Apple Lightning Digital AV Adapter [md826zm/a]

Lighting alapú töltésre is lehetőséget kínáló digitális kimenet HDMI kép és hang kapcsolattal az iOS eszközök külső kijelzőn, televízión, kivetítőn való megjelenítéséhez.

Ár: bruttó 19 990 Ft

A Lightning csatlakozós iPod touch (5. generáció), iPhone 5, iPad mini és negyedik generációs iPad készülék, illetve bármely ennél frissebb, Lightning csatlakozós modell egyaránt alkalmas arra, hogy nagy képernyős televízión megjelenítse egyes alkalmazások tartalmát, mint fényképbemutatók, Keynote prezentációk, mozgóképek, illetve az iPadiPad mini és iPhone 5 akár a kijelző teljes tükrözésére is képes, így egy az egyben azt jelenítjük meg a televízión, ami az eszköz kijelzőjén látható. E célra az Apple egy praktikus adaptert kínál, amely révén a Lightning kapun HDMI jelet tudunk kiküldeni televízióra, projektorra, erősítőre. 

Az Apple Lightning Digital AV Adapter terméke kompatibilis a felsorolt Lightning csatlakozós iPod touch, iPhone és iPad modellekkel, és kapcsolatot biztosít a nagy felbontású televíziók szabványos HDMI 1.4 csatlakozója és az Apple mobil eszközök Lightning csatlakozója közt. Ami nagyszerű tulajdonsága, hogy Lightning aljzat is található rajta, így a használat közben külön töltővel tölteni is tudjuk az eszközünket, így az a film lejátszás, prezentáció vagy fotó bemutató, az erőforrás igényes tükrözés közben nem merül le. 

A tükrözés és a videólejátszás maximális felbontás értéke 1080p. 

A Lightning Digital AV Adapter nem támogatja a HDMI jel átalakítását DVI, kompozit vagy komponens jellé, ilyen esetben nem jelenik meg kép, vagy nem megfelelő minőségű kép jelenik meg. 

Védett digitális tartalmakat, mint az iTunes Store-ból elérhető filmek (SD vagy HD), tévé sorozatok HDCP digitális kapcsolatot igényelnek. A Lightning Digital AV Adapter HDCP kompatibilis eszköz. Ne használjunk utángyártott eszközöket, ha ilyen tartalmakat kívánunk megjeleníteni! 

A termék megvásárolható az iJoe.hu-tól.