Apple Watch mágneses USB-C gyorstöltő kábel

Egy méter hosszúságú, a gyorstöltés támogató Apple Watch készülékeknél és normál töltési sebesség mellett a korábbi óráknál is használható töltőkábel.

Ár: bruttó 15 990 Ft


Az Apple Watch Series 7 modellektől kezdődően az órák alkalmasak arra, hogy a korábbinál sokkal dinamikusabban töltsük őket, és egy teljesen lemerült órát 45 perc alatt akár 80%-ra feltöltsünk. Ehhez csupán egy kellő teljesítményű töltőre, illetve az Apple Watch mágneses gyorstöltő USB-C kábelre van szükségünk.

Az Apple Watch használatának fontos élménye a töltés, hiszen az órát általában naponta szükséges tölteni, de az aktívan sportoló felhasználók, akik a szenzorokat fokozottan használják, ennél gyakoribb töltésre is igényt formálhatnak. Nem elhanyagolható szempont tehát, hogy a töltés mennyi időt vesz igénybe. Az Apple 2021-ben ezen a területen fontos fejlesztést mutatott be azzal, hogy az Apple Watch immáron alkalmas a gyorstöltés támogatására, amely révén a korábbinál 33%-kal dinamikusabban képes felvenni áramot. Így egy kiadós fürdés közben közel teljes mértékben feltölthetjük az óránkat.

Ehhez az szükséges a gyorstöltőkábel mellett, hogy legalább az Apple 20 Wattos USB-C falitöltőjét használjuk, de alkalmazhatunk természetesen ennél nagyobb teljesítményű, a háztartásban már elérhető Mac töltőt, vagy olyan többportos töltő megoldásokat, mint a Satechi 75 Wattos utazó vagy 108 Wattos asztali töltője

Az Apple Watch mágneses USB-C gyorstöltő kábel képes gyorsabban tölteni az Apple Watch Series 7 modellektől kezdődően az órákat, de alkalmas a korábbi szériák töltésére is normál sebességgel. Hossza 1 méter.