LEXON C-Pen Memory

Elegáns hófehér színű golyóstoll a kupakján 32 GB kapacitású, USB-C csatlakozós, platformfüggetlen tárhely megoldással.

Ár: bruttó 11 990 Ft


A LEXON cég hitvallása, hogy neves tervező szakembereknek ad teret arra, hogy saját kiváló ötleteiket termékek formájában valósítsák meg. Alain Berteau brüsszeli építészmérnök alkotta meg a cég C-Pen Memory nevű termékét, amely egy golyóstoll, amelynek kupakja praktikus, 32 GB kapacitású tárhelyet rejt. 

A 2021-es reddot design díjjal is kitüntetett termék klasszikus, alapból fekete színű tintával író golyóstoll, amelynek átmérője 1 centiméter, hossza pedig 15 centiméter. A golyóstoll egy stabilan, mágnesesen rögzülő kupakkal zárul, amelyet a megszokott módon ingzsebre vagy füzes lapjaihoz illeszthetünk, ám a rozsdamentes acél kupak tartó nem csupán egy rögzítő megoldás, hanem benne egy USB-C csatlakozós, 32 GB kapacitású tároló is helyet foglal, amelyet a Mac-hez vagy akár iPad Pro, iPad mini és iPad Air modellekhez is csatlakoztathatunk, és rajta keresztül fájlokat másolhatunk és érhetünk el bármelyik eszközön.

Maga a toll a LEGO kockák anyagából már ismert akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) alapanyagú, amely garancia arra, hogy ragyogó felületi fényét kiválóan megőrzi az idők során, és kellően erős és masszív kivitelű. 

A LEXON C-Pen Memory platformoktól független, alapból FAT32, de ExFAT formátumra is módosítható fájlrendszerű megoldás, így az Apple világon kívüli eszközökkel is használható. A Mac alatt simán a Finder felületén érhetjük el, míg az iPad készülékek esetén a Files / Fájlok programon belül jelenik meg. Előnye, hogy mindig magunknál tarthatjuk, így ha bármikor szükségünk van egy gyors kivehető tárhelyre, a rendelkezésünkre áll.

A LEXON C-Pen Memory fehér színben érhető el az iJoe.hu kínálatában.

LEXON C-Pen Memory

Elegáns hófehér színű golyóstoll a kupakján 32 GB kapacitású, USB-C csatlakozós, platformfüggetlen tárhely megoldással.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

9 440 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft