iRig BlueTurn

iRig BlueTurn

Bluetooth alapú, elemről üzemelő kotta lapozó egység a Mac-kel és iOS eszközökkel való együttműködésre, például az iKlip Stage alkalmazáshoz.
Termék részletei
Mennyiség:

23 614 Ft + áfa

Bruttó 29 990 Ft


Ajánlott termékek:

iKlip 3 Deluxe (kettő az egyben)

iPad készülékek standard fotóállványon való rögzítését szolgáló univerzális kiegészítő és egy iPad készülékek mikrofonállványon való rögzítését kínáló univerzális kiegészítő egységcsomagja. Két hasznos termék egy csomagban.
Termék részletei
Nincs készleten

21 251 Ft + áfa

Bruttó 26 990 Ft

iKlip Xpand

Az iPad készülékek mikrofonállványon való rögzítésének végleges megoldását nyújtja az iKlip Xpand, egy rugalmasan állítható tartó, amely véget vet a különböző iPad generációk jelentette méret eltérések okozta nehézségeknek és csereigényeknek. Az IK Multimedia most az iKlip Stage nevű lapozó alkalmazással egészíti ki az iPadről gyakorlás és zenélés élményét, amely segít a kottákban való haladásban anélkül, hogy kézzel meg kellene érinteni az iPad kijelzőjét.

Kompatibilis bármely iPad modellel.
Legnagyobb csőátmérő: 30 milliméter.
Elforgatható kivitel.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

14 952 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

iKlip Xpand mini

Az iPhone készülékek mikrofonállványon való rögzítésének végleges megoldását nyújtja az iKlip Xpand mini, egy rugalmasan állítható tartó, amely véget vet a különböző iPhone generációk, tok ban és tok nélkül való használatból adódó méret eltérések okozta nehézségeknek és csereigényeknek.

Praktikus megoldás a mikrofonállványon rögzítés, ha például az IK Multimedia valamilyen hangszer kiegészítőjét használjuk, és szükségünk van a szoftveres effektusváltásra vagy más szabályozásra a kéznél lévő iPhone kijelzőjéről.

Kompatibilis bármely iPhone modellel tokkal vagy tok nélkül is.
Legnagyobb csőátmérő: 30 milliméter.
Elforgatható kivitel.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

10 228 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft

iRig Blueboard

Bluetooth alapú, elemről üzemelő MIDI vezérlő és bemeneti egység a Mac-kel és iOS eszközökkel való együttműködésre.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

27 551 Ft + áfa

Bruttó 34 990 Ft