AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábel

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez is igazoldó HDMI 2.0 szabványú kábel az Apple TV 4K modellekhez HDR támogatással, 18 Gb/s sávszélességgel, Audio Return Channel támogatással.

Indulóár: bruttó 10 000 Ft-tól

Az Apple TV 4. generációjának bemutatásával az Apple világ áttért a korábbi HDMI 1.4 szabványról a nagyobb sávszélességű, több színt átvinni képes HDMI 2.0 szabványra. Ezen új szabványhoz az Apple maga már nem kínál kábelt, ám olyan kiemelkedő minőségű, neves kábelgyártók, mint az AudioQuest már ideje korán bemutatták idevágó terméküket, így például az AudioQuest Pearl nevű HDMI 2.0 kábelt, amely Mac-hez, Apple TV-hez, de a Sonnet Thunderbolt 3 Duál HDMI 2.0 Adapterhez is remek kiegészítő 0,6 métertől 15 méter hosszúságig.

Az AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábelei hosszú szálú rézkábelből készülnek, azaz a vezetést stabil, egyetlen egységből készült kábel végzik, nem pedig rövidebb kábelek kerültek összeillesztésre. Ez különösen a hosszabb kábelek esetén fontos paraméter, amely egyértelműen a minőséget javítja, és a névleges átviteli sávszélesség gyakorlati fenntartását is célozza. Az AudioQuest - a nevének megfelelően - komoly gondot fordít arra a paraméterre is, hogy a hang az audiofil igényeknek megfelelően kerüljön továbbításra, vagyis az átviteli jelveszteség minimalizálva van, az interferencia kizárására pedig többféle réteg tesz jószolgálatot. 

A HDMI kábelek többsége Ethernet alapú átvitelt valósít meg, vagyis hálózati kábel, amelynek átviteli sávszélessége is ilyen módon kerül mérésre. Ez alapján az AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábeli 18 Gb/s átviteli sávszélességet kínálnak. A termék támogatja továbbá az Audio Retun Channel funkciót, amely révén például erősítők, hangtechnikai berendezések kapcsolhatóak ki és be az alapján, hogy egy másik egység ilyen irányú jelet továbbít a kábelen keresztül. 

Az első osztályú réz összetevők mellett kiemelten fontos paraméter a szigetelés, amely terén az AudioQuest a polietilén habszivacsos megoldást alkalmazta. Ez a vezetésre teljesen alkalmatlan anyag jó szolgálatot tesz a szigetelés terén, miközben rugalmassága révén a kábel hajlékonyságát is fenntartja.

A szórakozáson túl az AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábelei alkalmas a Mac-hez kapcsolva 4K kijelzők meghajtására. A kábel a forrástól függően támogatja a 60 Herzes képfrissítést, illetve a Final Cut Pro és egyéb professzionális alkalmazásokból a 4:4:4 videó visszajátszását. 

Az Apple TV aktuális generációi számára előny, hogy a HDMI 2.0 szabvány a nagy dinamikatartományú felvételeket is képes átjátszani, vagyis megfelelő megjelenítővel az új szabványoknak megfelelő, részletgazdagabb, színesebb képet élvezhetjük az Apple TV-hez kapcsolt televízión az AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábelei jóvoltából. 

Az AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábelek megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábel (1m)

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez is igazoldó HDMI 2.0 szabványú kábel az Apple TV 4. generációs modellekhez HDR támogatással, 18 Gb/s sávszélességgel, Audio Return Channel támogatással. 1 méter hosszúságban prémium réz alapanyagból.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

7874 Ft + áfa

Bruttó 10 000 Ft

AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábel (1,5m)

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez is igazoldó HDMI 2.0 szabványú kábel az Apple TV 4. generációs modellekhez HDR támogatással, 18 Gb/s sávszélességgel, Audio Return Channel támogatással. 1,5 méter hosszúságban prémium réz alapanyagból.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

10 236 Ft + áfa

Bruttó 13 000 Ft

AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábel (2 m)

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez is igazoldó HDMI 2.0 szabványú kábel az Apple TV 4. generációs modellekhez HDR támogatással, 18 Gb/s sávszélességgel, Audio Return Channel támogatással. 2 méter hosszúságban prémium réz alapanyagból.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

12 598 Ft + áfa

Bruttó 16 000 Ft

AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábel (3 m)

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez is igazoldó HDMI 2.0 szabványú kábel az Apple TV 4. generációs modellekhez HDR támogatással, 18 Gb/s sávszélességgel, Audio Return Channel támogatással. 3 méter hosszúságban prémium réz alapanyagból.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

16 535 Ft + áfa

Bruttó 21 000 Ft

AudioQuest BlueBerry HDMI 2.0 kábel (5 m)

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez is igazoldó HDMI 2.0 szabványú kábel az Apple TV 4. generációs modellekhez HDR támogatással, 18 Gb/s sávszélességgel, Audio Return Channel támogatással. 5 méter hosszúságban prémium réz alapanyagból.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

27 559 Ft + áfa

Bruttó 35 000 Ft