iRig Pre - XLR adapter

iRig Pre - XLR adapterAkció

Erősítő kapcsolat a profi XLR mikrofonok és az iOS eszközök között, amely lehetőséget ad valódi magas minőségű felvételek készítéséhez.
Termék részletei
Mennyiség:

5 503 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

Bruttó 6 990 Ft


Ajánlott termékek:

Lightning 3,5 mm Headphone Jack Adapter

Az Apple Lightning 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó adapter bármely iOS 10 futtatására alkalmas, Lightning csatlakozós iOS eszközzel (iPad, iPhone, iPod touch) használható a klasszikus analóg fül- és fejhallgatók, illetve hangszórók csatlakoztatására.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3 535 Ft + áfa

Bruttó 4 490 Ft

Apple USB-C 3,5 mm minijack adapter

Az iPad Pro és a Mac gépek USB-C kapujára csatlakoztatható analóg minijack átalakító klasszikus fül- és fejhallgatók, hangszórók csatlakoztatásához.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3 535 Ft + áfa

Bruttó 4 490 Ft

iLine analóg hang kábelcsomag

Hatféle alapvető kábel a legmagasabb minőségi követelmények szerint kitűnő tiszta réz alapanyagból, aranyozott véggel, nagy sűrűségű árnyékolással a torzításmentességért.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

12 590 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

iLine Input Output Extension Cable (TRRS)

Az Apple által használt TRRS lábkiosztású analóg hangátviteli kábel 60 centiméteres meghosszabbítása, amely tovább tudja vinni a sztereó hang kimenet mellett a hang bemenetet, tehát például mikrofonok jelét is.

3,5 milliméteres minijack az egyik vége, amely kompatibilis az Apple Lightning 3,5 milliméteres minijack adapterével és az Apple USB-C 3,5 milliméteres minijack adapterével, ezáltal használható hang beviteli eszközként az iOS, iPadOS és macOS készülékeinkre.

Csatlakozók:
• 3,5 milliméteres aranyozott TRRS minijack „apa”
• 3,5 milliméteres TRRS minijack „anya”
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

6 291 Ft + áfa

Bruttó 7 990 Ft