Xtorm 3-portos autós töltő [XPD13]

Három darab nagy teljesítményű USB kapuval rendelkező autós töltő. Minden USB port 2,4 Amper áramerősséget szolgáltat eszközeink töltéséhez a kocsiban.

Ár: bruttó 6990 Ft

Mobil eszközeink töltése az egyik legkomolyabb kihívás, ami a készülékek kapcsán jelentkezik. Míg korábban csak a Mac-et és egy telefont kellett töltenünk - esetleg fényképezőgépben és kamerában elemet cserélni -, manapság már van iPad is a birtokunkban az iPhone mellett, és jó eséllyel Apple Watch is található a karunkon, nem beszélve a fülünkben lévő AirPods fülhallgatóról. Emellett sok egyéb eszközünk is USB-n töltődik, így például a Magic Mouse 2 egerünk, vagy az AIINO PowerBank tartalék akkumulátorunk, amelyet a táskánkban hordunk vészhelyzet esetére. 

Az Xtorm cég e kihívásokra reagálva alkotta meg minden idők legsokoldalúbb autós töltőjét, az ExoCharge nevű háromportos megoldást, amely összesen 7,2 Amper áramerősséget képes biztosítani az autók szivargyújtó töltőjének használatával. 

Az Xtorm 3-portos USB-A autós töltő gyakorlatilag három eszközt tölt egy időben, amelyek közül akár mindhárom lehet iPad is. Mind a három portja emelt áramerősséget nyújt - a 2,4 Amperes áramerősség az iPad modellek által elvárt töltési paraméter. Az emelt teljesítmény ellenére az eszközök leszabályozzák a töltési áramerősséget, így a töltővel bármely mobil eszközhöz használható, legyen az videókamera, iPhone, iPod, fényképezőgép, tartalék akkumulátor, fülhallgató, stb. 

Az Xtorm 3-portos USB-A autós töltő megoldás a lehetőségekhez mérten a legkisebb méretű: az USB portok egymás alatt, egymással párhuzamosan vannak elhelyezve. A gyártó elképzelése szerint minden eszközt annak saját kábelével töltünk, de vásárolhatunk olyan igényes töltő megoldásokat, mint a Just Mobile AluCable Flat nevű termékcsalád, amely strapabíró lapos kábeles kivitelű eszköz, vagy az AIINO szintén tartós laposkábele.

Az Xtorm 3-portos USB-A autós töltő  is méretű, mindössze 35 x 24 x 60 milliméter nagyságú, 26 gramm tömegű egység, amely a 12 Voltos egyenfeszültséget alakítja át 5 Voltossá, összesen 36 Watt teljesítménnyé. 

A konstrukció a legtöbb autóban kényelmesen megfér, színe révén úgy is jól érzékeljük, hogy nem tekintünk félre. A segítségével az utazás alatt folyamatosan tölthetjük a készülékeinket, illetve zavartalanul használhatjuk a műszerfalon elhelyezett iPhone vagy iPad készüléket arra, hogy navigációs segédletet nyújtsanak a beépített Maps / Térképek alkalmazás segítségével. 

Az Xtorm 3-portos USB-A autós töltő megoldás kedvező áron elérhető. Megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől, ahol Lightning és 30-tűs kábelek nagy választéka is elérhető a legkülönfélébb feladatokra és hosszúsági opciókkal.