Satechi 30 Watt USB-C GaN Wall Charger

Kis méretű, nagy teljesítményű gallium-nitrid technológiás európai szabványú falitöltő 30 Watt töltési képességgel MacBook Air, iPad és iPhone modellekhez.

Ár: bruttó 9990 Ft


Rendkívül kompakt, mégis számos eszközünk számára kielégítő töltést biztosító falitöltőt alkotott a Satechi: a 30 Wattos USB-C GaN töltő nem csupán kicsi, de USB-C Power Delivery megfelelőségű, így a legkedvezőbb árú kiegészítője számos Satechi MagSafe töltőállványnak, amely ilyen töltési technológiát támogat, és akár egy MacBook Air is tölthető a segítségével. 

A Satechi úttörő a nagy hatékonyságú gallium-nitrid töltők gyártása terén. A GaN tranzisztorok áteresztő képessége nagyobb a korábbi technológiáknál, ezáltal jóval magasabb hatékonysággal működnek. Az akár 93% hatásfoknak köszönhetően kisebb méretű termékeket alkalmazhatunk azonos vagy akár nagyobb töltési teljesítmény elérésére. 

A Satechi 30 Wattos USB-C GaN fali töltő nem csupán egy roppant elegáns megjelenésű töltő megoldás az európai konnektorokba, amely képes gyorstölteni az iPhone modelleket, és ellátja töltési teljesítménnyel az iPad Pro és MacBook Air modelleket is, de akár a Satechi több eszköz számára használható töltő megoldásait is kielégítő teljesítménnyel látja el. 

Kiemelkedő képessége abban rejlik, hogy az iparág által szabványként meghatározott USB-C Power Delivery technológia támogatása révén megannyi eszközzel használható, amelyek erre a technológiára építenek. A szabványok jelentősége az, hogy márkától függetlenül leírnak egy követendő technikai irányvonalat, amely révén az eszközök együtt képesek működni. Az Apple, bár megfelelnek a termékei a szabványban foglaltaknak, nem minősíti a termékeit, így a cég olykor erősen árazott fehér töltőitől számos, a piacon elérhető kiegészítő nem fogad el töltést, mivel nem USB-C Power Delivery megfelelőségűek. A Satechi tudatosan törekszik arra, hogy töltőit ellássa ezzel a minősítéssel, amely garantálja azt, hogy nagyobb teljesítmény igény esetén is megbirkóznak a szükséges áram leadásával, ugyanakkor nem melegednek túl és nem tesznek kárt az eszközökben. 

A Satechi számos kiegészítője, mint a kettő az egyben MagSafe asztali állvány, vagy a roppant praktikus három az egyben asztali töltőállvány konstrukció is USB-C kapuval rendelkezik, és USB-C Power Delivery töltőn át látható el árammal. Ezekhez a termékekhez is tökéletes kiegészítő a Satechi 30 Watt USB-C GaN fali töltő. 

Az eszköz kiváló mobil megoldás is: rendkívül kis mérete révén könnyedén el tudjuk magunkkal vinni, hogy bárhol tölteni tudjuk az iPad Pro vagy iPhone készülékünket akár gyorstöltéssel is. A töltő a Satechi saját kábeleihez remekül illeszkedve működik együtt velük, de természetesen az Apple kábeleivel való használatra is alkalmas. A gyorstöltés révén akár 30 perc alatt nulláról 50%-ra tölthetünk fel egy újabb iPhone készüléket.

A Satechi 30 Watt USB-C GaN fali töltő említett kis mérete pedig magáért beszél: 4,57 cm x 3,88 cm x 2,69 cm a kiterjedése, és mindössze 42,5 gramm a tömege.