Apple 35 Watt USB-C kétportos töltő [MNWP3ZM/A]

Kettő darab USB-C töltő kapuval rendelkező, a régió szabványának megfelelő, cserélhető fejjel rendelkező Apple töltő Mac gépekhez és iPad modellekhez.

Ár: bruttó 27 990 Ft


Apple 35 Watt USB-C kétportos töltő [MNWP3ZM/A]

Az Apple a teljesen újratervezett MacBook Air modellekkel párhuzamban egy roppant praktikus, kettő darab USB-C kaput kínáló, cserélhető fejes falitöltőt is bemutatott, amely akár 35 Watt összteljesítménnyel képes tölteni egyszerre két eszközünket, például egy Mac-et és egy iPhone készüléket is. 

Az Apple 35 Wattos kétportos USB-C hálózati adapter (MNWP3ZM/A) a cégtől megszokott, hófehér színű, fényes kivitelű konstrukció, rajta kettő darab, szabványos USB-C kapuval. A termék európai töltőfejet tartalmaz, amely igény esetén a világ különböző régióinak töltőfejeire is cserélhető - ez például a külön megvásárolható Apple világjáró villásdugó készletből érhető el. A fej egyszerűen egy felfelé irányuló határozott mozdulattal távolítható el, és ezzel ellentétes módon helyezhető a töltőre az eltérő szabványú fej.

A tápfej akár földelt táphosszabbító kábelre is cserélhető, amely szintén elérhető fehér színben az Apple kínálatában. Így ha földelt kábelt szeretnénk használni, erre is mód van az Apple kábele révén.

Köszönhetően az USB-C kapcsolatnak, 30 Watt teljesítménnyel tudjuk tölteni a MacBook Air modelleket, a másik port segítségével pedig 5 Watt teljesítménnyel táplálhatunk egy iPhone készüléket, iPad mini vagy iPad modelleket, illetve Apple Watch készüléket is. Az Apple immáron minden termékéhez USB-C végű töltőkábeleket csomagol, így minden termékhez elérhető a töltést biztosító USB-C kábel. 

Az Apple 35 Wattos kétportos USB-C hálózati adapter (MNWP3ZM/A) természetesen alkalmas az iPad Air és iPad Pro modellek nagyobb teljesítményű töltésére is, és ezen eszköz mellett szintén tölthető még egy iPhone vagy Apple Watch is.