Apple Lightning Digital AV Adapter [md826zm/a]

Lighting alapú töltésre is lehetőséget kínáló digitális kimenet HDMI kép és hang kapcsolattal az iOS eszközök külső kijelzőn, televízión, kivetítőn való megjelenítéséhez.

Ár: bruttó 25 990 Ft

A Lightning csatlakozós iPad, iPhone és iPod touch készülékek alkalmasak arra, hogy nagy képernyős televízión megjelenítsék egyes alkalmazások tartalmát, mint fényképbemutatók, Keynote prezentációk, mozgóképek, illetve az iPad és iPhone modellek akár a kijelző teljes tükrözésére is képesek, így egy az egyben azt jelenítjük meg a televízión, ami az eszköz kijelzőjén látható. E célra az Apple egy praktikus adaptert kínál, amely révén a Lightning kapun HDMI jelet tudunk kiküldeni televízióra, projektorra, házimozi erősítőre. 

Az Apple Lightning Digital AV Adapter terméke kompatibilis a felsorolt Lightning csatlakozós iPod touch, iPhone és iPad modellekkel, és kapcsolatot biztosít a nagy felbontású televíziók szabványos HDMI 1.4 csatlakozója és az Apple mobil eszközök Lightning csatlakozója közt. Ami nagyszerű tulajdonsága, hogy Lightning aljzat is található rajta, így a használat közben külön töltővel tölteni is tudjuk az eszközünket, így az a film lejátszás, prezentáció vagy fotó bemutató, az erőforrás igényes tükrözés közben nem merül le. 

A tükrözés és a videólejátszás maximális felbontás értéke 1080p. 

A Lightning Digital AV Adapter nem támogatja a HDMI jel átalakítását DVI, kompozit vagy komponens jellé, ilyen esetben nem jelenik meg kép, vagy nem megfelelő minőségű kép jelenik meg. 

Védett digitális tartalmakat, mint az iTunes Store-ból elérhető filmek (SD vagy HD), tévé sorozatok HDCP digitális kapcsolatot igényelnek. A Lightning Digital AV Adapter HDCP kompatibilis eszköz. Ne használjunk utángyártott eszközöket, ha ilyen tartalmakat kívánunk megjeleníteni! 

FIGYELEM! Néhány rendszeren az első használat előtt WiFi kapcsolat szükséges, mert a csatlakoztatást követően az iPad firmware frissítést tölt le a termék működtetéséhez. Ezt követően internet kapcsolat nélkül is használható az adapter, de az első használathoz szükséges az internet alapú letöltés.

A termék megvásárolható az iJoe.hu-tól.