Twelve South Curve és Curve SE

Egy darab alumínium test speciálisan hajlítva a MacBook termékvonal elegáns, kedvező dőlésszögben való megtartására fekete színben.

Ár: bruttó 18 990 Ft


Az amerikai Twelve South cég számos látványos állványt készített az elmúlt években, amelyek között vannak olyanok, amelyek a külső billentyűzettel való használatot támogatják - ilyen a HiRise és a GhostStand -, illetve olyanok is, amelyek a Mac saját billentyűzetének használatára adnak módot - ilyen a ParcSlope. A gyártó legújabb terméke, a gyönyörű fekete színű Curve az előbbi kategóriába sorolható, különlegessége pedig, hogy egyetlen alumínium darab speciálisan formált példányaként ipari remekműnek számít. 

A Twelve South Curve gyönyörű kialakítású termék, amely jól illeszkedik a gyártó több más termékéhez, és remekül mutat egy MacBook Air vagy MacBook Pro alatt. Az állvány kimondottan a külső billentyűzettel és egérrel vagy ujjkövetővel való használathoz ideális, mivel finoman megemeli a gép elejét és hátát. A dőlésszög jóvoltából akár az állványra helyezett gép billentyűzetét és ujjkövetőjét is használhatjuk, bár a magasság miatt ez némileg nehezebb használati mód, mint a kényelmes külső perifériák igénybe vétele. 

Az állvány használata révén a MacBook Air vagy MacBook Pro nem csak elhelyezkedik az asztalunkon, hanem lebeg fölötte bámulatos letisztultsággal. A gép alsó részének 70%-át szabadon éri a levegő, ezáltal az eszköz szellőzése ideálisabbá válik, a kijelző figyeléséhez pedig nem kell lehajolnunk, hanem kényelmesen tarthatjuk a fejünket, kímélve a nyakunkat a munka vagy szórakozás közben. 

A régi Mac felhasználók számára a Twelve South Curve alakja és megjelenése ismerős lehet. Bizony, a termék kísértetiesen hasonlít a legelső MacBook állványhoz, a Griffin Technology által 2003-ban bemutatott iCurve termékhez. Az egységet Andrew Green, a Twelve South későbbi alapítója tervezte, aki tizenöt évvel később újragondolta terveit, és korszerű alapanyagból alkotott egy méltó utódot az egykori műanyag terméknek. 

A Curve biztonságos tartó megoldás: nem csak masszívan tapadó gumiburkolata van, hanem az elején finoman felhajlik, ezáltal nem lehetséges, hogy a gép előre csúszva esetleg megsérüljön. 

A Twelve South Curve remekül illeszkedik a gyártó más termékeihez, segítve az egységes arculat megteremtését az íróasztalunkon. A fekete eloxált alumínium állvány jól mutat a Beats fejhallgatónk töltését is garantáló Twelve South Fermata fejhallgató állvány, vagy a Twelve South HiRise Duet iPhone + Apple Watch töltőállvány mellett. 

Technikai paraméterek

Magasság: 14,9 centiméter
Szélesség: 26,3 centiméter
Mélység: 22,2 centiméter
Tömeg: 650 gramm