Joby GripTight™ Mount PRO

Standard állvány csavarra illeszthető univerzális iPad tartó megoldás az iPad mini modelltől az iPad Pro 11" eszközig.

Ár: bruttó 14 990 Ft


Az Apple az iPad modellekbe immáron hosszú évek óta kiváló minőségű hátoldali kamerát helyez, amely segítségével akár az iPhone alapú videó rögzítés kiegészítő megoldását, akár teljesen önálló felvevő egységeket érhetünk el a birtokunkban lévő iPad modellek használata révén. 

Ehhez kínál fantasztikus lehetőséget a Joby GripTight™ Mount PRO termék, amely segítségével bármely iPad készülék nem csupán a Joby saját, praktikus és ötletes állványaira, hanem teljesen standard fotóállványra is helyezhető, és ezáltal megannyi hasznos funkcióval egészül ki. 

A Joby GripTight™ Mount PRO termék a fotóállványok standard, 1/4 hüvelykes csavar foglalatára alapul: az eszköz becsavarva kiegészül az állványok tudásával, így a felső sík elforgathatóságával, felnyithatóságával. A tartó maga akár 20 centiméter magasságig is felhúzható, ezáltal az iPad mini modelletől az iPad Air változaton át az iPad Pro kisebbik verziójáig szinte bármelyik iPad modellt képes befogadni, hogy annak 4K felbontású hátoldali kamerájának tudását kiaknázzuk kreatív céljainkhoz. Akár a legtöbb tokkal együtt is belehelyezhetőek az eszközök.

Előnyös képesség ez, ha előadást tartunk, és ideális magasságba szeretnénk helyezni a készüléket, de amint a gyártó illusztrációja mutatja, akár kották megjelenítésére is használhatjuk, ezáltal remek kiegészítője egy iRig BlueTurn kottalapozón alapuló zenei minilabornak is. 

A Joby GripTight™ Mount PRO akkor is hasznos, ha az iPad kiváló kameráit szeretnénk felvételre használni, hiszen a nagy méretű terméket beállíthatjuk úgy, hogy egy stúdió felvételt egy bizonyos szögből rögzítsen, így kiváló vágókép forrást alkothatunk. Köszönhetően a kétoldali dupla fogantyúnak, garantáltan stabilan tartja a szakszerűen belehelyezett eszközt, puha műanyag felülete révén pedig karcmentes tartást biztosít. 

Napjainkban szinte minden hosszabb adásnál, interjúnál gyakori, hogy a szereplő a főkamera - például egy iPhone - képén a nézővel szemből beszél, míg egy másik kamera oldalról veszi, így kvázi egy harmadik szemlélő szögéből láthatjuk. Ez a már-már klisének számító megoldás könnyedén valósítható meg a helyszínen lévő iPad segítségével, ha azt egy fotóállványra tudjuk rögzíteni a Joby GripTight™ Mount PRO segítségével. 

Figyelem! A csomag a tartót foglalja magában. Fotóállványt külön kell vásárolni, vagy a meglévő fotóállványt kell használni.