Satechi 30W Dual-Port Wall Charger

USB-C és USB-A kapuval szerelt, 30 Watt összteljesítményű falitöltő az iPad Pro modellekhez alkotva.

Ár: bruttó 10 990 Ft

A Satechi 30 Watt teljesítményű falitöltője azért remek választás, mert egyetlen eszközben kettő töltőt kapunk, ezzel akár 30%-ot megtakarítva a töltő vásárlásra költendő forintokból, ráadásul mindezt elegáns és praktikus kivitelben. A termék alkalmas az újabb iPad Pro modellek töltésére USB-C kapun keresztül, valamint nagy teljesítményű USB-A kapuja révén régebbi iPad modellt vagy iPhone-t is tud tölteni. 

A Satechi 30W Dual-Port Wall Charger termék európai csatlakozóval szerelt kis méretű falitöltő, amelyen egy USB-C kapu található 18 Watt teljesítménnyel. Ez a USB Power Delivery szabványnak megfelelően képes nagy teljesítményt átvinni olyan eszközök számára, mint az iPad Pro, amely gyárilag is 18 Wattos töltővel tölthető, de képes kezelni a kisebb teljesítmény igényű eszközöket, mint például egy USB-C Lightning kábellel csatlakoztatott iPhone modell.

Alsó, USB-A kapuja 2,4 Amper áramerősségű, azaz 12 Wattos, így adódik a 30 Watt összteljesítmény. Ez a kapu alkalmas a régebbi iPad modellek töltésére, amelyek gyárilag is 12 Wattos töltővel érkeztek. Ezen kívül természetesen bármilyen USB töltésű eszközt feltölthetünk a segítségével. 

Mindkét kapu intelligensen szabályozza a teljesítményt attól függően, hogy az eszköz milyen töltést támogat, vagyis az USB-C eszközöket éppúgy tölthetjük vele, mint az olyan kiegészítőket, amelyekhez valamilyen USB-C adapter segítségével csatlakozunk. Mivel a termék egyetlen konnektorról kettő eszközt tölt egyszerre, helytakarékos megoldás utazásnál vagy olyan lakásokban, ahol kevés a konnektor.