Apple Watch Series 9

A világ legsikeresebb okos órája fitnesz és egészség funkciókkal, mint EKG, véroxigénszint-mérés és hőmérő. Alumínium és acél kivitelben.

Indulóár: bruttó 189 990 Ft-tól


Az Apple Watch Series 7 karórák felső kategóriás modelljei, amelyek beépített GSM képességgel is rendelkeznek, a prémium érzet és különleges megjelenés érdekében rozsdamentes acélból készülnek. A Magyarországon 2020. áprilistól bevezetésre került GSM képesség pedig azért bámulatos, mert a készülék viszonylag kis mérete ellenére az Apple bele tudott sűríteni egy összetett antenna rendszert az eszközbe, és a kerámia hátlapnak köszönhetően a vételi minőség is fejlődött az óra elődjéhez képest. A jobb hangszórók és precízebb mikrofon pedig élvezhető beszélgetést kínál.

Az Apple Watch Series 7 nemesacél tokozású változat fényes kivitelű, vagyis az ezüst verzió igazán ragyogó megjelenésű, a fekete változat finoman csillogó, míg az arany verzió valóban azt az érzetet kelti, mintha nem is színezett acél lenne, hanem valódi színarany. 

Az acél számos kedvező paraméterrel rendelkezik, amely okán az Apple ezt az anyagot választotta a magasabb kategóriás órái számára. A gyártás során folyékony anyag a megszilárdulás után speciális módon megedzésre kerül, rozsdamentes változata pedig ellenálló a korrózióval szemben, és persze kevésbé érzékeny a karcokra.

Az Apple Watch burkolat kimarása egy különlegesen precíz, az Apple által tervezett, 12 lépésből álló folyamat eredménye. Ennek végén az anyagot tökéletesen tükörsimára polírozzák, illetve az arany és fekete színű példányokat csillogó, a szénszálas fóliára hasonlító bevonattal látják el, így adva eltérő színt a készüléknek. Az ezüstszürke változat a fém természetes színében pompázik.

Az acél kivitelű órák színben illeszkedő, gyönyörű megjelenésű milánói lánc szíjjal elérhetőek, hogy az ízlésünkhöz leginkább illeszkedő órát tudjuk választani. A milánói lánc az Apple által tervezett, különlegesen finom szövésű, remek hajlékonyságú, szintén rozsdamentes acél alapanyagú szíj megoldás, amely bármely csuklóra illeszkedik, köszönhetően a kényelmes mágneses csatnak. Mivel ez a rész is rozsdamentes acél, így az óra vízállóságához illeszkedően bevihetjük strandoláshoz a vízbe, illetve könnyedén tisztíthatjuk, ráadásul a nyári időszakban optimálisan szellős, szemben más szíj típusokkal.