AIINO PowerBank termékcsalád

Különböző igényekre kínált külső akkumulátor megoldások USB kapcsolattal az eszközeink mobil töltésére.

Indulóár: bruttó 3 990 Ft-tól

Mobil eszközök seregével felvértezve az áram kincset ér. Egy tartalék akkumulátor pedig igazán hasznos kiegészítője lehet egy hosszabb túrának, városnézésnek, felfedezésnek. Az olasz AIINO többféle kapacitással kínál tartalék akkumulátorokat, amelyek hagyományosan a kiváló ár/érték arányuk révén válthatnak hasznos kiegészítőkké a táskánkban, legyen szó iPhone vagy iPad töltésről, a fejhallgatónk vagy éppen az AirPods fülhallgatónk akkujának kondícióban tartásáról. 

AIINO vízálló miniakkumulátor (2600 mAh)

Az AIINO legkisebb méretű akkumulátora alig nagyobb, mint egy visszafogott megjelenésű dezodor csomagolása: hosszúkás kialakítása révén kényelmesen befér a táskák oldalsó, szabadon maradt réseibe, ütésálló és vízálló kivitele révén pedig a legkeményebb igénybevételnek is ellenáll. 

A kis méretű akku 2600 milliamperórás, vagyis képes legalább egyszer feltölteni egy lemerült iPhone modellt, de aktív használat mellett többször rátölthetünk a készülékre az akku felső részén lévő USB kapu segítségével, míg az AIINO egy mikró-USB kábelt mellékel a termék újratöltésére, amelyet akár az iPhone töltőjéről is elvégezhetünk. 

Az AIINO több színben is elérhetővé tette a terméket a fekete mellett, amelynek célja, hogy a nyári csomagunkban is könnyedén megtalálhassuk a terméket. A rendkívül könnyű és kis méretű akku bárki számára hasznos útitárs lehet, ha az iPhone készülékét a szokottnál is aktívabban kívánja használni.