AIINO Lightning USB laposkábel

Made for iPhone/iPod/iPad minősítésű, 120 centiméter hosszúságú Lightning laposkábel fekete színben az iOS eszközökhöz, amely akár 2,1 Amper áramerősséget is átenged. Puha TPE borítású, hajlékony kivitelű kábel.

Ár: bruttó 5 500 Ft

Az AIINO egyik fő gyártási területe az Apple eszközein elterjedt Lightning csatlakozók felé irányul - ebbe a körbe tartozik a cég lapos kivitelű, fekete és fehér színben kapható, 1,2 méter hosszúságú kábele, amely kiváló megoldás olyan helyszíneken, ahol szűken kell elvezetnünk a kábelt. 

Az AIINO Lightning USB lapos adat- és töltőkábele 2,1 Amper áramerősség átvételére alkalmas, vagyis az iPad modellek töltésére is kiváló, illetve bármilyen eszközt tud gyorsabban tölteni az alap 1 Amperes áramerősségnél, ha az eszköz ezt támogatja. Az AIINO kábelek hagyományosan erősek, strapabírók, a lapos kivitel révén pedig a kábelen belüli huzalok egymás mellé vannak elhelyezve, kívül pedig egy remekül hajló TPE burkolat biztosítja a rugalmasságot és a tartósságot. 

A gyártó ügyelt arra, hogy a kábel mindkét feje az Apple által képviselt minimalista kivitelű legyen. Az USB-A vég nem befolyásolja a Mac gépeken szűkre szabott kialakítású USB portok használatát, míg a Lightning vég is akkora, hogy a tokokba kényelmesen illeszkedjen, vagyis az Apple irányadásai szerint készült. 

Az AIINO Lightning USB lapos adat- és töltőkábel MFi minősítésű, azaz Made for iPhone/iPad/iPod jelzéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem csupán az Apple irányadásai alapján készült, de az Apple-től licencelt Lightning chipet tartalmazza a kábel, amely révén a későbbi szoftver frissítések során is kompatibilis marad. 

Az AIINO Lightning USB lapos adat- és töltőkábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.