Apple 20 Wattos USB-C falitöltő

Az új iPad Pro modellekhez alkotott, USB-C Lightning kábellel iPhone töltésre is használható európai szabványú falitöltő egység.

Ár: bruttó 9990 Ft


Az Apple 2020. őszétől kezdődően az iPhone 12 modellekhez immáron USB-C Lightning kábelt biztosít, így lehetőség nyílik alapból a gyorsabb vezetékes töltésre. E célra született meg a 20 Wattos falitöltő, amely az iPad Pro modellekkel is együtt használható, illetve olyan kiegészítők mellé is ideális, amelyek az iPhone és az Apple Watch közös töltésére szolgálnak. 

A töltő bármilyen USB-C eszközzel együtt használható, így akár az iPhone és régebbi iPad készülékeket is tölthetjük vele egy külön beszerzett USB-C Lightning kábellel, vagy éppen az Apple Watch-ot egy USB-C mágneses töltőkábellel. 

Az iPad Pro mellett a 2017-től piacra került iPhone készülékek is támogatják az emelt teljesítményű töltést, amelyet az USB-C chip biztosít. Ezt annak ellenére teszik, hogy a készülékeken Lightning csatlakozó van, és nem USB-C. 

Az Apple 20 Wattos USB-C falitöltője nem földelt, európai csatlakozású, nem cserélhető fejes termék, így a sokoldalúbb használathoz ideálisabb ötletnek tartjuk az Apple 30 Wattos USB-C falitöltőt, amely a MacBook és MacBook Air modellek töltésére is alkalmas, nem sokkal nagyobb, ám cserélhető a feje, így utazásaink során az adott régiónak megfelelő csatlakozófejet is elhelyezhetünk rajta.