Apple Watch Series 9

A világ legsikeresebb okos órája fitnesz és egészség funkciókkal, mint EKG, véroxigénszint-mérés és hőmérő. Alumínium és acél kivitelben.

Indulóár: bruttó 189 990 Ft-tól


Az Apple Watch GSM képességgel rendelkező változata immáron a Telekom hálózatán virtuális SIM előfizetéssel igénybe vehető, illetve számos olyan előfizetés is létezik, amelyhez ingyenesen van mód virtuális SIM társítására, tehát felármentesen tudjuk használni ezt a szolgáltatást. Alap kiszerelésben 990 Ft-os havidíjért van lehetőségünk ilyen SIM előfizetésére.

Az iJoe.hu kínálatában az Apple Watch Series 6 rozsdamentes acél GSM változatai, és alumínium kivitelű GSM változatai is elérhetőek.

vSIM

Az Apple Watch Series 6 virtuális SIM kártyával, úgynevezett vSIM kártyával konfigurálható, amelynek megoldása páratlanul elegáns és az Apple-re valló egyszerűséggel véghez vihető.

A konfigurálás az iPhone felületén a Watch alkalmazásban történik: itt a Mobile Data / Mobil adathálózat elemre bökve tudjuk kiválasztani a szolgáltatónkat (ez jelenleg kizárólag a Telekom), és végrehajtani a konfigurálást. A szolgáltatás igénybevételéhez csak Európából származó Apple Watch Series 6 használható, az eltérő régiókból származó órákon nincsen és az Apple irányelve alapján később sem lesz lehetőség a funkciót aktiválni.

Telefonálás

Többségünk mindig magánál hordja a telefonját, de adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor az kinn marad a táskában, a karóránk azonban rajtunk van, és hasznos lehet, ha elérhetőek maradunk. Az Apple Watch Series 6 GSM képességének fontos előnye, hogy az elérhetőségünk szinte 100%-os marad, így a munkánk megköveteli a gyors reakciót és a magas hányadú elérhetőséget, akkor az Apple Watch révén fokozhatjuk ezen paraméterünket anélkül, hogy az iPhone-t veszélyes helyzetekbe kellene belevinnünk. Egy labdázás a Balaton sekély vizében, hódeszkázás a téli hegyekben, és sok olyan szituáció van, amikor a telefon nincsen kéznél, mert óvjuk az épségét, de a karóránkat viseljük. A GSM képesség révén ilyenkor is elérhetőek tudunk maradni, és nem maradunk le fontos feladatokról azért, mert a szabadidőt tartalmas kikapcsolódással töltjük. 

Apple Music - Mindig bekapcsolva

Az Apple Watch Series 6 GSM képességének egyik legfőbb előnye talán nem is annyira a telefonálás, mint a mobilinternet megosztás lehetősége a zenehallgatás kényelméhez. Az Apple Music lelkes felhasználói számára elképesztő kényelmet jelent, hogy AirPodsfülhallgatójukkal párosított órájukról a világ zenetermésének markáns kivonatát kínáló Apple Music szolgáltatáshoz bárhol hozzáférnek, ahol mobilinternet térerő elérhető, és hallgatni tudják a muzsikáikat anélkül, hogy azokat áttöltötték volna az Apple Watch belső tárhelyére.