Satechi 200W USB-C 6-portos GaN töltő

Hat darab USB-C kapuval szerelt gallium-nitrid technológiás töltő, amely felső két kapuja USB-C Power Delivery 3.1 megfelelőségű, míg alsó négy portja USB-C Power Delivery 3.0 megfelelőségű.

Ár: bruttó 50 000 FtA töltési technológiát forradalmasító gallium-nitrid (GaN) megoldások körében a Satechi is bemutatta a maga kiváló termékeit, amelyek velejárója a nagy hatékonyságú töltés jóval kisebb méretbe sűrűsödve. A GaN tranzisztorok áteresztő képessége nagyobb a korábbi technológiáknál, ezáltal jóval magasabb hatékonysággal működnek. Az akár 93% hatásfoknak köszönhetően kisebb méretű termékeket alkalmazhatunk azonos vagy akár nagyobb töltési teljesítmény elérésére. 

Az Apple aktuális modern számítógépei hatalmas teljesítményükkel összefüggésben nagyobb tápellátást is igényelnek, másrészről pedig támogatják a gyorstöltést, amely révén dinamikusabban képesek újra nagyobb kapacitást magukba szívni. 

A Satechi 200 Watt USB-C GaN töltő a két igényt egyesítve képes kiemelkedő töltést biztosítani hatalmasnak mondható, 200 Watt összteljesítményével, amelyet ráadásul intelligensen képes szabályozni attól függően, hogy mennyi és milyen készülék van hozzácsatlakoztatva. Mindezt a megszokott alumínium burkolatú sötétszürke fém kivitelben kínálja fekete előoldali felülettel. Ez a töltő egység is folyamatosan élénk fénnyel világít, ha áram alatt van, amely a Satechi termékek esetén elkerülhetetlen paraméter. (A fény nem kapcsolható ki, így akit zavar egy folyton világító LED, annak ez a termék nem válik kívánatossá.)

A számozott jelölésű töltők közül a legfelső (PD1) akár 140 Watt teljesítményt tud biztosítani. Mindig ez a legnagyobb hatékonyságú töltőport, tehát a MacBook Pro 16” modellt például ide érdemes bekötni. Ez a kapu legalább 65 Watt töltést akkor is biztosít, ha mind a hat port használatban van, tehát nem hagyja lemerülni a gépünket.Rendelkezik CE- és ETL-tanúsítványokkal, valamint a túláram elleni védelemmel is, hogy hatékony és biztonságos töltést biztosítson a csatlakoztatott eszközök számára. Javasoljuk a minősített töltőkábelek alkalmazását (akár a Satechi saját kínálatából), hogy biztosítsuk a gazdaeszköz maximális biztonságát.