Apple 30 Wattos töltő

A MacBook 12" és a MacBook Air 13" (Thunderbolt 3) modellek töltésére szolgáló, USB-C csatlakozós falitöltő egység cserélhető fejjel.

Indulóár: bruttó 9990 Ft-tól


Az Apple a 2015. elején bemutatott MacBook termékvonal esetén az USB-C csatlakozó kizárólagosságát honosította meg. Ennek a szabványnak sokféle előnye közül az egyik, hogy képes az adatkapcsolat mellett töltést is továbbítani a USB Power Delivery keretrendszernek megfelelően akár 100 Watt teljesítménnyel. A MacBook és a MacBook Air (2018 és újabb) ennek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb töltővel van felszerelve, amely az iOS eszközök könnyedségét hozza el a Mac világába. 

A cserélhető fejű töltő Magyarországon az európai szabványú fejjel érkezik, de köszönhetően a cserélhetőségének, utazásaink során elegendő az Apple világjáró csomagját megvásárolni, és máris nemzetközileg használható MacBook és MacBook Air (2018) töltő áll a rendelkezésünkre. 

A töltéshez szükség van egy külön megvásárolható USB-C adatkábelre.

Az Apple 30 Wattos USB-C töltő és a töltőkábel része minden újonnan vásárolt MacBook és MacBook Air csomagjának, de természetesen praktikus lehet tartalékkal felvértezni magunkat. 

Az egység előnye, hogy egy külön megvásárolható Lightning USB-C adatkábel segítségével az iOS eszközeinket is gyorsabban tölthetjük fel vele: az iPad Pro modellek, valamint az újabb iPhone készülékek támogatják a nagyobb teljesítményű töltést, így a 30 Wattos töltőről a gyári töltőnél akár kétszer gyorsabban feltölthetőek.

Az Apple 30 Wattos USB-C töltője a MacBook modellekhez megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Apple 30 Watt USB-C falitöltőAkció

A MacBook 12" Retina és a MacBook Air 13" Retina modellek töltésére szolgáló kiegészítő, amely az iPad Pro és iPhone modellek gyorstöltésre is alkalmas.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

14 165 Ft + áfa

Bruttó 19 990 Ft

Bruttó 17 990 Ft

Apple USB-C töltőkábel (2 méter)

Az USB-C kapuval szerelt MacBook, MacBook Air és MacBook Pro töltésére szolgáló USB-C kábel 100 Watt teljesítmény átvitelének képességével 2 méter hosszúságban fehér színben.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft

Apple USB-C töltőkábel (1m)

Töltésre szolgáló, hófehér színű, USB-C végű kábel az Apple-től 1 méter hosszúságban.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft