AIINO Stark MacBook Pro 13" tokok

Elegáns, halszálkás csíkozott mintázatú védőtokok a MacBook Pro 13" modellekhez kis belső tokkal kiegészítők számára, kinyitható töltő kapuval.

Ár: bruttó 12 990 Ft


AIINO Stark MacBoo Pro 13" tokok

A mobil számítógépek tokjai az utóbbi évtizedben két kategóriába rendeződtek: az ultradrága, dedikáltan az adott géptípushoz kínált megoldások, mint az Apple által gyártott bőrtokok, vagy az elképesztően olcsó, alsó kategóriás, általában univerzális méretű, lötyögős megoldások, amelyek azért megvédik a gépet, még ha nem is elegánsan. 

Az AIINO velencei tervező csapatának célja az volt, hogy a kettő között alkosson egy olyan megoldást, amely nem túl drága, ugyanakkor illeszkedik a MacBook Pro 13” és MacBook Air 2016-tól megjelent minden generációjára, puhán borírtja és védelmezi azokat, és több praktikus extrával is kiegészül.

AIINO Stark MacBoo Pro 13" tokok

Az AIINO Stark rendkívül elegáns kivitelű tok, amely a MacBook Pro 13” és MacBook Air  modellekhez halványszürke, sötétszürke és kék színben érhető el halszálka mintázattal. Ez távolról egyfajta átmeneti szürke árnyalatnak tűnik, a gyakorlatban azonban halványszürke és fekete színkombinációból áll össze. 

 A tok belseje halványszürke, plüss jellegű burkolat, amely igen puha, finom, karcmentes védelmet biztosít. 

AIINO Stark MacBoo Pro 13" tokok

A cipzáraktól egy megerősített réteg választja el a gépet, amelynek szintén újszerű, a velencei építészetből kölcsönzött egyedi piros-fehér motívuma van. Az AIINO Stark MacBook Pro tároló rekesze két cipzárral csukható össze, így az elhelyezés függvényében választhatjuk meg, hogy hol helyezkedjenek el a kocsik a cipzáron. 

A rutinos szemlélőnek feltűnhet, hogy az AIINO Stark egy harmadik, a sarkán lévő cipzárral is rendelkezik: ennek célja, hogy a töltésre lehetőség legyen akkor is, amikor a gép a tokban van. Ilyenkor csak kinyitjuk ezt a harmadik cipzárt, és csatlakoztathatjuk a MacBook Pro 13” és MacBook Air modellhez akár a MagSafe kábelt, akár egy USB-C töltőkábelt, mindkét porthoz hozzáférünk.

Végül pedig a hely maximálisan hatékony kihasználása érdekében a tok belsejében van egy cipzárral zárható belső zseb, ahová kábeleket, adaptereket rakhatunk be, és vihetünk magunkkal bárhová, ahol szükségünk lehet egy videó átalakítóra vagy egy USB-C USB-A fordító megoldásra. Ez a rekesz tökéletesen el van választva a géptől, így nem kell attól tartani, hogy tartalma megnyomja a MacBook Pro 13” és MacBook Air kijelzőjének tetejét. 

AIINO Stark MacBoo Pro 13" tokok