LMP USB-C mini dokk

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal.

Ár: bruttó 24 990 Ft

A svájci LMP egyik legsokoldalúbb USB-C megoldása már-már felér egy dokkoló egység tudásával: memóriakártya olvasók, klasszikus USB-A kapuk, Ethernet és HDMI is található rajta, miközben természetesen tölthetjük is rajta keresztül a Mac-et. 

Az LMP USB-C mini Dock az USB 3.1 szabvány szerint készült, annak tápellátási paramétereit és 10 Gb/s átviteli sebességét képes kiaknázni. A Mac USB-C kapuját foglalja le, és mivel rajta található egy USB-C kapu, így a MacBook modellek használat közbeni töltése is megoldott. 

A szűkebb oldalán az akár 49 Wattos töltésre szolgáló USB-C átviteli kapu mellett egy normál méretű SDXC és kicsiny mikró-SD kártya olvasó foglal helyet, így nagyobb és kisebb méretű kártyát is használhatunk vele egyszerre. Rövid USB-C kábele révén kényelmesen tudjuk a Mac mellé helyezni. A kábellel szemközti oldalán a Gigabit Ethernet csatlakozó található, amely nevének megfelelően 1 Gbit/s átviteli sebességet kínál. 

A vastagabb előoldalon három darab USB 3.0 kapu kapott helyet, amelyek segítségével külső meghajtót, nyomtatót, USB-kulcsot csatlakoztathatunk a Mac-hez a hagyományos USB-A szabványnak megfelelően. Ezek 5 Gb/s átviteli sebességet kínálnak.

Szintén ezen az oldalon található a HDMI 1.4 port, amely segítségével kijelzők és kivetítők csatlakoztatására nyílik lehetőség. Az LMP USB-C mini DOck a 4K felbontású (3840 x 2160 képpont, 2160p) kijelzőket 24, 25 vagy 30 Hz képfrissítési rátával képes kezelni. A kisebb felbontások esetén, például 2560 x 1440 képpontnál a 60 Hz-es frissítésre is mód van. 

LMP USB-C mini dokk - ezüstszürke Akció

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal. Ezüstszürke színben
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

19 677,17 Ft + áfa

Bruttó 29 990 Ft

Bruttó 24 990 Ft

LMP USB-C mini dokk - asztroszürke Akció

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal. Asztroszürke színben
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

19 677,17 Ft + áfa

Bruttó 29 990 Ft

Bruttó 24 990 Ft