Twelve South Curve Flex

Állítható magasságú alumínium állvány a MacBook termékvonalhoz, amelynek a hátsó magassága 56 centiméterig, dőlésszöge 0° és 45° között módosítható.

Ár: bruttó 38 000 Ft


A Twelve South megalkotta a legrugalmasabb, legmagasabbra emelhető és mégis mobilis MacBook állványt, a Curve Flex terméket, amely fekete és fehér színben is elérhető.

A MacBook tulajdonosok számára megannyi állvány megoldás érhető el, ám ezek közül csak nagyon kevés olyan van, amelynek állítható lenne a magassága és dőlésszöge. Többnyire egy bizonyos beállítás szerint emelik meg a gépet, amely vagy megfelelő, vagy kompromisszumot vagyunk kénytelenek kötni. 

A Twelve South cég számos népszerű megoldást kínál az érintett vásárlói kör számára, és ebbe a körbe kapcsolódik a Curve Flex, amely a népszerű, de szintén kötött paraméterekkel rendelkező Twelve South Curve terméknek a rugalmasabb változata. 

A Twelve South Curve Flex félkörös alakzatot képez, és két helyen csuklókkal van ellátva, amelyek révén megemelhető a háta, vagy a háta és az eleje is. Ha gépelni szeretnénk a Mac saját belső billentyűzetén, lehetőségünk van csak a Curve Flex hátsó részét emelni, ám ha külső billentyűzetet és egeret vagy ujjkövetőt használunk, akkor a termék elejét és hátát is meg lehet emelni, amely révén a hátsó magasság akár 27 centiméterre is emelkedhet. 


A termék fő jellemzője a rugalmasság: felső része szilikonnal van bevonva, amely teljes mértékben gátolja a csúszást, az első része pedig stabilan megfogja a gépet, hogy az ne tudjon leesni az állványról. Csuklói révén stabilan megtartja azt a dőlésszöget, amelyben használni kívánjuk. Más-más magasságot alkalmazhatunk olyankor, amikor csak nézni szeretnénk valami mozgóképet a kijelzőn, és amikor dolgozunk a gépen. 

A Twelve South Curve Flex összecsukhatósága révén szállítható: a gyártó egy fekete színű tokot is biztosít mellé, amelyben összecsukott állapotban kényelmesen elszállíthatjuk magunkkal, hogy másik helyszínen vegyük igénybe a tudását. 

Külső billentyűzettel és egérrel vagy ujjkövetővel használva megszűnik az a jelenség, hogy előre hajolva kell használnunk a MacBook Pro modellt munka közben, így kímélhetjük a nyakunkat és a hátunkat, egészségesebb testtartás mellett használhatjuk a számítógépet. 

A Twelve South Curve Flex a géppel érintkező részei mellett az összecsukás által érintett részein is szilikon támasztékokkal van ellátva, hogy a fém elemek ne érintkezzenek, és a minőségi fényezés ne sérüljön. 

Részletes technikai paraméterek

A csomagban: Curve Flex állvány, neoprén utazó tok, hatszög alakú szorító eszköz

Szélesség: 264 mm
Magasság összecsukva: 30 mm
Maximális magasság szétnyitva: 274 mm
Mélység: 224 mm

Lábak közötti távolság: 185 mm

Tömeg: 794 gramm

Kompatibilis minden mobil számítógéppel maximum 3175 gramm tömegig és 21,9" kijelző átlóig.