Cocoon Urban Adventure 16" Backpack

Kényelmes kivitelű, négy színben elérhető, praktikus belső kialakítású, GRID-IT™ rendszerező résszel kiegészülő hátitáska akár MacBook Pro 16" modellekhez is.

Ár: bruttó 29 990 Ft


A Cocoon egy gazdaságos árazású, stapabíró, praktikus elrendezésű, többféle stílushoz igazodó, és természetesen a gyártó GRID-IT® technológiáját is alkalmazó megoldása az Urban Adventure 16” hátitáska, amely négyféle színben érhető el a kínálatunkban, és kompatibilis bármely Apple mobil eszközzel. 

A vékony kivitelű, de tapintásában is erős vászontáska két, kényelmes vállpántja fémcsatokkal igazítható, vékonyabb alsó része hosszan van bevarrva, hogy stabil legyen akkor is, ha a táska teljes térfogatát kiaknázzuk. A táska neve - városi kaland - arra is utal, hogy rendkívül vegyes körülményekhez is megfelelő társ a hátunkon ez az eszköz: nem túl nagy, ha a metróban viseljük a tömegben, letehetjük a fűbe egy városligeti piknik alkalmával, de ha elegánsan vagyunk felöltözve, félvállon viselve akkor sem lesz kirívó sporttáska hatása a visszafogott, mintázatoktól mentes egységes arculatának. 

A Cocoon Urban Adventure 16” hátitáska a sokféle kütyüvel rendelkező felhasználók számára is ideális választás: a hátunkhoz simuló, párnázott része tartalmazza a MacBook Pro vagy MacBook Air modellt, előtte pedig két mély rekesz található, ahová akár egy iPad Pro is kényelmesen befér, de vihetünk magunkkal rajtáblát, külső billentyűzetet és egeret is. Ezt egy szélesebb rész követi, ahová innivalót, tükörreflexes fényképezőgépet, drónt és annak távirányítóját, vagy igényeink széles körébe illeszkedő tárgyakat behelyezhetünk. Külön pánt van karabineres akasztóval a kulcsok és egyéb kiegészítők számára, valamint kettő tolltartó pánt is található a belső szegmensben, ahol ablakos igazolványtartó és több kisebb tárolórekesz is helyet kapott. 

A táska külső oldalán található egy cipzáros zseb olyan dolgok számára, amelyeknél fontos, hogy kéznél legyenek a táska lerakása nélkül is. Végül pedig a 90°-ban lenyitható, szintén fémcipzáras előoldali zseb következik, amely magában rejti a GRID-IT® részt. Ez a felület rugalmas pántok fonata, ahová különféle kiegészítőket tudunk kicsúszásmentesen, a helyet hatékonyan használva rögzíteni. Ezek a pántok elasztán alapanyagúak, rugalmasak, ugyanakkor a használat nyomán nem nyúlnak ki, így stabilan megtartják a behelyezett kábelt, adaptert, külső SSD-t, tartalék akkumulátort, tollat, egeret és sok egyéb kiegészítőt.

A táska finoman koptatott szürke, sötétkék, katonai zöld és sivatagi homok színekben érhető el.

Részletes technikai paraméterek

Méret: 34,3 cm x 18,4 cm x 44,5 cm
Tömeg: 1,32 kg

Laptop tároló rész: 26,7 cm x 3,2 cm x 41,9 cm
GRID-IT rekesz: 22,9 cm x 21,6 cm