Booq Viper kemény védőtok

A MacBook 12" és a MacBook Air és MacBook Pro 13" modellek méretében is elérhető fekete színű kemény védőtok.

Ár: bruttó 9990 Ft


A kaliforniai Booq cég igazán praktikus és ötletes védőtokot alkotott az ultravékony és könnyű MacBook Air 13” és MacBook Pro 13” Retina modellek és az iPad Pro 12,9 hüvelykes óriás táblagépek tulajdonosai számára: a Viper nevű fekete színű tok kemény kialakítású, ezáltal a durvább ütődésektől és nyomásoktól is megvédi a benne tárolt készüléket, míg a vastagságát ötletesen kihasználja, hogy további kiegészítők, akár iPad mini vagy Mophie akkumulátor szállítására is alkalmas legyen. A MacBook Air felhasználók egy Magic Mouse egeret és a gép videó adaptereit is könnyedén magukkal vihetik a tokjukban, míg az iPad Pro felhasználók akár egész kiegészítő eszköztárukat bepakolhatják: töltőMagic KeyboardTwelveSouth CompassLightning Digital AV Adapter könnyedén megfér. 

A termék ballisztikus nejlon alapanyaga erős, ruganyos és cseppálló is. Fekete színe révén a legtöbb felhasználó ízlésvilágába beilleszthető. Cipzárja és belseje piros színű. Köszönhetően a Booq anyagválasztásának, a tok amennyire erős, annyira könnyű is. 

A kemény tokok jellegzetessége a kettős cipzár, amely megoldást természetesen a Booq is alkalmazta a termék esetén, így bármelyik irányba bezárhatjuk és kinyithatjuk a tokot. A cipzár kocsijának útja természetesen fizikailag van elválasztva a géptől, így a karcolások esélye ki van zárva.

A belső két részre van osztva: egyik oldalára helyezhető el a MacBook Air 13” vagy MacBook Pro 13” Retina, illetve iPad Pro 12,9” modell, míg a másik oldala több kisebb zsebből áll a legpraktikusabb helykihasználást érdekében. A tok hátába befér egy A4 méretű füzet is. 

A Booq Viper kemény tok kiváló megoldás az iPad Pro, a MacBook Air és MacBook Pro táskán belül való szállításához. Gyakorta utazók, hétvégén kollégiumba vándorlók, a háti táskájukkal mostohán bánók számára ideális megoldás a Mac vagy iPad Pro megfelelő védelmére.

A Booq Viper 13”-14" és 16" fekete színben megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.