Apple 70 Wattos falitöltő

USB-C kapuval felszerelt falitöltő cserélhető fejjel a MacBook mobil számítógépek mellé. A MacBook gépek szériatartozéka, külön beszerezve remek megoldás tartalék töltőként való használatra.

Ár: bruttó 27 990 Ft


Az Apple által gyártott 67 wattos USB-C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan tölthető fel a mobil gépek akkumulátora. Számos USB-C eszközzel és töltőkábellel használható. Az Apple a 13 hüvelykes MacBook Pro 2016-os és újabb modelljeihez, a 14 hüvelykes, M1 Pro chipes MacBook Pro modellhez javasolja. Az M2 chipes MacBook Air gyorstöltéséhez is használható  – így mindössze 30 percbe telik 50%‑ig feltölteni a teljesen lemerült akkumulátort. (Egyes MacBook Air modelleket gyárilag is lehet ezzel a töltővel konfigurálni.)

A cserélhető fejű töltő Magyarországon az európai szabványú fejjel érkezik, de köszönhetően a cserélhetőségének, utazásaink során elegendő az Apple világjáró csomagját megvásárolni, és máris nemzetközileg használható MacBook Pro töltő áll a rendelkezésünkre. 

A töltéshez szükség van egy külön megvásárolható USB-C töltőkábelre.