Twelve South HiRise 2 és HiRise Deluxe

Univerzális kialakítású, tokkal együtt is használható Lightning töltős asztali állványok elegáns színekben iPhone és iPad modellekhez.

Indulóár: bruttó 9 990 Ft-tól


Mindannyiunknak van egy kedvelt helye, ahová lerakjuk az éppen nem használt iOS eszközeinket. A Twelve South e hely rendezetten tartására alkotta meg a HiRise termékét, amely rendkívül népszerű volt az iPhone 5 és 5s felhasználók körében, majd sokan az iPad modellekhez is használni kezdték az elegáns terméket. A gyártó az iPhone lekerekített formájához igazítva mutatta be a Twelve South HiRise 2 és HiRise 2 Deluxe termékét, amelyek a Lightning tápellátású eszközök számára nyújtanak tartó állvány megoldást töltéssel - a HiRise 2 termék a gyári Apple kábel használatával, míg a HiRise 2 Deluxe egy dedikált saját kábellel. 

A Twelve South HiRise 2 és HiRise 2 Deluxe extra stabilitási igények szem előtt tartásával lett megalkotva, így az  iPad Pro 9,7” modelleket is képesek megtartani, és persze minden kisebb terméket, mint az iPad mini, az  iPhone, az  iPod touch vagy az iPod nano. Funkciója azért zseniális, mert amellett, hogy megtartja az eszközt, tölti is azt, így olyan helyre tudjuk letenni az iPhone készüléket, ahol a napi használatban megcsappant akkumulátor kapacitás regenerálódhat, miközben látjuk az iPhonekijelzőjét, a lejátszott dalokat, a Home alkalmazás felületét, az iPad kijelzőjén figyelhetjük a kedvenc főzös alkalmazásunk illusztrációit, a bejövő hívásnál messziről látjuk a hívó arcát. 

A HiRise megoldások jóvoltából kényelemessé, könnyeddé válik az eszközök otthoni elhelyezése, hiszen van egy standard hely, ahová lerakjuk a készüléket, és amikor leemeljük, némi plusz töltéssel is előrébb vagyunk. 

A Twelve South mérnökei figyelembe vették azt a paramétert, hogy az eszközeinket hajlamosak vagyunk tokban tárolni. Ennek köszönhetően a HiRise 2 az Apple Lightning kábelt, a HiRise 2 Deluxe a gyártó saját, minősített Lightning kábelét képes három fokozatban kiemelni, hogy a tok vastagsághoz igazodva is stabilan tartsa meg az eszközöket. A hátsó támaszték is képes arra, hogy rugalmasan elmozduljon annak érdekében, hogy a vaskosabb tokokkal is beállíthassuk az állványba az iOS eszközünket. A konstrukció révén elegánsan tekerve tudjuk kilazítani a támasztékot, hátrébb mozdítani azt, és betekerve a potméterhez hasonló csavart visszazárni azt. 

Ez a képesség roppant hasznos, ha például az iPhone 7 Smart Battery Case nevű terméket szeretnénk használni az iPhone 7 modellhez, és a tokkal együtt kívánjuk tölteni az eszközt. A Twelve South HiRise 2 és HiRise 2 Deluxe számára nem jelent kihívást, hogy az Apple sajátos alakzatú akkumulátoros tokját is befogadja. 

A Twelve South HiRise 2 és HiRise 2 Deluxe szem előtt tartja azt az igényt is, hogy az iOS eszközzel FaceTime hívást szeretnénk végrehajtani, míg az a tartóban áll. Ennek érdekében nem fedi le a készülék hangszóróit és mikrofonját, hanem szabadon hagyja azokat. Amellett, hogy ideális szögben tartja az eszközt a beszélgetéshez, ezen paraméterekkel is segíti a kommunikációs élményt. 

A Twelve South HiRise 2 és HiRise 2 Deluxe Lightning csatlakozója természetesen nem csak az iOS eszközök töltéséhez kiváló, hanem olyan újabb Lightning konnektoros készülékeket is tölthetünk velük, mint a Magic Keyboard vagy a Magic Mouse 2 - bármennyire bizarr is a megjelenése a megoldásnak -, illetve az Apple TV Remote (Siri Remote). 

Gyönyörű megoldás, amikor úgy sugárzunk zenét AirPlay hangrendszerünkre vagy Bluetooth hangszóróra például az Apple Music felületéről, hogy a Music / Zene alkalmazás látványos felületét megjelenítő iPhoneiPad vagy iPod touch közben egy jól látható Twelve South HiRise állványban van, és az internet alapú kommunikáció közben töltődik is az akkumulátora. 

Részletes technikai paraméterek

Támaszték magassága: 3,02 centiméter
Teljes magasság: 8,1 centiméter
Szélesség: 8,89 centiméter
Mélység: 9,53 centiméter
Tömeg: 23 gramm

Kompatibilis minden Lightning csatlakozós iPod, iPhone, iPad Air és iPad mini modellel, valamint az iPad Pro 9,7” változatával. Továbbá Lightning töltést képes biztosítani az Apple TV Remote, a Magic Keyboard, a Magic Mouse 2, a Magic Trackpad 2, a gyári adapterével használt Apple Pencil és a SteelSeries Nimbus Controller számára.

A HiRise 2 a talapzat és a hátsó támaszték mellett háromféle Lightning kábelvéget tartalmaz, és az Apple 0,5 méteres vagy 1 méteres Lightning kábelével képes együttműködni.

A HiRise 2 Deluxe a talapzat és a hátsó támaszték mellett tartalmazza a háromféle Lightning kábelvéget, a Twelve South minősített Lightning kábelét, valamint egy mikró-USB kábelt is, és az ahhoz szükséges háromféle rögíztő véget.


Twelve South HiRise 2 - ezüstszürke Akció

Univerzális, tokkal együtt is használható asztali állvány az iPhone és iPad mini modellekhez, amelybe a készülék saját Lightning kábelét tudjuk befűzni.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 16 990 Ft

Bruttó 9 990 Ft

Twelve South HiRise Deluxe 2 - fehér Akció

Stabil kialakítású, tokkal és tok nélkül is használható, Lightning és mikró-USB kábelt is tartalmazó asztali állvány iPhone és iPad modellek töltésére.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

Bruttó 12 990 Ft