AIINO Helmet alumínium USB-C Lightning kábel

Ellenálló kivitelű, 1 méter hosszúságú USB-C Lightning adat- és töltőkábel alumínium bevonattal a tartósság érdekében.

Ár: bruttó 5990 Ft


Az Apple sokszor nem annyira mobilitásra alkotott, kevésbé strapabíró kábelei mellett több gyártó is megjelent a piacon minősített, MFi jelzésű adat- és töltőkábel termékkel, amelyek általában erősebb kialakításúak vagy sokszor praktikusabbak is. Ilyen konstrukció az AIINO Helmet Cable, amely az Apple ízlésvilághoz maximálisan illeszkedő, asztroszürke és ezüstszürke színben elérhető, alumínium burkolatú kábeleket takar. 

Alumínium burkolat és fejek

Az AIINO Helmet Cable spirális alumínium gyűrűvel van körbevonva, amely révén tökéletes hajlékony, ugyanakkor rendkívül ellenálló a megtörések, nyomódások, rángatások hatásaival szemben. A kábel végei szintén alumínium kivitelűek, és alacsony profilú, kis méretű csatlakozó burkolattal rendelkeznek, hogy a Lightning vég beférjen bármely elterjedt tokba, illetve megfeleljen az Apple nyújtotta kábel méreteinek. Az USB-C pedig úgy került kialakításra, hogy a Mac gépek csatlakozói közül csak azt az egyet foglalja el, amelybe csatlakoztatjuk, és a mellette lévő tökéletesen szabadon  maradhasson.

Az alumínium kivitelű kábel rendkívül mutatós, és könnyen rátalálunk keresés közben, mivel ragyogó megjelenése van. Kivitele pedig a tartósságot sugallja, miközben nem kell feláldoznunk a megszokott vékonyságot, rugalmasságot és könnyedséget. 

Az AIINO az Apple által kedvelt két alapvető színárnyalatot, az ezüstszürkét és a sötétebb asztroszürkét alkalmazta a kábelek kivitelezésekor, így a termékeinkhez színben passzoló megoldást használhatunk a töltés és adatcsere folyamán.

Minősített kábel

Az alumínium spirálon belül vékony kivitelű kábel található, amely azonban megfelel az Apple Made for iPhone/iPad/iPod (MFi) minősítésének. Ez azt jelenti, hogy bármely szoftverfrissítés, iOS újítás megjelenik, a kábel akkor is tökéletesen fog működni, illetve megfelelő teljesítménnyel képes tölteni az akkumulátort. 

A kábel az Apple MFi minősítése mellett megfelel a USB Power Delivery szabvány kereteinek is töltési szempontból, így alkalmas például a nagyobb teljesítményű töltésre, amelynek csak a Lightning kapu a korlátja. 

Természetesen használhatjuk a töltés mellett adatátvitelre, az iPhone vagy iPod touch szinkronizálására, zenék és fájlok áttöltésére is. Illetve természetesen alkalmas a Magic Mouse, Magic Keyboard vagy Magic Trackpad párosítására és feltöltésére, valamint természetesen bármilyen egyéb Lightning eszköz töltésére is, mint az Apple TV Remote vagy az AirPods Max.

Kábelkötegelő - elegáns mobilitás

Az AIINO Helmet Cable nem csak szétnyitva néz ki remekül, hanem összetekerve is, amely állapotát kábel kötegelő segít fenntartani. Az egyszerű műbőr pántot egy patent segítségével tudjuk összezárni, hogy a táskánkban a kábel ne keljen önálló életre, és ne gabalyodjon össze a társaival. Egy méteres hosszúsága okán komoly kalandokra lenne alkalmas a táskán belül, de a kötegelő segítségével ettől megóvhatjuk.

Az AIINO kábelnek már csak ezen paramétere is ideálisabbá teszi a mobilitásra, de tartóssága mindenképpen olyan előny, amely révén méltó kiegészítője a telefonunknak vagy iPod touch zenelejátszónknak. 

AIINO Helmet Lightning USB-C kábel, ezüstszürkeAkció

MFi minősítésű, 1 méter hosszúságú, alumínium bevonatú adat- és töltőkábel USB-C és Lightning csatlakozóval ezüstszürke színben.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

4716 Ft + áfa

Bruttó 7990 Ft

Bruttó 5990 Ft

AIINO Helmet Lightning USB-C kábel, asztroszürkeAkció

MFi minősítésű, 1 méter hosszúságú, alumínium bevonatú adat- és töltőkábel USB-C és Lightning csatlakozóval asztroszürke színben.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

4716 Ft + áfa

Bruttó 7990 Ft

Bruttó 5990 Ft