Twelve South HoverBar Duo

Sokoldalú univerzális iPad állvány stabil asztali tároláshoz, illetve polchoz, asztallaphoz való rögzítéshez. Rugalmasan elforgatható karral.

Ár: bruttó 35 000 Ft


A Twelve South HoverBar Duo egy állítható iPad állvány, amely felszabadítja a kezet, így többet - és többet is létrehozhatunk - az iPad segítségével. Nézhetünk főzőműsort a konyhában, figyelve a praktikákat a gyönyörű Liquid Retina kijelzőn, vagy rögzíthetjük saját kézműves videónkat, vlog epizódunkat. Szemmagasságba emelhetjük az iPad készüléket a céges vagy iskolai Zoom-hívásokhoz, vagy virtuális helyet adhatunk a nagymamának a családi összejövetelen. A HoverBar Duo csomagja egy súlyozott asztali állványból, valamint egy asztali bilincsből áll. Ezek valamelyikére rögzíthető a könyökkel rendelkező tartókar, amellyel az ideális szögbe állítható a felcsavarható univerzális tartókarban elhelyezett bármelyik iPad készülék. Az iPad mini modellektől a legnagyobb iPad Pro példányig, vagy akár az iPhone 12 Pro Max készülékig.

A meglehetősen súlyos csomagolású termék komoly tömegű talpa azt a célt szolgálja, hogy bármelyik iPad modellt, így az iPad Pro 12,9 hüvelyes példányát is magabiztosan meg tudja tartani. Ezt a funkciót tökéletesen el is látja, amelyet szinte percek alatt ki tudunk próbálni, mivel a dobozban a termék karja a talpra szerelve érkezik. Az univerzális tartó megoldást néhány mozdulattal tudjuk felpattintani, majd a hátán lévő tekerhető elemmel rögzíteni a kar végére. A Twelve South HoverBar Duo talpán egy praktikus Apple Pencil tartó is helyet kapott, így a ceruza első generációja sem gurul el - a második esetén ezt alakja is akadályozza, de az is kényelmesen elhelyezhető a talpon.

Az iPad készülékek kapcsán az elhelyezés örök kihívás: az Apple billentyűs tokjai tipikusan asztallapon oldják meg a pozicionálást, de nem tudjuk magasabbra helyezni a kijelzőt, amelyet azonban praktikus bárhová magunkkal vinni - autószerelés közben tudjuk figyelni az odavágó rajzokat, illusztrációkat, a konyhában egy új ételkülönlegesség elkészítését van mód videó illusztráción nyomon követni egy kényelmesen elhelyezett iPad segítségével. De irodai munka esetén is hasznos, ha az iPad Pro magasabbra van helyezve, és nem kell lehajolnunk hozzá, nem beszélve arról az esetről, amikor például a Sidecar / Oldalkocsi funkciót kiaknázva külső kijelzőként használjuk az iPad felületét egy Mac-hez csatlakoztatva.

Számos olyan eset van tehát, amikor páratlan haszna van egy okos és ötletes állványnak, mint a Twelve South HoverBar Duo. 

A masszív talp mellett a másik használati lehetőség, amikor egy polcra vagy asztallapra rögzítjük a terméket - de akár az iMac talpára is illeszthetjük azt. Ehhez le kell szednünk a talpat a mellékelt 4 mm-es torx csavarkulccsal. A levételt követően a fekete színű műanyag gyűrű bepattintásával lehetőségünk van a csavart a csipesz rész belsejében rögzíteni - ez a kicsit kényelmetlen szerelés része a tartókat és a polccsipesz összeillesztésének. A Twelve South HoverBar Duo polccsipeszének minimális rögzítési vastagsága 10 milliméter, maximális vastagsága pedig 34 milliméter. Ezt egy egyszerű tekerő segítségével tudjuk állítani, és így elérni a kívánt rögzítést. Elképesztően sokféle lehetőség nyílik meg az iPad használatára így - teljesen újszerű kényelmi megoldásokat fedezhetünk fel a konstrukció jóvoltából. 

Számos esetben fordul elő, hogy az iPad készüléket kézben tartva használjuk egy FaceTime hívás során, vagy az asztalon elhelyezett iPad modellre lefelé nézünk egy Zoom konferencia esetén. Ezek helyett a Twelve South HoverBar Duo révén kényelmes, a kezet szabaddá tevő, és a nyakunk számára is egészséges pozíció érhető el. 

A rugalmas tartókar mellett a HoverBar Duo univerzális iPad/iPhone tartó része egy gömbcsuklóban végződik, amely teljes mértékben rugalmas döntési és fordítási lehetőségeket kínál.

A Twelve South a HoverBar Duo termékével a piac legsokoldalúbb és legszélesebb körben használható iPad tartó állványát alkotta meg.

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis modellek: iPad (minden generáció), iPad Air (minden generáció), iPad Pro (minden generáció), iPad mini (minden generáció), iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone SE, bármely korábbi iPhone

iPad rögzítő maximális szélessége: 220 milliméter
iPad rögzítő minimális szélesség: 127 milliméter

Polc rögzítő megoldás minimális vastagsága: 34 milliméter
Polc rögzítő megoldás maximális vastagsága: 10 milliméter

A dobozban: iPad/iPhone univerzális rögzítő, súlyozott talp - alapból összeszerelve a karral, polc rögzítő csipesz, 4 mm és 3 mm torx csavarkulcs