Just Mobile AluCable Flat [Braided]

Lapos kialakítású, textil bevonatú Lightning USB adatkábel alumínium fejekkel, 1,2 méteres kábelhosszal.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Az Apple termékek felhasználói tudják, nem csak a főtermék, hanem a hozzá használt kiegészítők, kábelek minősége és igényessége sem elhanyagolható. Erre a tényre iparágak épültek, például Dániában, ahol a Just Mobile cég is található. Zseniális tervező mérnökeik, a bámulatos konyhai eszközöktől az alumínium madáretetőkön át az iPhone tokokig sokféle eredeti produktumot jegyző Tools Design duó ennek szellemében alkotta meg AluCable termékvonalát, amelynek egy csúcskategóriás eleme a három színben elérhető lapos kábel, az AluCable Flat. Ennek újabb generációja a textil bevonattal még tartósabbá tett AluCable Flat [Braided] család, amely az eredeti termék eleganciáját fokozott tartóssággal egyesíti. 

A Just Mobile AluCable Flat [Braided] az iPhoneiPod touchiPod nanoiPad ProiPad mini és iPad 9,7" modellek Lightning csatlakozójához biztosít USB összeköttetést, így azt használhatjuk adatátvitelre a Mac-ről, töltésre a gyári falitöltővel vagy éppen a Just Mobile Highway Max autós töltők egyikével. 

A termék nem nyújt többet, mint egy sima Lightning adatkábel, ám érzete, fogása, megjelenése és minősége azt a prémium irányvonalat képviseli, amit az Apple termékek is. A Just Mobile AluCable Flat [Braided] 1,2 méter hosszúságú lapos kábelre épül, amely rozéarany, fekete és sötétkék színekben elérhető, erős textil bevonatú. A legfelső réteg orvosi minőségű, mérgező anyagtól mentes, szennyeződéslepergető, szakításbiztos és csavarodásmentes bevonat. A lapos kábel ezáltal remekül ellenáll az igénybevételnek, könnyedén feltekerhető, és óriási előnye, hogy nem gabalyodik össze! Ideális olyan helyeken, ahol tartósan szeretnénk használni, de nem szeretnénk, hogy útban legyen, így például autók műszerfalában elvezetve vagy íróasztalba becsúsztatva. A kábel rugalmasságát az alsóbb gumiréteg biztosítja, amely alatt a mágneses árnyékolás található, amely réz és platina összetételű. Belül pedig az oxigénmentes rézkábel található, amely kiváló vezető képességgel rendelkezik a dinamikus adatátvitel és a gyors töltés érdekében. A rézkábelek ruganyos és védelmi funkcióval is rendelkező belső nejlon cső köré vannak felsodorva. 

A rozéarany kábelhez rozéarany színű kábelfejek, a fekete kábelhez fekete kábelfejek, a kékhez pedig aluszürke kábelfejek tartoznak. A Just Mobile AluCable Flat [Braided] a nevének megfelelően alumínium fejekkel van ellátva, vagyis a Lightning és USB végek alumínium burkolatúak, amely páratlanul igényes érzetet kölcsönöz, egyúttal jól véd az elektromágneses impulzusok kártékony hatásaitól is. 

A Just Mobile ügyelt arra is, hogy a kábel ellenálló legyen: ez nem csak a lapos kivitel révén, hanem a fejeknél lévő hajlás tompító gumik segédletével valósul meg. Így a kábel végei nem tudnak erősen meghajolni, vagyis nem törnek meg. 

A Just Mobile AluCable Flat [Braided] ideális megoldás az igényes felhasználók számára, páratlanul elegáns céleszköz a felsorolt készülékek töltésére és adatátvitelére. 

A Just Mobile Lightning csatlakozós termékei az Apple által elfogadott, MFi minősített gyártásból származnak.

A Just Mobile AluCable Flat [Braided] megvásárolható az iJoe.hu Apple Authorised Resellertől.

Just Mobile AluCable Flat [Braided] - fekete

Lapos kialakítású, textil bevonatú Lightning USB adatkábel alumínium fejekkel, 1,2 méteres kábelhosszal, fekete színben, fekete fejekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Just Mobile AluCable Flat [Braided] - rózsaszín

Lapos kialakítású, textil bevonatú Lightning USB adatkábel alumínium fejekkel, 1,2 méteres kábelhosszal, rozéarany színben, rozéarany fejekkel.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Just Mobile AluCable Flat [Braided] - sötétkék

Lapos kialakítású, textil bevonatú Lightning USB adatkábel alumínium fejekkel, 1,2 méteres kábelhosszal, sötétkék színben, aluszürke fejekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft