iMac 24" (M3) bámulatos 4,5K felbontású kijelzővel

Az Apple szilíciumchippel szerelt ultravékony, 4,5K felbontású, változatos színekben elérhető iMac modell gyors M3 processzorral, videóvezérlővel és neurális motorral.

Indulóár: bruttó 649 990 Ft-tól

Ahogyan a kilencvenes években megjelent iMac modellek megváltoztatták a számítástechnika világát, úgy robbant be az iparágba az Apple első teljesen újragondolt Apple szilíciumchip alapú számítógépe, az iMac M3 processzorral. Ultravékony kivitel, hangtalan üzemelés, páratlan színélményt kínáló 4,5K felbontású kijelző és hét nagyszerű szín.

Az iMac első Mac, amelyet az Apple teljesen újratervezett a saját processzora, az M3 erőforrás köré

Az M3 processzor fő vonzereje, hogy az Apple maximálisan képes volt optimalizálni az operációs rendszerét erre az erőforrásra, miközben az Apple Silicon immáron több mint egy évtizedes fejlődés eredményeként ér el olyan csúcsteljesítményt, amely valóban a professzionális kategóriába hívja ezt a központi vezérlőegységet. 

A Mac hardvere és a macOS révén végre kiteljesedhet az az erő, amit eddig csak az iPad Pro modellek és az iPhone készülékek birtokoltak, és megmutathatja az igazi erejét hosszú évek erőteljes fejlesztése! 

Az Apple M3 processzor 3 nanométeres tranzisztorokat tartalmaz az iparágban elsőként, amely révén elképesztően alacsony fogyasztás mellett tud nagy teljesítmény elérni. A tranzisztorok kicsinyítése azért fontos, mert az órajel emelésével a hőtermelés növekszik. Ha a tranzisztorok kisebbek, akkor egységnyi helyen ugyanazon hőtermelés mellett több tranzisztor fér el, tehát nagyobb a számítási teljesítmény. Az iMac esetében az M3 processzor éppen itt játszott fontos szerepet: a saját rendszerchip alacsony fogyasztása és kis hőtermelése tette lehetővé, hogy az iMac ne a processzor és a videókártya hűtése köré épüljön, hanem egy kijelző legyen egy alumínium tömbre illesztve, amelyben valahol van egy kis méretű alaplap és rajta egy processzor. 

Az Apple titka az elképesztően integrált kivitelű processzor. Nem csak a grafikus vezérlő és a Neural Engine van integrálva a processzor képezte rendszerbe (SoC - system on a chip), hanem még a memória is. A memória ilyen módon való integrálása okán nem kell órajelekről beszélnünk, hiszen a memória elérése és kezelése annyira gyors, mint semmilyen másféle rendszernél. Gyakorlatilag a processzor gyorsítótárából lett a memória, így az hihetetlenül gyors hozzáférést kínál.

Az iMac alapmodellje nyolcmagos M3 processzort tartalmaz 8 magos grafikus processzorral, és az erősebb modellek nyolcmagos M3 processzort 10 magos grafikus processzorral. Ezek az erőforrások 8 GB, 16 GB vagy 24 GB integrált memóriával érkeznek. Ez kevésnek tűnhet, ám a memória elképesztő gyorsasága okán a benne tárolt adatok feldolgozásra kerülnek, így a memória sokkal gyorsabban felszabadul. A 16 GB és 24 GB-os konfigurációk már a kreatív alkalmazásokhoz is elegendő memóriát jelentenek a legtöbbünk számára.

Az Apple M3 processzor már azonnali előnyt jelent olyan feladatoknál, amelyek az Apple képezte architektúrára vannak optimalizálva. A Final Cut Pro friss változata például használja a Neural Engine erejét a remegő felvételek javítására, a személyek és témák követésére a méretre vágásnál, a Photos / Fotók az elemzése során képes arra, hogy a Neural Engine segítségével elemezze a fotókat, és így nem a processzortól köt le erőforrásokat, hanem egy erre szakosodott, gépi tanulást támogató segédprocesszor számít. 

Természetesen a piacon lévő számos alkalmazás még Intel alapú Mac gépekre van megírva. Ezeket a Rosetta nevű emulált környezet alatt futtatja a gép, és amíg ezekhez nem jelenik meg az univerzális frissítés, addig ezekben a funkcióban az Intel alapú gépek jobban fognak teljesíteni. Amennyiben a munkánk során olyan alkalmazásokat használunk főként, amelyek Intel alapúak, érdemes lehet egy erre optimalizált hardvert választani. Ha azonban főleg natív vagy univerzális szoftvereket futtatunk, amelyek egyre dinamikusabban jelennek meg a piacon, mindenképpen előnyt jelenthet az M3 architektúra. 

Formaterv - Fantasztikus kijelző, ízléses színekkel szegélyezve

Már a legelső iMac modellnél alapvető vezérelv volt az Apple számára, hogy a kijelző határozza meg a számítógépet - amikor a cég abba a formabontó irányba indult el 1997-ben, hogy ne legyen külön ház, hanem a monitorba legyen beépítve a számítógép, megszületett az az alapgondolat, amely a mai modern iMac arculatának kulcsa. 

Az évek alatt a technika egyre kisebb lett: a katódsugárcsöves monitorok helyett megjelentek a folyadékkristályos kijelzők, így a vízcsepp formából lapos formátum lett. Közben a videók és fotók mérete egyre nagyobb lett, így az először 15 hüvelykes iMac előbb 17, majd 20 hüvelykessé vált, később még nagyobb méret, 24” és 27” is megjelent. 

Az M3 processzoros iMac modellt az Apple 23,5 hüvelykesre alkotta meg - ezt egyszerűségi okokból kerekítik 24 hüvelykre. A termék bámulatos 4480 x 2520 képpontos, 218 ppi sűrűségű Retina kijelzőt tartalmaz, amely akár egymilliárd színárnyalat megjelenítésére képes a P3 széles színskála támogatásának jóvoltából. Az iMac kijelzője akár 500 nit fényerőre képes, vagyis életünk nagyobb részében visszavett fényerőn használjuk majd, de erős háttérfényben vagy napfényben is be tudjuk úgy állítani a kijelzőt, hogy lássuk annak tartalmát. Az iMac képes arra, hogy a háttérfényhez igazítsa a fényerőt, vagyis ha sötétebb van, akkor nem világít olyan erősen. Sőt, a grafikusok rémálmára is képes, vagyis a True Tone technológia révén a háttérfény fehéregyensúlyához igazítja a kijelző fehérségét, így az nem ad bántó kékes fehéret, hanem sárgább lesz este. (Ez a paraméter a valóságtól eltérő fehéregyensúlyt állít be, tehát grafikus munkavégzés előtt fontos kikapcsolni.)

Az M3 processzoros iMac nem csak abban illeszkedik az iMac termékvonalba, hogy a kijelző határozza meg az egész megjelenését, hanem visszakanyarodik ahhoz a sikertörténethez, amikor az Apple a bézs PC-k világában megjelentette a színes iMac sorozatát. Utána minden csúnya PC-házon megjelentek különböző színes giccsek, annyira hatással volt az iparágra az Apple irányváltása, ám a cég már akkor is ügyelt arra, hogy a színek ízlésesen kiválasztott módon uralják a gépek megjelenését, és a gyártás során az azonos színű sorozatok tagjai tényleg ugyanolyan árnyalatúak legyenek, vagyis ne legyen széles hibahatár a gyártás során.Az iMac 24” modellek hétféle színben érhetőek el - a bevezető modellek kék, zöld, rózsaszín és ezüst árnyalatokban, míg a jobban felszerelt modellek egyedi rendelésre ezen felül sárga, narancs és lila színekben is kaphatóak. A színek választási lehetősége révén egyéniségünkhöz vagy éppen vállalkozásunk arculatához illeszkedő számítógépet szerezhetünk be. Bármelyik színt is választjuk, az iMac remekül fog érvényesülni, mivel az Apple rendkívül ízléses fényes hátlapot alkotott a mattra csiszolt talp és előlapi szélek mellé. A gép teste pedig csak 11,5 milliméter vékony, vagyis oldalról gyakorlatilag eltűnik. 

Az igényesség része, hogy a kiegészítők szélei, a Magic Keyboard, a Magic Mouse és a Magic Trackpad alumínium elemei is passzolnak az iMac-hez, ráadásul annak mágnesesen illeszkedő tápkábele is harmonizál a géppel. Sőt, még az USB-C Lightning töltőkábel, amellyel a perifériákat tudjuk feltölteni, is utánozza az iMac alapszínét. 

Mindez a formaterv belefért egy 4,46 vagy 4,48 kilogrammos testbe, amely a valaha alkotott legkönnyebb iMac modell. (Az alapmodell 0,02 kg-mal könnyebb, mint a négy USB-C kapus változat.)

FaceTime HD kamera - 1080p videóélmény, fejlett képfeldolgozás

A Mac gépek kamera technológiája másfél évtizedig nem fejlődött látványosan. Az Apple az iMac új generációjánál ezen a területen is törlesztett némi adósságot, és bár nem az iPhone 4K minőségű kamerája épült a gépbe, jelentősen javult a képminőség és a felbontás is. 

Az iMac 24” FaceTime kamerája immáron valóban nagy felbontású, 1080p minőségű képet rögzít. Köszönhetően a nagyobb méretű szenzornak több fény szűrődik be, ezért a kép kevésbé szemcsés belső fényviszonyok mellett, illetve összességében gazdagabb a látvány, jobb annak színtelítettsége és fényereje is. A nagyobb szenzorok tudása kiegészül az M3 processzor belső képfeldolgozó segédprocesszorának tudásával, amely tovább javítja a képminőséget. 

Ahogyan az iPhone készüléknél megszoktuk, a képfeldolgozó segédprocesszor számos dolgot mér, élőben állít, és a feldolgozott tartalomból lesz a fénykép vagy élő videó. A kamera a ténylegesen továbbított képkocka rátánál gyakoribb mintavételt vesz, hogy a képfeldolgozó segédprocesszor ebből feldolgozható képi információt kapjon: önműködően állítja a fehéregyensúlyt, a fényerőt, azonosítja a legfényesebb pontokat, elkerülve a kép részleteinek kiégését, felméri a tónusokat a megvilágításhoz képest, hogy a bőrünk színe valós legyen, felismeri a képen látható arcot vagy arcokat, csökkenti a kép úgynevezett zajosságát - azt a paramétert, amely miatt szemcsés a felvétel -, és mindeközben ennek a folyamatnak az optimumát jeleníti meg a képernyőn, illetve azt továbbítja a FaceTime, Zoom vagy más alkalmazásban. Az információk alapján pedig a gépi tanulás mesterséges intelligencia motorja, a Neural Engine tanul arról, hogy melyek a standard paraméterek és a változók, így a képfeldolgozás folyamatosan finomodik, javul.

Hat hangszóró a kiváló minőségű beépített hangzásért

Az iMac élmény mindig egyet jelentett a nagyszerű beépített hangszórók nyújtotta hangzás élménnyel. Az Apple komoly hangtechnikai csapatot épített fel az olyan nagyszerű termékek megalkotására, mint a HomePod mini, az AirPods Max vagy éppen a milánói Piazza Liberty Apple szaküzlet kültéri hangosítása. Ezeket a tudományos eredményeket is beépítették az iMac hangszóróiba, amely a méretét és a rendelkezésére álló hely lehetőségeit meghazudtoló módon nyújt erőteljes, tiszta hangzást.

Ez természetesen nem jelenti, hogy többé nem érdemes HomePod mini hangszórót vásárolni, ám egy FaceTime beszélgetés során tisztább, élvezhetőbb a hang, és ha csak munka mellett szeretnénk zenét hallgatni, akkor sem egy fémes steril beépített hangszóró élményét kapjuk, hanem torzításmentes, térben elterülő, részletgazdag hangot, amelynek még tere is van. 

Az Apple e területen hajlamos superlativus-okban jellemezni a hangszórókat, és felhívják a figyelmet a Dolby Atmos videók páratlan térhangzására, de fontos kiemelni a viszonyítást: az iMac a beépített hangszórók kategóriájában szól nagyot.

Három mikrofon a háttérzaj szűrésére és a minőségi hangrögzítésre

Az Apple hagyományosan nagyszerű mikrofonokat helyezett a számítógépeibe immáron évtizedek óta. Számos zenész rögzít demókat pusztán a Mac beépített mikrofonjával, a beszélgetések során pedig kifogástalan az az élmény, amit a számítógépek hangrögzítő technikája nyújt.

Az iMac 24” három mikrofonból álló rendszere egyrészt precízen érzékeli a hangunkat a térben, másrészt figyeli a háttérzajt, hogy azt halkítsa, így a beszélgető partner valóban a beszélő hangját hallja, és ne azt, ami a háttérben zajlik. 

Touch ID - Kényelmes azonosítás jelszó pötyögés nélkül

Az Apple mobil számítógépeinek egyik hasznos funkciójaként mutatkozott be 2016-ban az a lehetőség, hogy a billentyűzet jobb felső sarkán található egy érzékelő, amely az ujjlenyomatunkat képes azonosítani. Illetve ha a gépet többen használják, a másik felhasználó ujjlenyomatára át is jelentkezik a saját fiókba. 

Az ujjlenyomat érzékelés révén számos kontextusban nem kell jelszót pötyögnünk, elegendő csak az ujjunkat odaérinteni, ezzel jelentős időt takarítva meg, és gyakorlatilag tökéletes biztonságban tartva az adatainkat - az ujjlenyomat egyezés esélye 1:50.000 arányú, vagyis Magyarországon belül elméletileg 199 olyan személy van, akinek az ujjlenyomata képes feloldani a Touch ID hitelesítést. Ennek tehát viszonylag csekély az esélye. 

Az iMac négy USB-C kapuval szerelt változataihoz alap kiszerelésben olyan Magic Keyboard van csomagolva, amely támogatja a Touch ID hitelesítést, illetve a kínálatunkban megjelenő erősebb egyedi konfigurációkhoz szintén olyan, numerikus felülettel is kiegészülő Magic Keyboard jár, amely rendelkezik Touch ID érzékelővel.

A Touch ID legalább egy darab ujjlenyomatát az első beállítás során meg tudjuk tanítani az iMac számára, később pedig a System Settings / Rendszerbeállítások program Touch ID felületén van mód további ujjat hozzáadni. Egy felhasználó három ujjlenyomatot rendelhet a fiókjához, vagyis a bal és jobb kezünk ujjai közül is válogathatunk. 

Az ujjlenyomat nem csupán az alvásból való feloldáshoz, a rendszerbeállítások módosításához, illetve a weboldalakon jelszavak beírásához használható, hanem internetes vásárlás során fizethetünk is ujjlenyomattal, jóváhagyhatjuk az Apple Pay tranzakciókat, vagy éppen a hitelkártya adataink automatikus betöltését egy weblapon. 

Az ujjlenyomatot az Apple csak az iMac-en tárolja, vagyis nem kerül feltöltésre az Apple szervereire. Az M3 processzor e célra szolgáló biztonsági enklávéjában kerül titkosított formában tárolásra, és a gép újratelepítésével törlődik.

Gyors WiFi 6 és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli képességek

Az iMac természetesen a kor legmodernebb vezeték nélküli technológiáit alkalmazza: 802.11ax, azaz WiFi 6 több kimeneti és bemeneti csatornát alkalmaz, másképpen ütemezi a hozzáférést és a késleltetési időt, ezáltal több klienst tud kiszolgálni, illetve nagyobb sávszélességet tud biztosítani a kliensek számára. Az Apple ezért is hivatkozik a WiFi 6 funkcióra Gigabit WiFi képességként.

Mélyebb technikai részleteket elemezve a WiFi 6 immáron 1024 kvadratúra amplitúdó modulációval (QAM) emeli a sebességet a WiFi 5-höz képest akár 35%-kal. Ortogonális frekvenciaosztásos többszörös hozzáférésű (OFDMA) ütemezést valósít meg, amellyel fennakadás nélkül képes csökkenteni a várakozási időt és a késleltetést. Alacsonyabb jelzéserősséggel is képes az antennarendszer jobb hatásfokon jelet fogadni. Továbbá precízebb ütemezést valósít meg a csomagok továbbításakor vezeték nélküli kapcsolat esetén. Ezen funkciók révén éri el a WiFi 6 révén az iMac a dinamikusabb és stabilabb WiFi élményt. Eközben kompatibilis marad a már forgalomban lévő régebbi WiFi bázisokkal, amelyek még nem nyújtanak WiFi 6 képességet. 


A Bluetooth vezeték nélküli hang- és adattovábbítás terén a rendkívül energiatakarékossá vált 5.0 generációt támogatja. A Bluetooth 5.0 az elréhető legjobb hangminőséget és a legnagyobb sávszélességet éri el, amely nem csak akkor fontos, amikor Bluetooth eszközöket használunk: a technológia segítségével eszközeink azonosítják egymást, információt küldenek a helyzetükről, és akár anonim helymeghatározásra is képesek - mint például az AirTag egység. 

A Bluetooth 5.0 szabvány az elődjéhez képest duplázza a sávszélességet 5 Mb/s átviteli maximumra, amely kiemelkedően fontos a csúcs minőségű zenehallgatás esetén ahhoz, hogy fennakadástól mentesen, tömörítési veszteség nélkül élvezhessük a zenei tartalmainkat. Ezt a Bluetooth 5 nagyobb csomag méretekkel éri el: 255 byte egy csomag szemben a korábbi 31 byte-tal. Ezzel párhuzamban az aktív hatósugár is növekedett, és a Bluetooth 5.0 a hatósugár nagy részén képes fenntartani a jelerősséget, vagyis nem tapasztalható a távolodással érzett minőség romlás, csak a hatósugár végén szűnik meg a jel. 

Ezen előnyöket az Apple számos kiegészítője, például a népszerű AirPods fülhallgatók éppúgy kiaknázzák, mint az AirTag tárgykereső.

Részletes technikai paraméterek

Méretek: 14,7 centiméter mélység, 46,1 centiméter magasság, 54,7 centiméter szélesség
Tömeg: 4,46 kilogramm az alapmodell esetén, 4,48 kilogramm a négy USB-C kapuval szerelt modellek esetén
Processzor: Apple M3 chip
• 8 magos CPU 4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal, 8 magos GPU, 16 magos Neural Engine a kettő USB-C kapuval rendelkező alapmodellben
• 8 magos CPU 4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal, 10 magos GPU, 16 magos Neural Engine a négy USB-C kapuval rendelkező modellekben

Kijelző: 23,5 hüvelykes 4,5K felbontású Retina kijelző
4480 x 2520 képpontos felbontás (218 ppi), egymilliárd szín megjelení­tésének támogatása
500 nites fényerő, Széles szín­tartomány (P3), True Tone technológia

Külső kijelző támogatás: Egy akár 6K-s felbon­tású és 60 Hz-es frissítési gyakoriságú külső kijelző meghajtásának képessége.
Thunderbolt 3 digitális videokimenet, benne natív DisplayPort kimenet, VGA-, HDMI-, DVI- és Thunderbolt 2 kimenet (külön megvásárolható) átalakítókkal

Memória: 8 GB egyesített memória, vagy egyedileg előre konfigurálva 16 GB vagy 24 GB egyesített memória [utólag nem módosítható]

Tárhely: 256 GB‑os SSD, vagy 512 GB-os SSD, illetve egyedileg előre konfigurálva 1 vagy 2 TB SSD [utólag nem módosítható]

Csatlakozók:
Két Thunderbolt / USB 4 port a következő funkciókkal: DisplayPort, Thunderbolt 3 (akár 40 Gb/s), USB 4 (akár 40 Gb/s), 2. generációs USB 3.1 (akár 10 Gb/s), Thunderbolt 2, HDMI-, DVI- és VGA-kimenet (külön megvásárolható) átalakítókkal
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
Gigabites Ethernet az erősebb konfigurációk külső tápegységén
Két USB 3 port (akár 10 Gb/s) az erősebb konfigurációk esetén

Hang: Hat hangszórós hifihangrendszer rezgéskioltó mélynyomókkal, széles sztereó hangzás, széles sztereó hangzás, térbeli hangzás támogatása a Dolby Atmos hangzást támogató videók lejátszásakor, térbeli hangzás támogatása a Dolby Atmos hangzást támogató videók lejátszásakor, nagy jel-zaj viszonyú, irányított nyalábformálású, stúdióminőségű hárommikrofonos elrendezés.

Kamera: 1080p felbon­tású FaceTime HD-kamera M3 képjelfeldolgozó egységgel
WiFi: 802.11ax Wi‑Fi 6 vezeték nélküli hálózat, Kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n/ac szabvánnyal
Bluetooth: Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia

A doboz tartalma az alapmodell esetén: iMac, Magic Keyboard, Magic Mouse, 143 wattos hálózati adapter, hálózati tápkábel (2 m), USB‑C – Lightning kábel
A doboz tartalma a 4 USB-C kapuval rendelkező modellek esetén: iMac, Magic Keyboard Touch ID-vel, Magic Mouse, 143 wattos hálózati adapter, hálózati tápkábel (2 m), USB‑C – Lightning kábel
A doboz tartalma az egyedi konfigurációs modelljeink esetén: iMac, Magic Keyboard Touch ID-vel és számbillentyűzettel, Magic Mouse, 143 wattos hálózati adapter, hálózati tápkábel (2 m), USB‑C – Lightning kábel

Operációs rendszer: macOS Sonoma, benne többek között App Store, Könyvek, Naptár, Kontaktok, FaceTime, Lokátor, GarageBand, Otthon, iMovie, Keynote, Mail, Térképek, Üzenetek, Zene, Jegyzetek, Numbers, Pages, Photo Booth, Fotók, Podcastok, Megtekintő, QuickTime Player, Emlékez­tetők, Safari, Siri, Részvények, Time Machine, TV, Hangjegyzetek

Konfigurációk és vásárlás

A termékek egy év világszerte érvényes Apple garanciával érkeznek, amelyeket magyarországi fogyasztók számára - magánszemély nevére szóló számla esetén - további két év magyarországi garancia egészít ki összesen 3 évre. Cégek, intézmények, nem fogyasztói felhasználók az AppleCare Protection Plan segítségével bővíthetik ki az egy éves alap garanciát. Az AppleCare világszerte érvényes jótállás, tehát egy év után külföldön is ingyenesen javítják az esetegesen kiköltözött számítógépet.

Vonzó egyedi konfigurációk készletről

Alapmodellek (kettő USB-C kapu, Touch ID nélküli billentyűzet, Ethernet nélküli tápegység)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB alapmodell - zöld

Apple M3 chip 8 magos CPU-val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energiatakarékos maggal), valamint 8 magos GPU-val és 16 magos Neural Engine-nel
8 GB egyesített memória
256 GB-os SSD-tároló
Két Thunderbolt / USB 4 port
Magic Mouse
Magic Keyboard – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

511 803 Ft + áfa

Bruttó 649 990 Ft

(bruttó 25 902 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB alapmodell - rózsaszín

Apple M3 chip 8 magos CPU-val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energiatakarékos maggal), valamint 8 magos GPU-val és 16 magos Neural Engine-nel
8 GB egyesített memória
256 GB-os SSD-tároló
Két Thunderbolt / USB 4 port
Magic Mouse
Magic Keyboard – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

511 803 Ft + áfa

Bruttó 649 990 Ft

(bruttó 25 902 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB alapmodell - ezüst

Apple M3 chip 8 magos CPU-val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energiatakarékos maggal), valamint 7 magos GPU-val és 16 magos Neural Engine-nel
8 GB egyesített memória
256 GB-os SSD-tároló
Két Thunderbolt / USB 4 port
Magic Mouse
Magic Keyboard – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

511 803 Ft + áfa

Bruttó 649 990 Ft

(bruttó 25 902 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB alapmodell - kék

Apple M3 chip 8 magos CPU-val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energiatakarékos maggal), valamint 8 magos GPU-val és 16 magos Neural Engine-nel
8 GB egyesített memória
256 GB-os SSD-tároló
Két Thunderbolt / USB 4 port
Magic Mouse
Magic Keyboard – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

511 803 Ft + áfa

Bruttó 649 990 Ft

(bruttó 25 902 Ft × 36 hó Részletek)

Egyedi konfigurációk az alapmodellből alkotva. A legkedvezőbb árú iMac modell tárhelye, memóriája növelhető, illetve igényeinkhez alakíthatjuk a beviteli eszközöket is.

iMac 256 GB-os tárhellyel (négy USB-C kapu, Touch ID hitelesítés, Gigabit Ethernet a tápegységen)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - zöld

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - rózsaszín

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - ezüst

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - kék

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Egyedi színek hosszabb, 2-3 hetes szállítási idővel

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - sárga

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - narancssárga

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 256 GB (Touch ID) - lila

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
256 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 512 GB-os tárhellyel (négy USB-C kapu, Touch ID hitelesítés, Gigabit Ethernet a tápegységen)

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - zöld

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - rózsaszín

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - ezüst

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - kék

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

Egyedi színek hosszabb, 2-3 hetes szállítási idővel

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - sárga

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - narancssárga

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iMac 24" M3 8 GB / 512 GB (Touch ID) - lila

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
512 GB-os SSD-tároló
8 GB egyesített memória
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Magic Mouse
Magic Keyboard Touch ID-val – magyar
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

669 283 Ft + áfa

Bruttó 849 990 Ft

(bruttó 33 872 Ft × 36 hó Részletek)

iMac egyedi konfiguráció rendelési lehetőség

A kívánt színű gépet kiválasztva használja beépített konfigurátorunkat az összes elérhető opció kiválasztási lehetőségével!

Növelheti a tárhely méretét, a memória mennyiségét, eltérő billentyűzetet is választhat a géphez.

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - zöld (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - rózsaszin

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - ezüst (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - kék (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - sárga (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - narancssárga (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)

Testreszabható

iMac 24" M3 (Touch ID) - lila (CTO)

Apple M3 chip 8 magos CPU‑val (4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal), valamint 10 magos GPU‑val és 16 magos Neural Engine‑nel
Két Thunderbolt / USB 4 port
Két USB 3 port
Gigabites Ethernet
Termék részletei

590 543 Ft + áfa

Bruttó 749 990 Ft-tól

(bruttó 29 887 Ft × 36 hó Részletek)


Cégek, egyéni vállalkozások és önkormányzatok számára kedvező, tervezhető finanszírozási megoldás információ technológiai eszközök beszerzésére a konstrukció végén egyszerű megvásárlási lehetőséggel. 24 és 36 hónapos futamidővel.

Bővebb információk a lízing szolgáltatásról…