Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch

Praktikus kialakítású, asztroszürke színű, USB-C csatlakozós vezeték nélküli Apple Watch töltődokk mobil igényekre.

Ár: bruttó 9 990 Ft

Olcsó és elképesztően kézenfekvő, ugyanakkor roppant egyszerű Apple Watch töltő megoldást mutatott be a Satechi cég a USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch formájában, amely egy USB-C végződéssel rendelkező kicsiny egység, amely magában foglalja az Apple által is használt mágneses töltő megoldást, így elképesztően kis méretű, egyszerű töltési opciót kínál akár egy MacBook Pro oldalára csatlakoztatva, akár annak falitöltőjét használva az óra tulajdonosai számára. Hasznos dolog utazáshoz és akkor is, ha az asztalunkon és környékén lévő kábelrengeteget szeretnénk csökkenteni. 

A Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch kialakításának megfelelően az Apple Watch kisebb, 38/40 mm-es és nagyobb, 42/44 mm-es változataival is tökéletesen kompatibilis. Előnye az, hogy a tekergő töltőkábelekkel szemben célirányosan csak egy kiálló USB-C csatlakozó található rajta, így nagyon aprócska helyen elfér, és a segédletével bármilyen USB-C forrásról tudjuk tölteni az órát, akár egy iPad Pro USB-C kapujáról is. 

Tipp: Amennyiben az iPad Pro készüléket a Magic Keyboard nevű billentyűs tokkal használjuk, a készüléket tölteni tudjuk úgy, hogy közben szabad az USB-C portja. Ennek köszönhetően a Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch is csatlakoztatható, így az iPad Pro is töltődik, és az óránk is töltődhet! 

A termék együtt használható az Apple bármely aktuális mobil számítógépének töltőjével, de rádugható az iPad Pro és iPhone 11 Pro szériához biztosított 18 Wattos falitöltőre is - ha azt vízszintes aljzatba csatlakoztatjuk, akkor kiválóan felfekszik rá az óra, de kis ügyességgel függőleges módban is megállítható.

A Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch annyira pici, hogy elfér egy laptoptáska legkisebb rekeszében is, így mindig nálunk lehet, így ha egy utazás során az óránkat tölteni szükséges, akkor az amúgy is töltővel szállított MacBook Pro mobil számítógépünkre rácsatlakoztatva újra harcképes állapotba hozható az Apple Watch

Külön előny, hogy az USB-C kapuval ellátott autós töltők többségéhez illesztve a Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch olyan pozícióban tartja az Apple Watch kijelzőjét, hogy az érdemi információt szolgáltat töltés közben is - akár az éjjeli szekrény mód is funkcionálhat.

A Satechi az Apple által leírt paramétereknek megfelelő mágneses töltőt épített a termékébe, vagyis az megfelel az Apple előírásainak és követelményeinek, így azonos töltést nyújt az Apple Watch számára, mint a gyári töltő. Ez fontos egy olyan eszköz esetén, amelynél ennyire meghatározó az akkumulátor. (E célból található meg a csomagoláson a Made for Apple Watch minősítés, amely az MFi minősítés termékhez kötődő változata.)

A Satechi arra is ügyelt, hogy a termék alumínium burkolatának színe illeszkedjen az Apple közkedvelt asztroszürke árnyalatához.

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis minden Apple Watch modellel.
Csatlakozó felület: USB-C
Kimeneti teljesítmény: 5 Watt
Garancia: 1 év

Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch

Praktikus kialakítású, asztroszürke színű, USB-C csatlakozós vezeték nélküli Apple Watch töltődokk mobil igényekre.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft