AIINO PowerBank termékcsalád

Különböző igényekre kínált külső akkumulátor megoldások USB kapcsolattal az eszközeink mobil töltésére.

Indulóár: bruttó 4 990 Ft-tól

Mobil eszközök seregével felvértezve az áram kincset ér. Egy nagy kapacitású tartalék akkumulátor pedig igazán hasznos kiegészítője lehet egy hosszabb túrának, városnézésnek, felfedezésnek. Az olasz AIINO többféle kapacitással kínál tartalék akkumulátorokat, amelyek hagyományosan a kiváló ár/érték arányuk révén válthatnak hasznos kiegészítőkké a táskánkban, legyen szó iPhone vagy iPad töltésről, a fejhallgatónk vagy éppen az AirPods fülhallgatónk akkujának kondícióban tartásáról. 

Kínálatunkban igyekeztünk olyan típusokat válogatni, amelyek lefedik a felhasználói igények széles körét: ultranagy kapacitású akkumulátoraink mellett található kisebb méretű, LED lámpa funkcióval is ellátott példány, valamint igen kis méretű, de az iPhone feltöltése szempontjából életmentő darab is. 

Nagy kapacitású AIINO akkuk LED töltöttség kijelzővel 

Az AIINO Power Bank termékek két példánya vékony kialakítású, megjelenésben és funkcióban nagyban hasonlít. A kisebb változat 8000 milliamperórás, amely révén körülbelül hatszor képes feltölteni egy iPhone készüléket, míg a nagyobb 10000 milliamperórás, és nyolcszor tudja feltölteni a telefonunkat. Az eszközökön kicsiny LED kijelző tájékoztat az akkumulátor töltöttségéről, így nem feledkezünk el a Power Bank feltöltéséről sem utazás előtt. E paraméter hasznosságát nem kell magyarázni azok számára, akikkel fordult már elő, hogy egyetlen pislákoló LED fénnyel kijelzett, majdnem lemerülő külső akkut vittek magukkal életmentőnek valahová.

Az AIINO Power Bank család mindkét tagja két darab USB kapuval rendelkezik, amely révén egyszerre két készüléket is tölthetünk vele. A töltés kellően dinamikusan zajlik, és bár ritka az, hogy egy külső akkuval lehetőségünk van végigvárni a teljes feltöltést, hasznos lehet akár egy húszperces vészrátöltés is a merülőben lévő akciókamerára vagy iPhone modellre. 

A visszafogott fekete megjelenésű termék kellően biztonságos ahhoz, hogy repülő útra is magunkkal vigyük - a termék az erre utaló jelzéssel is el van látva. A csomagjában mellékelve található a mikró-USB kábel, amellyel feltölthető, praktikusan valamely nagy teljesítményű töltőről, például az iPad 12 Wattos töltőjéről, vagy egy Twelve South PlugBug World egységről. 

Az AIINO Power Bank család tagjai LED kijelzővel megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől visszafogott fekete színben. 

AIINO akkumulátor LED lámpával (5200 mAh) 

Tartós kialakítású, magas minőségű Samsung cellákat tartalmazó akkumulátort kínál a sokoldalúságot kedvelő felhasználók számára az AIINO cég. Az 5200 milliamperórás akku akár háromszor képes feltölteni az iPhone modelleket, miközben a rajta lévő LED fényforrás segítségével elemlámpaként is használható, vagyis dupla haszna van. A napi használatú lámpa ráadásul azt is garantálja, hogy az akku ne a fiókunkban álljon hónapokig, hanem rendszeresen használjuk és újratöltsük, meghosszabbítva ezzel az élettartamát. 

Az AIINO 5200 milliamperórás akkuja egy darab USB kapuval rendelkezik, amely szabvány USB kábellel tudja tölteni az iPhone és iPad modelleket, illetve bármilyen készüléket, amely USB-ről képes tápot felvenni. Az akku 2,1 Amperes, emelt áramerősségű töltést biztosít, vagyis gyorsabban tölti az iPhone készülékeket, és a gyárival azonos ütemben képes tölteni az iPad készüléket, amelyet legalább egyszer újra tud tölteni. A stabil lítiumion akkumulátor alkalmas arra is, hogy repülőgépen szállítsuk, kialakítása megfelel a biztonságos szállítás követelményeinek. 

A csomagban mikró-USB kábel található, amellyel az akkut feltölthetjük, a készülék oldalán pedig egy kis méretű gomb kapott helyet, amellyel az elemlámpa funkciót kapcsolhatjuk ki és be. Az erős LED fény jól irányzott kis lámpát biztosít, amely praktikus kiegészítője lehet az éjjeli szekrénynek, de utazás során, amikor az akkumulátort tipikusan használjuk, szintén nagyon előnyös a jelenléte. 

Az AIINO háromféle színben alkotta meg az 5200 milliamperórás akkumulátorát: fehér, fekete és kék árnyalatokban. 

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft

AIINO vízálló miniakkumulátor (2600 mAh)

Az AIINO legkisebb méretű akkumulátora alig nagyobb, mint egy visszafogott megjelenésű dezodor csomagolása: hosszúkás kialakítása révén kényelmesen befér a táskák oldalsó, szabadon maradt réseibe, ütésálló és vízálló kivitele révén pedig a legkeményebb igénybevételnek is ellenáll. 

A kis méretű akku 2600 milliamperórás, vagyis képes legalább egyszer feltölteni egy lemerült iPhone modellt, de aktív használat mellett többször rátölthetünk a készülékre az akku felső részén lévő USB kapu segítségével, míg az AIINO egy mikró-USB kábelt mellékel a termék újratöltésére, amelyet akár az iPhone töltőjéről is elvégezhetünk. 

Az AIINO több színben is elérhetővé tette a terméket a fekete mellett, amelynek célja, hogy a nyári csomagunkban is könnyedén megtalálhassuk a terméket. A rendkívül könnyű és kis méretű akku bárki számára hasznos útitárs lehet, ha az iPhone készülékét a szokottnál is aktívabban kívánja használni.  

AIINO 2600 mAh külső akku - fekete Akció

Víz-, por- és ütésálló külső akkumulátor egy darab USB kapuval az iPhone egyszeri feltöltésére. Kis méretű, kényelmesen szállítható, könnyű tartalék akku megoldás fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 3 990 Ft