olvasó képességgel is rendelkezik. Ha pedig nem használunk ilyen kártyát, állandó beépített tárhelyként Trancend JetDrive Lite kártyával „tömhetjük be” ezt a nyílást a gépen 128 GB, 256 GB vagy 512 GB kapacitással


Egyedi konfiguráció készletről

Alapmodellek rendelése

Minden számítógépünk alapértelmezés szerint magyar billentyűzettel van szerelve. Ettől eltérés egyedi konfigurációnak számít, amely 2-3 hetes szállítási időt jelent.

MacBook Pro 14" M3, M3 Pro és M3 Max processzorokkal

MacBook Pro 14" M3 512 GB 8 GB - asztroszürke

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val, 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
8 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Két Thunderbolt / USB 4 port, HDMI‑port, SDXC‑kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID‑val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

629 913 Ft + áfa

Bruttó 799 990 Ft

(bruttó 31 880 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 512 GB 8 GB - ezüstszürke

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val, 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
8 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Két Thunderbolt / USB 4 port, HDMI‑port, SDXC‑kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID‑val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

629 913 Ft + áfa

Bruttó 799 990 Ft

(bruttó 31 880 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 1 TB 8 GB - asztroszürkeAkció

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val, 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
8 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Két Thunderbolt / USB 4 port, HDMI‑port, SDXC‑kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID‑val – magyar
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 899 990 Ft

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 1 TB 8 GB - ezüstszürke

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val, 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
8 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Két Thunderbolt / USB 4 port, HDMI‑port, SDXC‑kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID‑val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

708 653 Ft + áfa

Bruttó 899 990 Ft

(bruttó 35 865 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 Pro 512 GB 18 GB - asztrofekete

Apple M3 Pro chip 11 magos CPU‑val, 14 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
18 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 Pro 512 GB 18 GB - ezüstszürke

Apple M3 Pro chip 11 magos CPU‑val, 14 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
18 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 Pro 1 TB 18 GB - asztrofekete

Apple M3 Pro chip 12 magos CPU‑val, 18 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
18 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
96 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

944 874 Ft + áfa

Bruttó 1 199 990 Ft

(bruttó 47 820 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 Pro 1 TB 18 GB - ezüstszürke

Apple M3 Pro chip 12 magos CPU‑val, 18 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
18 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
96 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

944 874 Ft + áfa

Bruttó 1 199 990 Ft

(bruttó 47 820 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 Max 1 TB 36 GB - asztrofekete

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
36 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
96 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 259 834 Ft + áfa

Bruttó 1 599 990 Ft

(bruttó 63 760 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 14" M3 Max 1 TB 36 GB - ezüstszürke

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
36 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
96 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 259 834 Ft + áfa

Bruttó 1 599 990 Ft

(bruttó 63 760 Ft × 36 hó Részletek)

Egyedi konfigurációk

Testreszabható

MacBook Pro 14" M3 - asztroszürke (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val, 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Két Thunderbolt / USB 4 port, HDMI‑port, SDXC‑kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID‑val – magyar
Termék részletei

629 913 Ft + áfa

Bruttó 799 990 Ft-tól

(bruttó 31 880 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 14" M3 - ezüstszürke (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val, 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Két Thunderbolt / USB 4 port, HDMI‑port, SDXC‑kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID‑val – magyar
Termék részletei

629 913 Ft + áfa

Bruttó 799 990 Ft-tól

(bruttó 31 880 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 14" M3 Pro - asztrofekete (CTO)

14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft-tól

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 14" M3 Pro - ezüstszürke (CTO)

14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
70 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei

787 393 Ft + áfa

Bruttó 999 990 Ft-tól

(bruttó 39 850 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 14" M3 Max - asztrofekete (CTO)

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
96 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val
Termék részletei

1 259 834 Ft + áfa

Bruttó 1 599 990 Ft-tól

(bruttó 63 760 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 14" M3 Max - ezüstszürke (CTO)

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
14 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
96 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val
Termék részletei

1 259 834 Ft + áfa

Bruttó 1 599 990 Ft-tól

(bruttó 63 760 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" alapmodellek M3 Pro processzorokkal

MacBook Pro 16" M3 Pro 512 GB 18 GB - asztrofekete

Apple M3 Pro chip 12 magos CPU‑val, 18 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
18 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

984 244 Ft + áfa

Bruttó 1 249 990 Ft

(bruttó 49 812 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" M3 Pro 512 GB 18 GB - ezüstszürke

Apple M3 Pro chip 12 magos CPU‑val, 18 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
18 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

984 244 Ft + áfa

Bruttó 1 249 990 Ft

(bruttó 49 812 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" M3 Pro 512 GB 36 GB - asztrofekete

Apple M3 Pro chip 12 magos CPU‑val, 18 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
36 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 141 724 Ft + áfa

Bruttó 1 449 990 Ft

(bruttó 57 782 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" M3 Pro 512 GB 36 GB - ezüstszürke

Apple M3 Pro chip 12 magos CPU‑val, 18 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
36 GB egyesített memória
512 GB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 141 724 Ft + áfa

Bruttó 1 449 990 Ft

(bruttó 57 782 Ft × 36 hó Részletek)

Egyedi konfigurációk M3 Pro processzorokkal

Az egyedileg konfigurált MacBook Pro modellek beszerzése tipikusan 2-3 hetes szállítási időt jelent.

MacBook Pro 16" alapmodellek M3 Max processzorokkal

MacBook Pro 16" M3 Max 1 TB 36 GB - ezüstszürke

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
36 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 377 944 Ft + áfa

Bruttó 1 749 990 Ft

(bruttó 69 737 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" M3 Max 1 TB 36 GB - asztrofekete

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
36 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 377 944 Ft + áfa

Bruttó 1 749 990 Ft

(bruttó 69 737 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" M3 Max 1 TB 48 GB - ezüstszürke

Apple M3 Max chip 16 magos CPU‑val, 40 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
48 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 574 795 Ft + áfa

Bruttó 1 999 990 Ft

(bruttó 79 700 Ft × 36 hó Részletek)

MacBook Pro 16" M3 Max 1 TB 48 GB - asztrofekete

Apple M3 Max chip 16 magos CPU‑val, 40 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
48 GB egyesített memória
1 TB-os SSD-tároló
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

1 574 795 Ft + áfa

Bruttó 1 999 990 Ft

(bruttó 79 700 Ft × 36 hó Részletek)

Egyedi konfigurációk M3 Max processzorokkal

Az egyedileg konfigurált MacBook Pro modellek beszerzése tipikusan 2-3 hetes szállítási időt jelent.

Testreszabható

MacBook Pro 16" M3 Max 512 GB SSD - ezüstszürke (CTO)

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val
Termék részletei

1 299 204 Ft + áfa

Bruttó 1 649 990 Ft-tól

(bruttó 65 752 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 16" M3 Max 512 GB - asztrofekete (CTO)

Apple M3 Max chip 14 magos CPU‑val, 30 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző²
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val
Termék részletei

1 299 204 Ft + áfa

Bruttó 1 649 990 Ft-tól

(bruttó 65 752 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 16" M3 Max - ezüstszürke (CTO)

Apple M3 Max chip 16 magos CPU‑val, 40 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val
Termék részletei

1 574 795 Ft + áfa

Bruttó 1 999 990 Ft-tól

(bruttó 79 700 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

MacBook Pro 16" M3 Max - asztrofekete (CTO)

Apple M3 Max chip 16 magos CPU‑val, 40 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
16 hüvelykes Liquid Retina XDR-kijelző
140 wattos USB‑C hálózati adapter
Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, fejhallgató-csatlakozó, MagSafe 3 port
Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val
Termék részletei

1 574 795 Ft + áfa

Bruttó 1 999 990 Ft-tól

(bruttó 79 700 Ft × 36 hó Részletek)