Apple USB-C SD-kártyaolvasó

Az USB-C kapcsolattal rendelkező Mac gépekhez és iPad Pro eszközökhöz használható SD-kártya olvasó UHS-II sebességgel.

Ár: bruttó 16 990 Ft

Az Apple az iPad Pro modellek USB-C kapura történő áttérésekor az iparág szabványának számító ultragyors SD kártyáinak olvasása és írása céljából alkotta meg az UHS-II sebesség besorolású kártyaolvasóját, amely USB-C szabványra épül, így kiváló kiegészítője napjaink modern Mac gépeinek is, a MacBook Pro, MacBook Air és MacBook modelleknek egyaránt. 

Az Apple USB-C to SD Card Reader (mufg2zm/a) praktikus kialakítású termék: hajlékony kábele révén csak az USB-C kaput foglalja le, ám a mellette lévő csatlakozót szabadon hagyhatja, így azt szintén használni tudjuk. A termék egy szabvány méretű SD-kártya nyílással van felszerelve, amely bármely SD-kártyát támogat, így az iparág legújabb és leggyorsabb kártyáit is. Lefelé kompatibilis a nem UHS besorolású kártyákkal is, amelyeknél természetesen nem ér el akkora sebességet, mint a gyors kártyák esetén. Továbbá támogatja az adapterek használatát a mikró-SD kártyák olvasása és írása céljából. Az UHS-II jelzésű kártyák esetén akár 500 MB/s átviteli sebesség is elérhető. 

Az Apple USB-C to SD Card Reader (mufg2zm/a) termék előnye, hogy nem csak olvasni képes például a digitális fényképezőgépből kikerült nagy kapacitású kártyánkat, hanem írni is képes az adathordozókra, vagyis ha más célra, adatok továbbítására vagy biztonsági mentésre használjuk a kártyát, akkor sem szenvedünk el sebességbeli hátrányt, mert az eszköz írási sebessége is maximalizálja a szabványban foglaltakat. 

Az Apple USB-C SD-kártyaolvasó megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. (MUFG2ZM/A) 

Apple USB-C SD-kártya olvasó

Az iPad Pro (2018) és az USB-C csatlakozós Mac gépekhez használható SD-kártya olvasó kiegészítő az Apple-től.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

13 377 Ft + áfa

Bruttó 16 990 Ft