Satechi USB-C autós töltő

36 Watt összteljesítményű szivargyújtó töltő egy darab USB-C (24W) és egy USB-A (12W) foglalattal.

Indulóár: bruttó 9990 Ft-tól

A MacBook modellekkel megindult USB-C váltás sokféle pozitív hozadékkal rendelkezik, amelyeknek csupán egyike a minden eddiginél vékonyabb, elképesztő átviteli sebességet nyújtó csatlakozó felület - másik előnye, hogy az USB specifikáció jóvoltából viszonylag könnyen megvalósítható a készülékek autóban való töltése is. E célra alkotott egy remek univerzális megoldást az San Diegóban tevékenykedő Satechi cég, amely az első USB-C autós töltőt dobta a piacra. 

A Satechi USB-C autós töltő a gépkocsik szivargyújtó foglalatába illeszkedik: külső részének átmérője 2,57 centiméter, míg a hossza 8,48 centiméter. Emiatt egyes autók foglalatából kiemelkedik, ám a mélyebb foglalatokba is beér. 

Töltő képessége kifejezetten az Apple világ számára optimalizált: az USB-A töltő foglalata 12 Watt teljesítményt biztosít, amely kiváló az iPad Pro, iPad Air és iPad mini modellek számára, illetve tölthetünk vele iPhone készülékeket is a lehető leggyorsabban. Az USB-C kapu ennek háromszorosát, 36 Watt teljesítményt biztosítja, amely bőven kielégíti a gyárilag 29 Wattos töltővel szállított MacBook modellek áram igényét. Ezzel a szállítás közben nem csak használni tudja egy utas a gépet, de fel is töltődik közben. 

Megjegyzés: A MacBook Pro 13” (Late-2016 vagy újabb) gépek 61 Wattos, illetve a MacBook Pro 15” (Late-2016 vagy újabb) modellek 87 Wattos töltője ennél lényegesen nagyobb teljesítménnyel tölt, így ezen gépeket ugyan képes tölteni az autós töltő, ám a gyári töltőjüknél lassabb tempóban. 

A kaliforniai Satechi természetesen ügyel arra, hogy az arculati elemekhez illeszkedő terméket kínáljon: az asztroszürke készülékekhez fekete alapszínű, asztroszürke végű töltőt használhatunk, amelyhez ezüst-fehér példány, és arany-fehér társul, azaz a MacBook és iPad Pro modellek fő színeit megtaláljuk a töltő kínálatban. 

A Satechi USB-C autós töltő megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Satechi USB-C 72 Watt autós töltő - ezüstszürke

72 Watt összteljesítményű szivargyújtó töltő egy darab USB-C (60W) és egy USB-A (12W) foglalattal.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

10 228 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft

Satechi 40 Watt duál USB-C autós töltő

Kettő darab 20 Wattos USB-C töltőkapuval rendelkező USB-C autós töltő.
Összteljesítmény 40 Watt.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft