Apple USB‑C – Apple Pencil adapter

Az Apple Pencil 1. generációjának USB-C kábelvégről való töltését és az iPad 10. generációs modellhez való párosítását segítő Apple kiegészítő fehér színben.

Ár: bruttó 4490 Ft


Az Apple Pencil 1. generációja Lightning csatlakozóval rendelkezik, azon keresztül tudjuk párosítani a kompatibilis iPad modellekhez, illetve a töltése is azon keresztül történik. 

Az Apple 2022. őszén bemutatta az iPad 10. generációját, amely jól indokolható módon szakított a Lightning csatlakozóval, és az iparági szabvány USB-C kapura tért át, amely már évekkel ezelőtt forradalmasította a Mac gépeket, az iPad Pro, iPad Air és iPad mini termékvonalat is. Az iPad 10. generáció azonban továbbra is az Apple Pencil 1. generációval maradt kompatibilis, így az Apple kiadott egy adapter megoldást, amely meglévő régebbi Apple Pencil 1 készülékek párosítását teszi lehetővé az új iPad modellekhez egy USB-C kábel segítségével, továbbá módot ad az Apple Pencil 1. generációs töltésére akár az iPad 10. generációs modell USB-C kábelével is, ha ezt a kis toldalékot a kábel végére húzzuk. 

Ennek az USB-C Apple Pencil adapter terméknek mindkét oldala bemenet: az egyik oldala egy szabvány USB-C, a másik pedig Lightning. Az Apple ezt a terméket az iPad 10. generációs modellhez kínálja az Apple Pencil 1. generációs kiegészítő csatlakoztatására és töltésére. Más modellekkel hivatalosan nem kompatibilis.

Kompatibilis

iPad 10. generációs modellekkel