iPad Pro 12,9" Smart Folio

Elő- és hátoldali védőtok az iPad Pro 12,9" modellekhez többféle színben az Apple-től kellemes tapintású poliuretán anyagból.

Indulóár: bruttó 39 990 Ft-tól


A piacon jelen lévő számtalan iPad tok közül általában mindig az Apple megoldásai nyújtják a legpraktikusabb használati élményt. Így van ez az iPad Pro modellek esetén is, amelyekhez a cég nem csak a népszerű Smart Keyboard Folio termékcsaládot alkotta meg, hanem azok számára, akik nem igényelnek billentyűzetet, bemutatták a Smart Folio nevű kihajtható, elő- és hátoldali védelmet is biztosító, mágnesesen csatlakozó tokot, amely kiválóan illeszkedik a termékre, szabadon hagyja azt a részt, ahol az Apple Pencil kapcsolódik, és érvényesülni engedi az iPad Pro lapos profilú széleit.

Az iPad Pro Smart Folio nem kifejezetten az ütésállóságra van megalkotva, sokkal inkább demonstrációja az Apple innovatív megoldásainak. A hátoldal mágneses pontjaihoz illeszkedő tok egyrészt a legelegánsabb konstrukció, mivel nincsen széle, ami megkapaszkodik az iPadben, hanem észrevétlenül illeszkedik a készülékhez. A tok vékonysága azt a minőséget emeli ki, amely az Apple termékekre általánosan jellemző, miközben egyfajta plusz merevséget is kölcsönöz a terméknek, így ha táskában viseljük, szilárdabb, ellenállóbb a nyomással szemben a tokban, mint anélkül.

Az iPad Pro Smart Folio természetesen biztosítja azokat az alapvető szolgáltatásokat, amiket a Smart Cover sorozatnál megszokhattunk, vagyis az előlap állványként hajtogatható, és persze mágnesesen ébreszti és altatja a készüléket.

iPad Pro 12,9" (4., 5., 6. generáció, de kompatibilis a 3. generációval is)