Twelve South BackPack for iMac 24 M1

Elegáns fémpolc az iMac 24" modellek talpának hátsó oldalára különféle kiegészítők elegáns, az asztal vizuális egységét meg nem bontó elhelyezésére.

Ár: bruttó 12 990 Ft


A Twelve South cég többféle csodát művelt már a fémekkel: iPad tartókar, asztali állvány iMac-hez, MacBook Pro modellekhez vagy éppen iPad készülékekhez. A cég fejlesztői úgy gondolták, hogy kár lenne parlagon hagyni az iMac talpán lévő, semmire nem használt térfogatot, és egy kicsiny polcot alkottak BackPack néven kifejezetten erre a területre. 

A Twelve South BackPack kiegészítő elég nagy ahhoz, hogy akár egy Satechi USB-C külső ház vagy egy OWC Express 4M2 tárhely is elférjen rajta, és nem csak a tetejére, hanem egy mellékelt tépőzáras pánt révén az aljára is lehetőségünk van valamilyen eszközt rögzíteni.  

A Twelve South BackPack termék lyukacsos kialakítású, alumínium alapanyagú, amely révén rendkívül stabil, nehezen hajlik. A kialakítás segíti a kábelek elegáns elvezetését, a rögzítést pedig dedikáltan az iMac 24" M1 talpán a tápkábel kivezetésére szánt kivágásban rögzülő műanyag elemek teszik lehetővé. A jóvoltából minimalizálható az asztalunkon lévő perifériák száma, az általuk elfoglalt hely területe. 

Köszönhetően a tartó részen lévő finom szilikon bütyköknek, az így elhelyezett eszközök biztosan karcmentesek maradnak a BackPack tálcával való érintkezés során. 

A TwelveSouth BackPack rendkívül sokoldalúan kiaknázható tartó megoldás az iMac 24" M1 modellek számára - olyan konstrukció, amelynek igénye a használattal párhuzamban csak fokozódik. 

Részletes technikai paraméterek

Méret: 17,8 cm x 10 cm
Kompatibilis az iMac 24" M1 modellekkel.
Szín: fehér