Twelve South Magic Bridge

Hófehér színű kapcsolat a Magic Keyboard és a Magic Trackpad 2 között.

Ár: bruttó 12 000 Ft

Magic Keyboard és a Magic Trackpad 2 remekül illik egymás mellé: az Apple ügyelt arra, hogy a két termék dőlésszöge és mélysége azonos legyen. Olyannyira jól illenek egymás mellé, hogy jogos igény lehet összekapcsolni őket - ez a műfaj olyan terület, amely a kizárólag Apple kiegészítőket gyártó Twelve South cég specialitása. 

A Twelve South a korábbi vezeték nélküli billentyűzethez alkotott egy Magic Wand nevű kiegészítőt, amely a régi Magic Trackpad egységgel lehetővé tette az összekapcsolást. A Magic Keyboard (számbillentyűzet nélküli) és a Magic Trackpad 2 összekötésére a cég a Magic Bridge nevű megoldását mutatta be, amely célirányos és visszafogott megjelenésű megoldás - legyen szó arról, hogy az asztalunkon szeretnénk stabilan tudni a varázslatos Apple kiegészítőket, vagy éppen arról, hogy a tévére csatlakoztatott Mac mini felületén szeretnénk gépelni és egérkurzort mozgatni úgy, hogy az ölünkbe vesszük ezeket az egységeket. 

A Twelve South Magic Bridge bal- és jobbkezesek számára is ideális, mert mindkét oldalra helyezhető a billentyűzet és az ujjkövető. Az alig észrevehető vastagságú hófehér keret stabilan és mozdulatlanul kapcsolja össze a két prémium terméket - megjelenésében és formájában az Apple 2007. előtti vezeték nélküli billentyűzetének stílusát idézve fel. 

A gyártó szem előtt tartotta azt az igényt, hogy a Lightning csatlakozó mindkét beviteli eszközön szabadon legyen hagyva, így a töltésnél hozzáférünk a kapuhoz anélkül, hogy kivennénk bármelyik egységet a Magic Bridge keretéből. A bekapcsoló gombok szintén szabadon vannak hagyva, és a hátoldal lyukacsos kivitele révén a műanyag keret a Bluetooth vételt sem rontja. 

A Twelve South Magic Bridge kiváló kiegészítő azok számára, akik nem szeretnék, hogy az asztalukon elcsúszkáljon a billentyűzet és az ujjkövető, hanem inkább összekapcsolnák a két egységet, amelyek egyébként is összetartoznak. 

Twelve South MagicBridge

Hófehér színű kapcsolat a Magic Keyboard és a Magic Trackpad 2 között.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft