Satechi 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand

Három az egyben töltő megoldás MagSafe iPhone töltőállvánnyal, AirPods Qi töltővel és Apple Watch mágneses töltődokkal.

Ár: bruttó 39 990 Ft


A Satechi Trio az iparág egyik legnépszerűbb tripla töltő megoldása volt az utóbbi években, amely egyszerre képes iPhone, AirPods és Apple Watch töltésére. A gyártó ezt a népszerű terméket gondolta tovább, kiaknázva a MagSafe töltési lehetőség nyújtotta páratlan lehetőségeket, és alkotta meg a Satechi 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand nevű termékét, amely jóval kisebb alapterületen nyújt hasonlóan hatékony töltést a gyártó bármelyik USB-C Power Delivery minősítésű töltőjével kiegészítve.

A Satechi 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand egy 15 x 14 centiméteres területű lekerekített téglalap, amelyből kiáll az iPhone megtartására alkalmas mágneses tartó állvány - ez az iPhone 12 szériában bemutatott MagSafe képességgel bír, vagyis mágnessel megtartja és a Qi töltés számára tökéletes helyzetbe pozicionálja az iPhone készüléket. A MagSafe töltés tokon át is működik, amennyiben MagSafe képességű tokot használunk, mint az Apple bőr- és szilikontokjai, vagy éppen az AIINO Frozen termékcsalád

Megjegyzés: A MagSafe töltés nem működik az iPhone 12 előtti készülékekkel, de ahhoz a Satechi kínál egy ragasztótappancsot, amelyet alkalmazva meg tudjuk oldani a mágneses rögzülést.

Az iPhone töltő állvány előnye, hogy a 7,5 Wattos Qi töltés mellett olyan pozícióban tartja a készüléket, amely révén a bejövő hívásokat jól látjuk, hiszen a készülék nem fekszik, hanem a kijelzője látható pozícióban van. A mágneses tartó képes függőlegesen és vízszintesen is megtartani a készüléket, vagyis akár egy Facebook videó kényelmes, kéz használata nélküli megnézésére is alkalmassá teszi az iPhone-t.

A 7,5 Wattos töltés alacsonyabb, mint az Apple MagSafe termékei által kínált maximum, de az akkumulátorok számára kíméletesebb a lassabb töltés, így hosszabb távon nem hátrány, ha nem töltődik olyan gyorsan a készülék. Aki azonban gyorstöltőt keres, annak az Apple saját MagSafe kábele egy Twelve South Forté MagSafe töltőállvány kombinációja az ideális megoldás, mivel a Satechi töltőállványok mindegyike 7,5 Wattnál tetőzik.

Az iPhone töltés mellett a Satechi 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand rendelkezik egy Qi bölcsővel, amely az AirPods Pro, AirPods 3. és a vezeték nélküli töltőtokos AirPods 2 modellek töltésére alkalmas, illetve bármely kis méretű Qi töltős eszköz számára is. Ez 5 Watt töltésre képes, amely az AirPods termékvonal számára bőségesen megfelelő. 

Lecsatolható, biztonsági okokból külön egységet képező elem az Apple Watch mágneses töltőkorong, amely kiáll az állványból, így egyrészt támogatja a Night Stand / Éjjeli szekrény módot, vagyis éjjel megbökve fekete alapon zöld színű óra kijelzést láthatunk. Másrészt az olyan szíjakkal is együtt használhatjuk, amelyeket nem lehet kétté bontani, csak lazítani, mint az Apple rozsdamentes acél láncszemű szíja

Az Apple Watch töltő rész 2,5 Watt töltést biztosít, amely szintén kíméletes, az óra számára elegendő töltést jelent.

Fontos kiemelni, hogy a Satechi 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand egység USB-C kábelt tartalmaz csupán, töltőt nem. Ahhoz, hogy használni tudjuk, szükségünk van egy USB-C Power Delivery szabványú töltőre - ilyenek alapvetően a Satechi saját töltő megoldásai az egészen kedvező árú modellektől a csúcskategóriás modellekig egyaránt. Az Apple saját USB-C töltői, bár specifikációk szerint megfelelnek a USB-C Power Delivery technológiának, nem minősíttette őket az Apple, így nem alkalmasak az ilyen kiegészítők tápellátására! 

Satechi USB-C Power Delivery töltő megoldások a kínálatunkban:

Satechi 20 Watt USB-C Power Delivery fali töltő

Satechi 30W Dual-Port Wall Charger

Satechi 30 Watt USB-C GaN Wall Charger

Satechi 100 Wattos USB-C GaN falitöltő

Satechi 200W USB-C 6-portos GaN töltő

A Satechi 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand elegáns és praktikus töltő megoldás, amely kis helyet kér csupán az asztalunkból vagy éjjeli szekrényünkből, kiválóan alkalmazza az Apple eszközök képességeit, és kíméletesen képes tölteni az akkumulátorokat, hogy azok a hirtelen áramfelvétel helyett a hosszabb élettartam érdekében lassabban töltődhessenek.