AIINO Twins 40 Watt USB-C falitöltő

Kettő darab, egyenként 20 Wattos USB-C töltőkapuval szerelt falitöltő megoldás a mobil eszközeink töltésére egyetlen konnektor lefoglalásával.

Ár: bruttó 9990 Ft


Az AIINO számos praktikus kiegészítőjének egyike a Twins nevű falitöltő, amely az Apple által kínált egy helyett kettő darab 20 Wattos USB-C töltő kaput biztosít egyetlen konnektor lefoglalásával, nem számottevően nagyobb méretben, hófehér színben. 

Több és több műszaki cikk birtokában a töltés kiemelkedően fontos paraméterré válik. Napjainkban számos olyan mobil eszköz kerül a birtokunkba, amelyhez nincsen már töltő csomagolva, csupán egy töltőkábel van a dobozban a használatukhoz. Az AIINO Twins célja, hogy ne kelljen több töltőt magunkkal vinni, és ne kelljen arra sem figyelni, hogy mikor melyik eszköz töltődik, vagy éppen egy pár mely tagja mikor töltheti a készülékeit. A viszonylag kis méretű töltő úgy biztosít kettő darab USB-C töltőt, hogy fenntartja mindkét eszköz számára az akár 20 Watt teljesítményű töltést, és csupán egyetlen konnektort foglal el. 

Az AIINO Twins összesen 40 Watt teljesítményű, az iparágban lezajlott tekercs modernizációnak köszönhetően rendkívül kis méretű, kettő darab USB-C kapuja egyenként 20 Watt töltést biztosít - vagyis annyit, mint az Apple 20 Wattos falitöltője, de ebből rögtön kettőt is. A jóvoltából így egy pár mindkét tagja töltheti egyszerre az iPhone készülékét, vagy tölthetünk vele iPad modelleket, AirPods fülhallgatót, Apple Watch karórát, illetve némi türelemmel MacBook Air mobil számítógépet is - azt a gyári 30 Wattos töltőjénél lassabban.

A termék igényes kivitelű, hófehér színű, együttműködik az Apple saját töltőkábeleivel éppúgy, mint az AIINO és más gyártók tartósabb kábeleivel is.